II. Liga Mladih
Onda drugoligaši, kakve su prognoze za ovu sezonu? Ko je dobro trgova u prijelaznom roku? Kako igramo s Max Morisom svaki ponediljak, mogu vam reć da su doveli puste nove igrače.....izgleda da su ozbiljno shvatili ovu sezonu i mogli bi svakom zagorčat....iskreno, teško da će osvojit, ali mogli bi bit negdi gore u vrhu.
Eto nema nas više s vama.....nekako mi je malo i žaj....ipak smo dugo godina igrali ovu ligu i dobro upoznali sve ekipe. Zato, pratit ću i dalje događanja u 2. lizi. Puno sriće svima!
Eto nema nas više s vama.....nekako mi je malo i žaj....ipak smo dugo godina igrali ovu ligu i dobro upoznali sve ekipe. Zato, pratit ću i dalje događanja u 2. lizi. Puno sriće svima!
Hm, mislim da bi se Ranko na COD UO moga provest ka moji na treningu(nisam bija, al sam čuja), to odgovorno tvrdim. Cod 2 suck so much, a snajper je prelagan na cod 2.
Šta će bit od dvorane za ligu?! Nešto se gadno šuška ovih dana, a ne miriše na dobro?!
Šta će bit od dvorane za ligu?! Nešto se gadno šuška ovih dana, a ne miriše na dobro?!
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 03 ruj 2007, 22:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!