FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

jmijac-4

VIP član

Post 08 lip 2007, 21:36

guily napisao:gleda san jucer derbi, mora se priznat odlicna utakmica, mozda bi najrealnije bilo da je zavrsilo nerjeseno ovako dujmovaca sacuvala obraz 1 lige!! ako ovako nastave daler bi (iako neznan ni jednu ekipu iz 3 lige) moga dogodine lako doc i do druge lige!!

Ja to i očekujem,samo da mi opet ostanemo u lizi,pa da bude derbi:)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Papa_Strumph

Član

Post 08 lip 2007, 22:27

Gospić prvak hrvatske!!!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 08 lip 2007, 23:04

Svaka im dala!
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 03:41

guily napisao:gleda san jucer derbi, mora se priznat odlicna utakmica, mozda bi najrealnije bilo da je zavrsilo nerjeseno ovako dujmovaca sacuvala obraz 1 lige!! ako ovako nastave daler bi (iako neznan ni jednu ekipu iz 3 lige) moga dogodine lako doc i do druge lige!!

Respektiramo sve ekipe 3. lige, al s ovakim pristupon ka protiv Dujmovače i još malo više koncentracije.. tribali bi brzo prilazit u ligu više..
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 03:44

AUTO SIMPET napisao:Jučer su odličnu utakmicu odigrali Daler i Dujmovača.Daler je nesritno ispa jer primili su skoro sve glupe golove.Imali su u zadnjoj minuti zicer za pobjedu kod rezultata 3:3...
Šteta,realno bi bilo da je otišlo u penale.Ovako čestitke Dujmovači na pobjedi a Daleru na dobrom dojmu!

Istina da smo primili sve glupe golove, al zato nismo primili golove koje smo tribali.. Iz njihovih čisto izrađenih akcija, kad su tribali dat golove.. tu smo se obranili, kako-tako.. Tako da sve dođe na isto.. Utakmica je stvarno bila podjednaka i da smo mi prošli, ne bi bilo ne zasluženo.
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

ANTI DALER

Novi član

Post 09 lip 2007, 12:47

judi nevjerojatno, mocni, strasni daler je ispa iz kupa!!!
Kako je to moguce!?

Mozda se sad dalerovci spustite na zemlju i skontate da ste vi treca liga, odnosno od desetog miseca ce te bit treca liga...
DALER UMISLJENICI!!!
<<

Papa_Strumph

Član

Post 09 lip 2007, 13:31

Fabio 5 napisao:

Respektiramo sve ekipe 3. lige, al s ovakim pristupon ka protiv Dujmovače i još malo više koncentracije.. tribali bi brzo prilazit u ligu više..

aj ne seri di ce te vi prolazit? sa takvima umišljencima ka šta si ti koji pitaju na trecenm golu " nisan cuja" , cuj sad gluvi covjece!! puno zujite a malo meda daje te!!! vi nemate veze o malom balu idete mi svi na k....!!!! prvo naucite igrat, pa onda lajite ! NEMA TE VEZE!!!!!! napuvana stoko pun mi te k....!!!!!
<<

Papa_Strumph

Član

Post 09 lip 2007, 13:34

Jer nema veze sta daler nema veze!!!!!

Naucite igrat balun jaki ste na jeziku, a dujmovaca vas je dobila sa po snage!!!! sram vas bilo!!!!! nemte veze, mozda kad prestanete trenirat BALET nesto i bude od vas!!!!
<<

Papa_Strumph

Član

Post 09 lip 2007, 13:36

I jos mi sad fali da kazete da vas je sudac pokra......!!!!!! a jadni li ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<

svilaja

VIP član

Post 09 lip 2007, 14:14

Papa_Strumph napisao:I jos mi sad fali da kazete da vas je sudac pokra......!!!!!! a jadni li ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SMIRI HORMONE MOMAK, LJUDI ZNAJU IGRATI BALUN ,SAMO MALO VIŠE UTAKMICA, I EVO IH ZA 2 SEZONE U 1 LIGI.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 14:53

Papa_Strumph napisao:
Fabio 5 napisao:

aj ne seri di ce te vi prolazit? sa takvima umišljencima ka šta si ti koji pitaju na trecenm golu " nisan cuja" , cuj sad gluvi covjece!! puno zujite a malo meda daje te!!! vi nemate veze o malom balu idete mi svi na k....!!!! prvo naucite igrat, pa onda lajite ! NEMA TE VEZE!!!!!! napuvana stoko pun mi te k....!!!!!

Jadniče, aj ubi se!!! I nemoj bit ljubomoran... Pun je meni pišo takvih znalaca šta okolo seru, a svi su prošli Realove i Barcelonine škole, mrš, stoko!!!
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 14:55

Papa_Strumph napisao:Jer nema veze sta daler nema veze!!!!!

Naucite igrat balun jaki ste na jeziku, a dujmovaca vas je dobila sa po snage!!!! sram vas bilo!!!!! nemte veze, mozda kad prestanete trenirat BALET nesto i bude od vas!!!!

Samo poslušaj protivničku ekipu šta je rekla o nama i kako se ona ponaša. Na njih se ugledaj, a ne seri okolo, jer nemaš pojma s čime se igra balun, zato muči i igraj đepni biljar!
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 14:56

Papa_Strumph napisao:I jos mi sad fali da kazete da vas je sudac pokra......!!!!!! a jadni li ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I uostalon šta si se nas uvatia? Gledaj svoju ekipu (ako je imaš).
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

jmijac-4

VIP član

Post 09 lip 2007, 18:11

Daj ne nerviraj se vrana,psi laju,karavane prolaze;-)
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 22:37

jmijac-4 napisao:Daj ne nerviraj se vrana,psi laju,karavane prolaze;-)

A živciraju me ovaki komentari "nogometnih znalaca." Koji gledaju sve osin svoja posla, očito su in životi jako zanimljivi.
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007