FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

shime 1950

Novi član

Post 18 svi 2012, 07:23

jebiga, skuzaj..krivo san napisa
Antuntus napisao:Martinic igra u Aristi :)
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

shime 1950

Novi član

Post 18 svi 2012, 07:32

Fone napisao:
strucnjak ipo napisao:
Fone napisao:KUP: Nevera - Kameleon klub 0:3. Naš niz od 3 pobjede u kupu zaustavila je prvoligaška ekipa kameleona. Ne mogu reć da su nas nadigrali, ali kaznili su sve naše greške. Zasad su ipak klasa više, i zasluženo idu dalje. Nama ostaje zadovoljstvo da smo izbacili 3 ekipe iz viših liga. Želimo sreću Lokvama i Sierri, da bar jedna iz naše lige ode među 8.

,
Haha sine smijesan se, kazes da vas nisu nadigrali, vjerojatno su vas slucajno dobili....i vi bi bili medju prvim momcadima prve lige a kamoli druge trece......presmijesno i normalno da ste izbacili momcadi iz visih liga pa nisi valjda zaboravijs da nema lige ispod vase.....

Prika moj, ja san i gori napisa da je ždrijeb supertežak, i sama činjenica da san zadovoljan nakon 3:0 poraza govori koliko respektiran protivnika i ligu u kojoj igra, pogotovo nigdi nisan napisa da bi mi poharali iti jednu od viših liga. Uostalom, zaboli me neka stvar, ni da igran protiv Brosodosplita, neću se predat prije utakmice, a posli ću svakome stisnit ruku i priznat da je bia bolji. A ako nisi član ove lige, a doša si gubit svoje vrime na forumu lige "od koje nema niže", meni je to smišno.

ti si jedan obican jebivjetar sinko...... fone nije nigdi ni napisa nista da se kurce, ni oni ni plac se ne kurce, ako nisi primjetija, zato lagano odjebi u skokovima....
a ja odgovorno tvrdim da bi mogli igrat 2 ligu i jedni i drugi i bili bi po sredini tablice, za prvu su jos neiskusni i s manjkom kvalitete... a ti ne provociraj,jer jadan li si ako pratis forum najnize lige(a omalovažavaš je)
MOM ŽIVOTU SMISAO SI TI
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

degen

Član

Post 18 svi 2012, 09:13

stari plac i nevera bi slazem se sa shimom mogli bez problema bit u sredini 2 lige! pa uvik ima kvalitetnijih ekipa u 5 ligi jer od negdi moraju pocet
<<

Fone

Član

Post 18 svi 2012, 10:12

Mislin da je teže doć do druge lige, nego bit u sredini iste. Teško je osvojit i 5., a što ideš dalje sve je teže i teže... Degenu, od tebe očekujen pobjedu u subotu, tako da vi uspijete završit u sredini ove naše "lige od koje nema niže". A i na forumu se vidi s koliko entuzijazma ekipe ulaze u 5. ligu, jer naš ima 43 stranice, a onaj od prve samo 8, i zato me nerviraju oni koji dođu ode omalovažavat naš trud.
<<

As Kupa

Novi član

Post 18 svi 2012, 11:11

grgo napisao:Ispod Pele-Arista 5-4,bez semafora i normalnih uvjeta za igru. sudili su nan suci koji da su bili podmiceni nebi onako pristrano sudili. uzas!!!
sta nan je oni zalizanko napravija (neznan mu ime, doduse u zadnje vrime sudi on i relativno u redu) ne bi virovali. srica arista je po ko zna koji put pokazala da in karakter nije bas jaca strana pa smo dosli do 3 boda i vratili se u igru za top 8

Iako sam sipatizer ekipe Ispod Pele (zbog fanatizma na terenu kao i na tribinama, što treba respektirati), moram ipak notirati da prijatelj grgo ipak malo pretjeruje prema ocjeni uvjeta regularnosti kao i na suđenje.
Kako je meni s tribine izgledalo nedostatak semafora nije uzrokovao da lopta ne odskače i sl. da se proglase neregularni uvjeti, a što se suđenja tiče, objektivno gledajući možda se ona ruka za 5. prekršaj nije trebala suditi, ali nije suđena ni ruka za penal za Aristu (obje su situacije iste) kao što suci nisu sudili barem nekoliko prekršaja na sidrunu Ariste (ovo govorim prema kriterijima sudaca koji sude više lige). Inače nisu utjecali na ishod pa greška tamo-ovamo nije ni bitna.
Mislim da momci Ispod Pele trebaju igrati svaku utakmicu kao prošlu protiv Nevere pa će dogodine možda i biti u prilici da budu blizu osvajanja lige (moja prognoza da su u prvih pet (subjektivno)).
Inače, želim Peli sve pobjede do kraja i neka oni kroje sudbinu pobjednika Lige. Sretno momci i samo naprijed.
<<

degen

Član

Post 18 svi 2012, 11:26

5 lige su u globalu odlicne.. nemoze se rec da su to momci koji neznaju trcat...pa tu ima ljudi sta su bile velike nade velikog baluna, ima momaka koji jos treniraju negdi, ima momaka koji treniraju mali balun u mlađim selekcijama 1 hrvatske lige. pa zadnja ekipa lige subovci je isto solidna ekipa koja i trci i ima znanja to sve pokazuje...uglavnom te 56 lige ce uvik bit kvalitetne..
<<

grgo

Član

Post 18 svi 2012, 11:30

uvjeti su bili neregularni iz razloga sta su mrize iskidane. primamo gol od desne stative,odbije se i prode kroz desnu malu mrizu. ja nisan vidija jeli gol, al su i moji igraci rekli da je pa cu virovat. mislin nema se tu sta prigovorit sucima ni protivnicima, al jos kad ti nema i semafora onda ti to poprilicno digne pišo. normalno da san subjektivan, al isto tako je cinjenica da sidrun ariste stopaje rukon balun, on staje igrat i ceka da suci dosude ruku i kad je nisu dosudili nastavlja igrat i zabijaju gol. meni sudi ruku koja nema veze s rukon 10 sec prije kraja za akumulirani, bilo je jos tu xy situacija koje su svaki put isle njima u korist. neznan na koju ruku ti mislis za njihov penal, toga se stvarno ne sican. to da in nije suden koji faul to i nije neki protu argument.
Hvala na simpatijama, mi se nasim simpatizerima uvik oduzimo borbon i zalaganjen na terenu
Sportski pozdrav
<<

FRAFO

VIP član

Post 18 svi 2012, 11:37

degen napisao:stari plac i nevera bi slazem se sa shimom mogli bez problema bit u sredini 2 lige! pa uvik ima kvalitetnijih ekipa u 5 ligi jer od negdi moraju pocet

Gotovo svake sezone se raspravlja o tome koliko su kvalitetne ponajbolje ekipe iz 5ih liga. Ja ću vam samo navest jedan primjer: ekipa Mertojak je prošle sezone uvjerljivo osvojila naslov u 5.A ligi, 6 bodova više od Milne, 12 bodova više od Jack Danielsa i čak 20 bodova više od Starog Placa. Danas je taj isti Mertojak tek 6. u 4.ligi, Milna je 8. a Jack Daniels 9.... Pratim sve lige i po meni Stari Plac i Nevera će dogodine biti pri vrhu 4.lige, imaju ekipu za igrat 3.ligu i to je po meni realnost. 2.liga je već znatno jača od 3. i 4.lige i tu vam je dovoljan primjer jednih solidnih Ribara koji imaju jako dobru ekipicu a evo tek kolo prije kraja su izborili ostanak u ligi...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

degen

Član

Post 18 svi 2012, 11:41

mertojaku otiša daleko najbolji igrac otuda njihov pad.. a zasto bi usli i stari plac i nevera po tebi kad bi triba samo jedan uc?
Zadnja izmjena: degen; 18 svi 2012, 11:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Antuntus

Novi član

Post 18 svi 2012, 11:54

Nisan bija na utakmici (opet) ali nazalost Grgo je u pravu. Ne znan sta je sa sucima bilo, ali oni ionako nisu medju sjajnin tockama ove lige. Ali to da nemamo karaktera je nazalost istina, redovito gubimo utakmicu ili se propustamo vratit u zadnjin momentima. cestitke ispod pele!
Arista
<<

FRAFO

VIP član

Post 18 svi 2012, 12:06

I s Kotromanovićem u sastavu Mertojak je bio oko 3-4 mjesta zajedno s Kacunarom... I usput, Tršćanska je prošle sezone osvojila 5.B ligu, a sad je jedva ostala u 4.ligi...
Odustaje jedna ekipa iz više lige pa se otvara jedno misto za niže lige, tako da u 4.ligu bi trebale ući po 2 ekipe iz 5ih liga. Vjerujem da će sve 4 ekipe biti u vrhu, za Stari Plac i Neveru sam siguran da hoće. Ja ću navijat za Stari Plac, zna Gavra zašto :)
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

golman14

Član

Post 18 svi 2012, 13:53

grgo napisao:uvjeti su bili neregularni iz razloga sta su mrize iskidane. primamo gol od desne stative,odbije se i prode kroz desnu malu mrizu. ja nisan vidija jeli gol, al su i moji igraci rekli da je pa cu virovat. mislin nema se tu sta prigovorit sucima ni protivnicima, al jos kad ti nema i semafora onda ti to poprilicno digne pišo. normalno da san subjektivan, al isto tako je cinjenica da sidrun ariste stopaje rukon balun, on staje igrat i ceka da suci dosude ruku i kad je nisu dosudili nastavlja igrat i zabijaju gol. meni sudi ruku koja nema veze s rukon 10 sec prije kraja za akumulirani, bilo je jos tu xy situacija koje su svaki put isle njima u korist. neznan na koju ruku ti mislis za njihov penal, toga se stvarno ne sican. to da in nije suden koji faul to i nije neki protu argument.
Hvala na simpatijama, mi se nasim simpatizerima uvik oduzimo borbon i zalaganjen na terenu
Sportski pozdrav

ja ne znam koji je vama.......
opet ste pristali igrat bez semafora.
dobro znaš šta se tadnji put dogodilo kad smo bez semafora igrali.
morat ćemo mi na kavu da malo popričamo oko toga
<<

grgo

Član

Post 18 svi 2012, 14:58

golman14 napisao:
grgo napisao:uvjeti su bili neregularni iz razloga sta su mrize iskidane. primamo gol od desne stative,odbije se i prode kroz desnu malu mrizu. ja nisan vidija jeli gol, al su i moji igraci rekli da je pa cu virovat. mislin nema se tu sta prigovorit sucima ni protivnicima, al jos kad ti nema i semafora onda ti to poprilicno digne pišo. normalno da san subjektivan, al isto tako je cinjenica da sidrun ariste stopaje rukon balun, on staje igrat i ceka da suci dosude ruku i kad je nisu dosudili nastavlja igrat i zabijaju gol. meni sudi ruku koja nema veze s rukon 10 sec prije kraja za akumulirani, bilo je jos tu xy situacija koje su svaki put isle njima u korist. neznan na koju ruku ti mislis za njihov penal, toga se stvarno ne sican. to da in nije suden koji faul to i nije neki protu argument.
Sportski pozdrav

ja ne znam koji je vama.......
opet ste pristali igrat bez semafora.
dobro znaš šta se tadnji put dogodilo kad smo bez semafora igrali.
morat ćemo mi na kavu da malo popričamo oko toga

Ma, dobro je Čape reka, sljedecu godinu u penziju, ova liga mi je isisala zivaca
<<

golman14

Član

Post 18 svi 2012, 15:17

Dobro da niste umisto branki tribali stavit dva kamena :D
<<

F.F MEDENI

Novi član

Post 19 svi 2012, 12:47

F.F MEDENI-GEO PARS 5:3 (3:1),odigrali smo najlošije ove sezone možda jer smo i protivnika malo podcjenilo ali poveli smo rano 3:0 i utakmica je krenila u jednom smjeru,protivnik se i dobro napromašiva a ostalo je obranio naš Jozo tako da smo mirno priveli utakmicu kraju,protivnik fer i korektan,sportski pozdrav !!Ajmo rezultate od danas?
Zadnja izmjena: F.F MEDENI; 19 svi 2012, 20:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012