FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 09 lip 2007, 22:37

Evo mi uspili dobit Eco udrugu Osoje rezultatom 3:1.
Čestitke momcima iz Eco udruge za dobro odigranu i čvrstu utakmicu. Momci dobro igraju, ali čini mi se da fali malo iskustva (recimo, suci su im uzeli bar 6-7 auta zbog krivog izvođenja). Dosta su nas namučili.....ispromašivali smo dosta i mi i oni, ali ipak mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili.

Prije nas se Max Moris uspia revanširat Forca Marocu - mislim da su dobili 4:2.
<<

forza morocco

VIP član

Post 09 lip 2007, 22:47

pivnica_karlo napisao:Prije nas se Max Moris uspia revanširat Forca Marocu - mislim da su dobili 4:2.

Je, izgubili smo. :(

Vodili 2:0 do 10 minuti prije kraja i onda raspad nakon primljenog gola direktno iz kornera, pa iz dvi kontre pa opet, ovi put indirektno iz kornera.

Sad slijedi odmor do novih treninga i nove sezone.

Čestitke pivnici na pobjedi.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 09 lip 2007, 23:08

Fabio 5 napisao:
jmijac-4 napisao:Daj ne nerviraj se vrana,psi laju,karavane prolaze;-)

A živciraju me ovaki komentari "nogometnih znalaca." Koji gledaju sve osin svoja posla, očito su in životi jako zanimljivi.

ha,ako u našem gradu nema 'nogometnih znalaca' onda ih nema nigdi.Nevalja se nervirat radi budala,na forumu pogotovo.Znaš kako igrate i šta vam je cilj,boli te neka stvar šta drugi misle.Nogomet se ne igra da postaneš popularan nego radi druženja,ekipe i na kraju rezultata.Bez te 3 stvari balun nema smisla
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Fabio 5

Član

Post 09 lip 2007, 23:42

jmijac-4 napisao:
Fabio 5 napisao:
jmijac-4 napisao:Daj ne nerviraj se vrana,psi laju,karavane prolaze;-)

A živciraju me ovaki komentari "nogometnih znalaca." Koji gledaju sve osin svoja posla, očito su in životi jako zanimljivi.

ha,ako u našem gradu nema 'nogometnih znalaca' onda ih nema nigdi.Nevalja se nervirat radi budala,na forumu pogotovo.Znaš kako igrate i šta vam je cilj,boli te neka stvar šta drugi misle.Nogomet se ne igra da postaneš popularan nego radi druženja,ekipe i na kraju rezultata.Bez te 3 stvari balun nema smisla

Imaš pravo.
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

svilaja

VIP član

Post 09 lip 2007, 23:57

Fabio 5 napisao:
jmijac-4 napisao:
Fabio 5 napisao:A živciraju me ovaki komentari "nogometnih znalaca." Koji gledaju sve osin svoja posla, očito su in životi jako zanimljivi.

Imaš pravo.

FABIO 5 SAMO NAPRIJED,GUŠT JE I GLEDATI MALO SLOBODNIJI NOGOMET.
ZVALI SU ME ..DOBAR JE ALI MALO JE SEBIČAN NA BALUNU.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

Papa_Strumph

Član

Post 10 lip 2007, 09:43

Fabio 5 napisao:
Papa_Strumph napisao:Jer nema veze sta daler nema veze!!!!!

Naucite igrat balun jaki ste na jeziku, a dujmovaca vas je dobila sa po snage!!!! sram vas bilo!!!!! nemte veze, mozda kad prestanete trenirat BALET nesto i bude od vas!!!!

Samo poslušaj protivničku ekipu šta je rekla o nama i kako se ona ponaša. Na njih se ugledaj, a ne seri okolo, jer nemaš pojma s čime se igra balun, zato muči i igraj đepni biljar!

Ajde budalo bez škole kupi slušni aparat!!!!!
<<

M.

Novi član

Post 10 lip 2007, 12:29

Čestitke pivnici na prolazu, dobro su gore rezimirali našu ekipu. Ipak nam je ovo prva sezona, manjak iskustva, promašaji i u jednu ruku ligaški respekt, su nas zaustavili da napravimo iznenađenje. Vi ste zabilii ono šta niste tribali, a ono šta ste morali ste promašili, mi nismo ništa pogodili i tako da rezultat sve govori.
Želimo sreću u nastavku kupa, mi se okrećemo podstrani.
Forca Hotel More
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 10 lip 2007, 13:34

M. napisao:Čestitke pivnici na prolazu, dobro su gore rezimirali našu ekipu. Ipak nam je ovo prva sezona, manjak iskustva, promašaji i u jednu ruku ligaški respekt, su nas zaustavili da napravimo iznenađenje. Vi ste zabilii ono šta niste tribali, a ono šta ste morali ste promašili, mi nismo ništa pogodili i tako da rezultat sve govori.

jeste vi možda ekipa iz 4. lige u narančastim dresovima ili su ono bile navlake jučer na vama??
čisto me zanima jer mi jedan poznanik igra u vas ako ste ti isti...
Blamaža Pujanke
<<

svilaja

VIP član

Post 10 lip 2007, 17:47

Papa_Strumph napisao:
Fabio 5 napisao:
Papa_Strumph napisao:Jer nema veze sta daler nema veze!!!!!

Naucite igrat balun jaki ste na jeziku, a dujmovaca vas je dobila sa po snage!!!! sram vas bilo!!!!! nemte veze, mozda kad prestanete trenirat BALET nesto i bude od vas!!!!

Samo poslušaj protivničku ekipu šta je rekla o nama i kako se ona ponaša. Na njih se ugledaj, a ne seri okolo, jer nemaš pojma s čime se igra balun, zato muči i igraj đepni biljar!

Ajde budalo bez škole kupi slušni aparat!!!!!

Papa šta su tebi skrivili DALEROVCI?
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ANTI DALER

Novi član

Post 10 lip 2007, 21:42

Nima vise "strasnog" dalera, jos sam u soku...
a ja mislija da ce oni osvojit, tako su bili nesta govorili...

Od ostalih ekipa najvece sanse za osvajanje po meni imaju Strozanac i Klinika, e tu je i Monty Payton... Ima jos ekipa iz vrha super lige, ka domus, ali njih ne znan...

Najlaksi protivnik kojega neko moze dobit su oni Auto Simpet, ko njih dobije sigurno prolazi, jedino mozda u derbiju s DSR Kmanom ipak se provuku jos kolo dalje...

Cekamo izvlacenje prvog kola pa cemo vise znat...
Zadnja izmjena: ANTI DALER; 10 lip 2007, 21:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
DALER UMISLJENICI!!!
<<

Bumbo

Član

Post 10 lip 2007, 21:53

ANTI DALER napisao:Nima vise "strasnog" dalera, jos sam u soku...

Od ostalih ekipa najvece sanse za osvajanje po meni imaju Strozanac i Klinika, e tu je i Monty Payton... Ima jos ekipa iz vrha super lige, ka domus, ali njih ne znan...

Najlaksi protivnik kojega neko moze dobit su oni Auto Simpet, ko njih dobije sigurno prolazi, jedino mozda u derbiju s DSR Kmanom ipak se provuku jos kolo dalje...

Ti si bice iz neke ekipe iz nase lige koju smo mi i auto simpet nakantali pa to govoris!Braco ne dajte se mi smo uz vas!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 10 lip 2007, 22:24

Izgleda da smo izbjegli međukolo :)
Moram pohvalit Dina.....web stranica kupa je puna informacija (lista strijelaca, rasporedi izlaze odma nakon ždrijebanja......) - svaka čast !!!

Hm, baš me zanima ko će nas dopast u 2.kolu.....oće li nam ždrijeb opet na ruku ili ???
Evo Klinika Sućidar nije imala baš puno sriće sa ždrijebom....prvo na Akuda a sad u međukolu opet protiv ekipe iz Superlige....samo im još triba Strožanac u 2.kolu :)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 10 lip 2007, 22:25

M. napisao:Čestitke pivnici na prolazu, dobro su gore rezimirali našu ekipu. Ipak nam je ovo prva sezona, manjak iskustva, promašaji i u jednu ruku ligaški respekt, su nas zaustavili da napravimo iznenađenje. Vi ste zabilii ono šta niste tribali, a ono šta ste morali ste promašili, mi nismo ništa pogodili i tako da rezultat sve govori.

Dobro došao na forum!!!
Samo malo više samopouzdanja (ali ne baš previše) i malo iskustva (doć će valjda s vremenom) i sve će doć na svoje. Sritno u Podstrani !!!
<<

ANTI DALER

Novi član

Post 10 lip 2007, 22:38

Bumbo napisao:
ANTI DALER napisao:Nima vise "strasnog" dalera, jos sam u soku...

Ti si bice iz neke ekipe iz nase lige koju smo mi i auto simpet nakantali pa to govoris!Braco ne dajte se mi smo uz vas!

Ne vrti se cili svit oko vas!
Ne, ja nisam igra ligu, a pogotovo ne 4!
Ako se bas mora znat ne igran balun ima 2 godine, otislo mi kolino. Prije san igra rekreativno veliki balun, a mislin da je moja ekipa u drugu ligu igra, ne pratin ih vise. Vas san vidija dok san slucajno tamo prolazija ka san isa malo trkat na Merjan.
Tu san oma i vidija i Simpeta, realno su dosta slabi, takticki pogotovo. nemaju sanse protiv ovih drugoligasa.
Mozda san u krivu, nek to pokazu na terenu za koji dan...
Iako je moje misljenje da nemaju sansi, ka sta san i TOCNO prognozira da ni Daler nece dobit cim naleti na imalo discipliniranu ekipu...
DALER UMISLJENICI!!!
<<

guily

Česti član

Post 10 lip 2007, 22:52

zagora- rot marine 5:1
Dobro je, idemo dalje!!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007