FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

cernat

Novi član

Post 29 lip 2007, 09:29

ko je zaslužan za preporod frima na ovom liga kupu, ne mogu virovat koje ste sve ekipe izbacili, jeli uzimate doping ili sta?
Frim proizvodnja živi vječno
<<

Nevest

Član

Post 29 lip 2007, 09:42

cernat napisao:ko je zaslužan za preporod frima na ovom liga kupu, ne mogu virovat koje ste sve ekipe izbacili, jeli uzimate doping ili sta?

Samo pivo, koje je opet u potocima teklo sinoć nakon utakmice. :cool:
Imali šta za poist, Antipiros(ex Frim proizvodnja)

Kad nas je garaža zadnji put dobila?
<<

jmijac-4

VIP član

Post 29 lip 2007, 10:35

ticex napisao:Dvi odlične i infarktne utakmice!!! Svaka čast Frimu, prvi put san ih gleda i dobri su. Žaj mi je naših pivara jer su imali sve u svojim rukama. E Mario, Mario. Ima si meč loptu kod 2:1 i umisto da povuces bar jos 2 metra ti onako šlampavo pucaš :D:D:D. Šteta, jer smo baš komentirali da igrate odličnu obranu sa igračem manje i kako je gotova stvar, da idete dalje. Jebiga, to je balun....

nije mario kriv,a niti je red da igraču tuđe momčadi govoriš šta je triba napravit u samo jednom djeliću utakmice,balun se igra cila 2 poluvrimena,imali su oni i kod 1-2 tri prilike za izjednači,al jebiga,to je balun.bit će bolje u budućnosti
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

cernat

Novi član

Post 29 lip 2007, 11:38

Priča se po mertojaku da vam Đele neće danas doć na finale da se pripa ovih svojih sa mertojaka.
Frim proizvodnja živi vječno
<<

ticex

Česti član

Post 29 lip 2007, 11:46

jmijac-4 napisao:nije mario kriv,a niti je red da igraču tuđe momčadi govoriš šta je triba napravit u samo jednom djeliću utakmice,balun se igra cila 2 poluvrimena,imali su oni i kod 1-2 tri prilike za izjednači,al jebiga,to je balun.bit će bolje u budućnosti

Čovik je ni kriv ni dužan dobija odvjetnika :D:D:D
<<

jmijac-4

VIP član

Post 29 lip 2007, 13:13

Da,a ni kriv ni dužan dobija tužitelja.-p
<<

Nevest

Član

Post 29 lip 2007, 13:43

cernat napisao:Priča se po mertojaku da vam Đele neće danas doć na finale da se pripa ovih svojih sa mertojaka.

Heheh, nije zato nego MIlo Hrnić piva u nedilju u Aurore pa se mora pripremit malo.
Imali šta za poist, Antipiros(ex Frim proizvodnja)

Kad nas je garaža zadnji put dobila?
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 29 lip 2007, 15:50

Čestitam PB Splitu na pobjedi. Šteta, bili smo jako blizu pobjede i igrali dosta dobro. Iako nije to bila ona naša najbolja igra....dosta je bilo grešaka u obrani i neiskorištenih prigoda u napadu. Je Ticex, jedna je moja, kako ti kažeš meč lopta na 2:1 za nas, ali bilo je toga još. Nije nam se sve posložilo kako treba, a sa druge strane je PB Split iskoristio neke naše propuste i dobia utakmicu. Valjda smo zato mi još uvijek u 2.lizi (sad već u prvoj), a PB Split već godinama u super lizi. Kako i jmijac kaže, to je balun.....nema veze, glavu gore i idemo dalje....idemo danas po 3.misto.

Hvala svima na podršci.....nadam se da smo ako ništa drugo stekli simpatizere za hrabru i otvorenu presing igru sa svakom ekipom s kojom smo igrali, bez obzira da li se radi o ekipi iz super lige ili 4.lige. Također, nadam se da smo i ovim igrama u kupu najavili napad na vrh prve lige dogodine.

Također, čestitam i Frimu na ulasku u finale....odlična utakica protiv Strožanca....neka bolji pobjedi u finalu.
<<

john cleese

Novi član

Post 29 lip 2007, 16:12

17:08 uživo iz prostorija kluba navijača Torcida trenuto prijavljeno 102 ekipe !!!! Rekord sigurno pada
a sada....nešto potpuno drugačije

www.hmnklcmontypayton.bloger.hr
<<

ticex

Česti član

Post 29 lip 2007, 16:37

pivnica_karlo napisao:Šteta, bili smo jako blizu pobjede i igrali dosta dobro. Iako nije to bila ona naša najbolja igra....dosta je bilo grešaka u obrani i neiskorištenih prigoda u napadu.

Igrali ste dobro, al ka sta si reka, nije vasa najbolja predstava. I jos kod 3:2 ste imali onaj korner i jos par prigoda za izjednacit. Steta!!!

pivnica_karlo napisao:Je Ticex, jedna je moja, kako ti kažeš meč lopta na 2:1 za nas, ali bilo je toga još.

To te malo provociram ;)

pivnica_karlo napisao:Valjda smo zato mi još uvijek u 2.lizi (sad već u prvoj), a PB Split već godinama u super lizi.

Brzo cete vi u super ligu, al mislin da bi van triba voditelj, pa makar da radi izmjene, jer mi se u jednom trenutku cinilo da su na terenu neki bili malo predugo, pa tim i preumorni za vas tempo igre. A sinoc vas je opet dosta bilo...

Sritno danas!!!
Zadnja izmjena: ticex; 29 lip 2007, 16:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 29 lip 2007, 17:58

Slažem se sa tićexovom zadnjom konstatacijom,fali vam jedna osoba koja bi osjetila kad će ko uć ili kad će zazvat time out!Al inače,mene ste oduševili!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 29 lip 2007, 22:35

jmijac-4 napisao:Slažem se sa tićexovom zadnjom konstatacijom,fali vam jedna osoba koja bi osjetila kad će ko uć ili kad će zazvat time out!Al inače,mene ste oduševili!

I ja se slažem da bi nam dobro doša voditelj (što se igre i rezultata tiče), ali bojim se da bi se onda narušili neki odnosi u ekipi i možda bi se neki štufali zbog male minutaže i odustali. Mi smo prije svega dobra ekipa i najbitnije nam je da se svi skupa družimo iz vikenda u vikend. Lipo je i pobjeđivat i osvojit sve živo, ali ne pod svaku cijenu.

Nije da ne želimo voditelja.....kako sam i reka, mislim da bi nam dobro doša, ali dobro nam je i ovako.

Hvala ticexu, mijacu, zewi, tomi_etiri, d_inu i ostalima koji su nam davali podršku s tribina na ovim kup utakmicama. Žaj mi je šta smo razočarali u polufinalu, ali mislim da smo se danas iskupili uvjerljivom pobjedom protiv Strožanca 6:0.

Također, čestitam Frimu na zasluženo osvojenom kupu...imali su težak ždrijeb, izbacili dosta kvalitetnih ekipa i stoga potpuno zasluženo osvajaju kup.

Ovim putem bi i zamolia Udrugu da nas dogodine umjesto u 1.ligu odma ubace u super ligu, budući smo se danas našalili sa 2-plasiranom ekipom super lige. Dakle, mislim da zaslužujemo mjesto u super lizi. Nadam se da nitko ovo neće shvatit nikako drugačije nego kao šalu :D
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 29 lip 2007, 22:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 29 lip 2007, 22:51

Pivnica čestitke za treće misto, odlično, čestitke Frimu na kupu !!!!

ZEWA..........
<<

ticex

Česti član

Post 29 lip 2007, 23:40

Sve čestitke Frimu na hrabroj, čvrstoj, discipliniranoj i nadasve timskoj igri, koja im je i donila ovaj KUP! Momci, jednostavno BRAVO!
A mojim Pivarima čestitke šta su smogli snage da nakon jučerašnjeg poraza, koji je bio sve samo ne zaslužen, skupili snage i osvojili sasvim zasluženo 3. misto!!!

Na kraju, hvala Udruzi koja je ovim Kupom još jednom dokazala da se balun ne igra samo radi para!!!
Zadnja izmjena: ticex; 29 lip 2007, 23:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 30 lip 2007, 07:27

Čestitke Frimu i Pivnici na uvjerljivo zasluženim pobjedama, a mišljenja sam da je po pokazanoj igri na ovom kupu upravo finale trebalo biti između te dvije ekipe. Nažalost, Pivnici je nedostajalo malo sreće pa da i ona okusi slast igranja u finalu.
Ove dvije ekipe su pokazale najviše timskog duha i zajedništva tokom cilog turnira i to im je donilo odličan retultat. Grgo je pokazao svima kako se jedan vanserijski igrač moše staviti u službu kolektiva na obostrano zadovoljstvo. BRAVO !
Mišljenja sam da je Pivnica ušla u finale da bi osvojili ovaj turnir...
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007