04 pro 2012, 14:39 Postao/la FC_Kavana_Club
Evo da se i ja malo ukljucin u neke analize ekipa ove nase lige:
BOĆARI imaju mali broj igrača ali su svi redom klasni i šta je najbitnije izgledaju dobro ka ekipa, predviđan im 55-60 bodova na kraju i jedno od prva dva mista
POSTIRA ima najorganiziraniju ekipu i uz boćare su najozbiljniji kandidati za viši rang također im predviđan 55-60 bodova
KREMPIJ mlada ekipa koja će šta prvenstvo bude odmicalo imat sve bolje rezultate bojin se da će im malo falit za viši rang kojeg im od srca želim
EL CLASICO ekipa sa najprepoznatljivijim stilom igre, više od pola golova im je druga stativa šta pokazuje da su dugo na okupu sposobni su svakoga dobit ali i neočekivano kiksat. njima predviđan također sam vrh ali i ostanak u 4. ligi
MILNA ekipa koja ima potencijala pomrsit račune vodećem dvojcu, očekujen njihove bolje rezultate i skok u sam vrh tablice.
STARI PLAC je uša u sezonu sa visokim očekivanjima, neki će reć da su podbacili ja mislin da im je sredina tablice realnost jer su skloni kiksevima
VIK ekipa koja se nalazi tocno di bi tribala bit, cca 37 bodova bit će im dosta za šesto,sedmo misto
SIERRA LEONE njima je nedostatak iskustva problem koji im neće dopustit visok plasman kojeg sigurno mogu ostvarit, ekipa u rangu milne ali sa vec navedenim hendikepom
KAVANA uz boćare imamo najmanji broj igrača, + šta smo mladi i zeleni, možemo oduševit ali i razočarat, cilj nam je ostat u ligi šta ćemo sigurno ostvarit nastavimo li ovako
OPS ekipa a la EL CLasico po godinama, sredina tablice im je realnost
LAVANDIN je isto sposoban odigrat svakakve utakmice, češće loše nego dobre, borit će se za ostanak i bit će ugusto
MORNARI imaju teški pad šta se tiče rezultata, nije sramota past sramota je ne moć se dignit. ugledaju li se na kavanu tribali bi izborit opstanak,nastave li ovako crno im se piše
KMAN ima rijetke bljeskove, a i kad bljesnu ne uspiju doć do bodova tako da njih vidin ka putnike u niži rang nažalost
GT TRADE odskače u ovoj ligi, prvo po godinama šta utječe na rezultate, kad se moraš borit sa momcima kojima uglavnon moš bit ćaća teško je išta očekivat. sigurni putnici u niži rang.
borba za prva dva mista: boćari,nevera,krempij,milna
borba za opstanak: gt,kman, mornari, lavandin, (tu se i mi još stignemo uključit)
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB