5A. liga mladih
Vinnie Jones napisao:goghi napisao:Vinnie Jones napisao:DDK LOKVE - AMBASADOR NEKRETNINE 4 : 2
Rezultat ne govori pravo stanje stvari.Golova je trebalo bit duplo više ali u mreži Ambasadora.Moji momci su potpuno nadigrali drugoligaše koji su čak imali i dobar sudački vjetar u leđa tijekom prvog poluvremena.Na početku utakmice igrači Ambasadora rade par faulova koje sudci "ne vide".
Vidjevši kako stoji stvar igrači Ambasadora rade sve grublje faulove koje sudci ne sankcioniraju a u dva navrata u kojima bi i moja baba dala žute kartone sudci su opet "toše".Moji igrači komentiraju sudačke odluke i mole mene da ih "zaštitim" od takvog suđenja.Urgiram kod delegata pa i kod sudaca(kulturno).Stanje se ne mjenja.Čak primamo i gol.Više nisam mogao izdržati da neko mlati moje momke po zglobovima i listovima i da im uvaljuje laktove u vrat te ih naglas molim da uzvrate te ako je ikako moguće prvom do sebe uvale lakat u zube.Tenzije rastu ali protivnici polako prestaju s grubostima.Moji momci počinju igrati malo čvršće ali bez grubosti.Tek sada dolazi do izražaja nemoć protivnika.Izjednačujemo pred kraj prvog poluvremena i od tog momenta kontroliramo igru do samog kraja.Bilo je samo pitanje koliko ćemo golova zabit.Protivnik se okreće sudcima i protestira na svaku njihovu odluku.U pojedinim momentima verbalno napadaju sudce ali kartona nema.Moram priznati da su se sudci malo popravili nakon poluvremena kad su dobili jezikovu juhu od delegata Petričevića ali još uvijek su sudili na sugestije igrača Ambasadora.Ako se igdje vidjela razlika između 2. i 5. lige,vidjela se u suđenju ali na našu štetu.U svemu ostalom je bilo obratno.Igrači Ambasadora su izgleda mislili da će dizanje tenzija i sudački previdi ubiti volju kod moje momčadi ali su se prevarili.Ne padaju Lokve tako lako!
Na kraju utakmice sam se rukovao s njihovim voditeljem i igračima ali jedan mi nije htio pružiti ruku.Razlog je da nisam fer i da me može bit sram kako momke učim da uvale lakat u zube.Kad sam mu odgovorio da je on tukao moje igrače cijelu utakmicu rekao mi je,citiram:"ja tučem ali tučem sportski...".S obzirom da iza sebe imam 23 godine staža u malom nogometu i par sezona u velikom,molim nekoga da mi objasni ovaj paradoks-"TUČEM ALI TUČEM SPORTSKI".Gdje sam god igrao i vodio bilo je ili tučeš(nesportski) ili ne tučeš(sportski).E sad s obzirom na evoluciju nogometa možda sam ja štogod propustio pa bi molio da me se obrazuje.HVALA!!!
P.S.Mojim momcima još jednom sve čestitke na ideji,vicu i fer i korektnoj partiji!!!
Koji te je molia da ga zastitis? Onaj sa rozin X-icama?!
Nije,ali sviđa mi se način na koji razmišljaš!!!
Vidin da ti nista ne kuzis, ali OK! Drago mi je da ti se sviđa "nacin na koji razmisljam!"
goghi napisao:Vinnie Jones napisao:goghi napisao:Koji te je molia da ga zastitis? Onaj sa rozin X-icama?!
Nije,ali sviđa mi se način na koji razmišljaš!!!
Vidin da ti nista ne kuzis, ali OK! Drago mi je da ti se sviđa "nacin na koji razmisljam!"
Nažalost ni ti,ali nema veze.
Jer onda bi shvatija zašto su na riječi ZAŠTITIM navodnici!!!
Zar stvarno itko misli da ću ja išta napisat protiv svojih igrača???
Nema šanse.Mogu ih kritizirat kad zasluže i to je to.A to šta bi se ti i takvi tili naslađivat na drugima,žao mi je.
U ovoj ligi ima puno momčadi koje nisu ni blizu ustrojene i organizirane kao Lokve i imaju milijun svojih problema a isto se pojedinci iz takvih momčadi rado bave drugima.Lakše je...!
Fone napisao:Zaostala utakmica: Nevera - Lokve 2:0. Nisan bia na utakmici, što ovu pobjedu čini još većomIgrači mi kažu da je bilo teško, da je naš golman radia čuda, a na kraju i zabia gol za 2:0. Lokve su se pokazale još jednom ka dobra ekipa, na što san upozorava prije početka utakmice.
Imate sriće šta su Lokve bile bez voditelja.
Nevera - Ispod pele 3:0. Iako rezultat sugerira da je bilo lako, bila je tvrda, muška utakmica. Ispod pele su se pokazali ka tvrd zalogaj, borbeni su, ali i korektni, zato in želin da pobjede sve do kraja, posebno u zadnjem kolu
Danas su falili previše šansi za bolji rezultat, ali ako in je za utjehu danas smo odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone.
Subovci - Lavandin za umivanje 4 - 12
Nastupili bez (ijednog od zamjenskih) golmana i pola ekipe. Skoro svaki njihov sut je rezultira golom (jer je momku bia prvi put da je sta na branku).
U svakom slucaju, cestitke protivniku.
Nastupili bez (ijednog od zamjenskih) golmana i pola ekipe. Skoro svaki njihov sut je rezultira golom (jer je momku bia prvi put da je sta na branku).
U svakom slucaju, cestitke protivniku.
Zadnja izmjena: mime; 12 svi 2012, 21:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
FAST FOOD MEDENI-ZARA 07 7:5 (2:2),dobra i čvrsta utakmica s obe strane,nisam zadovoljan kako smo igrali obranu bili smo propusni ko švicarski sir ali imali smo raspoložene napadače koji su to anulirali a mislili smo da će biti lakša utakmica kad pogledaš ljestvicu ali to nije mjerilo,protivnik fer i korektan.
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
Fone napisao:Nevera - Ispod pele 3:0. Iako rezultat sugerira da je bilo lako, bila je tvrda, muška utakmica. Ispod pele su se pokazali ka tvrd zalogaj, borbeni su, ali i korektni, zato in želin da pobjede sve do kraja, posebno u zadnjem koluDanas su falili previše šansi za bolji rezultat, ali ako in je za utjehu danas smo odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone.
Mi smo dali sve od sebe i zasluzili smo boli rezultat, makar da zabijemo gol, al kad nece, nece. vremenski uvjeti nan nisu isli na ruku zbog nasih ionako skromnih trkackih sposobnosti. pokusavali smo to nadoknadit sporkon igron u granicama normale, al nije nan ni to pomoglo. u svakon slucaju bili ste bolji i zasluzeno dobili. Bravo Nevera!!!
shime 1950 napisao:ja mislin da se ove pele puno žeste a od njih ništa..... nesto su se palili da ce razbit neveru.
nema od njih ništa(mislim da ce dobit koga od vodećih), ono su placa dobili slucajno zbog crvenih kartona
Ne bi se složia, momci se trude od početka do kraja utakmica, da se drugi ugledaju na njih mislin da bi prvenstvo bilo još neizvjesnije.
shime 1950 napisao:ja mislin da se ove pele puno žeste a od njih ništa..... nesto su se palili da ce razbit neveru.
nema od njih ništa(mislim da ce dobit koga od vodećih), ono su placa dobili slucajno zbog crvenih kartona
a momče moj ne znam šta bi ti reka.....možda da nam ti objasniš kako se igra balun
ništa od nas???
1. dobili vodeću ekipu lige- Stari plac ( to šta su oni dobili crvene kartone to je njihov problem, pa nismo im mi dali crvene kartone a i dok nisu dobili te kartone rezultat je bi 1:1 i nisu ništa bolje stajali na terenu od nas)
2. izgubili obe utakmice od drugoplasirane ekipe Nevere mada ova zadnja utakmica je pogotovo u drugom poluvremenu mogla otić na obe strane.
3. protiv trećeplasirane ekipe lige Sierre - prvu utakmicu dobili, drugu ostali X.
Mislim da je ovo i više nego dovoljno za prvu sezonu......a liga još uvik traje i mi nismo još sve rekli ........
I dalje tvrdimo da liga još nije odlučena.
golman14 napisao:shime 1950 napisao:ja mislin da se ove pele puno žeste a od njih ništa..... nesto su se palili da ce razbit neveru.
a momče moj ne znam šta bi ti reka.....možda da nam ti objasniš kako se igra balun
ništa od nas???
1. dobili vodeću ekipu lige- Stari plac ( to šta su oni dobili crvene kartone to je njihov problem, pa nismo im mi dali crvene kartone a i dok nisu dobili te kartone rezultat je bi 1:1 i nisu ništa bolje stajali na terenu od nas)
2. izgubili obe utakmice od drugoplasirane ekipe Nevere mada ova zadnja utakmica je pogotovo u drugom poluvremenu mogla otić na obe strane.
3. protiv trećeplasirane ekipe lige Sierre - prvu utakmicu dobili, drugu ostali X.
Mislim da je ovo i više nego dovoljno za prvu sezonu......a liga još uvik traje i mi nismo još sve rekli ........
I dalje tvrdimo da liga još nije odlučena.
nemogu ti ja govorit kaako se igra balun, jer nisam ja neka kavliteta i znalac.....
oprosti ako sam vas uvridija, ali takv mi je dojam, razuvjerite me....
ja se još jednom ispričavam ako sam vas uvridija...
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM