prvo poluvrime smo vas darivali ali niste ništa iskoristili. ironija je da kad smo počeli igrat kako triba onda ste nam uvalili 2 komada.
imali smo i par situacija za izjednačenje ali ukupno gledano zaslužena pobjeda odnosno poraz.
garry napisao:Elektrodalmacija-MZ Lokve 1:1
Iako smo gubili dobar dio utakmice nismo se predavali,stalno smo stvarali šanse,posebno u drugom poluvremenu i stigli do izjednačenja 54 sek. prije kraja(Lolić).Na kraju smo dali gol ali ruku na srce pola djelića sekunde nakon sirene za 2:1.Završilo je realno 1:1.Pozdrav svima u 4.ligi veterana!
shabalala napisao:garry napisao:Elektrodalmacija-MZ Lokve 1:1
Iako smo gubili dobar dio utakmice nismo se predavali,stalno smo stvarali šanse,posebno u drugom poluvremenu i stigli do izjednačenja 54 sek. prije kraja(Lolić).Na kraju smo dali gol ali ruku na srce pola djelića sekunde nakon sirene za 2:1.Završilo je realno 1:1.Pozdrav svima u 4.ligi veterana!
Bravo Lokve !!! Opet taj Lolic ...... ma di ste ga nasli samo ....???
garry napisao:LOKVE-MIŠO LANČIĆ 5:0
Šta reći,koju poruklu poslati,rezultat sve govori.
Pozdtrav!
garry napisao:LOKVE-TRŠĆANSKA 4:3
Usprkos mojoj najlošijoj prezentaciji od kada branim zasluženo smo dobili.Prvi gol djelo je neuništivog Lole a onda tri maestralna pogotka mladog Igora.Taman kad je proigra za veterane morat ćemo dalje bez njega jer ide na brod.Hvala danas ciloj mojoj ekipi jer da smo ovo izgubili zbog prvenstveno mojih pogrešaka ne bih mirno spavao.
Pozdrav!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju