II. Liga Mladih
Ej Forza, danas je bilo malo drugačije nego prošli put. Čekaj samo da se ušemimo na onu lošu travu(mislim teren), jerbo nam je to drugi put da igramo na travi, a dosad smo igrali samo na betonu ili na parketu.
Pozdrav mom prijatelju i poslovnom suradniku, velikom Svilaji!!!
Nadam se da će liga počet skoro i da će se sve riješit na zadovoljstvo svih.
Josipe, MNK 'Etiri je uz Vas!!!
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Je, bilo je drugačije, slažen se. U mnoštvu naših neiskorištenih prilika...
Zaslužena pobjeda 'Etirija od 3:2!
Samo, da van vratar nije bija onako dobre volje onda FM nebi ima realizaciju ka' Hajduk
. Momak je skinija najmanje 10 zicera + nekoliko rašlji, skoro ka' ja u najboljim danima
:):)
Čestitke na prvoj pobjedi nakon duuuugo vrimena nad FM i na fer i korektonj igri.
Revanš slijedi...
Zaslužena pobjeda 'Etirija od 3:2!
Samo, da van vratar nije bija onako dobre volje onda FM nebi ima realizaciju ka' Hajduk
Čestitke na prvoj pobjedi nakon duuuugo vrimena nad FM i na fer i korektonj igri.
Revanš slijedi...
Zadnja izmjena: forza morocco; 06 ruj 2007, 09:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Je Mali Darko je bija na nivou jučer, svaka mu čast.
A vi FM igrate ka zmajevi, je da Vas jučer nije išlo ali ove sezno bi mogli napravit velike stvari ako posložite kockice u glavi i prenesete taj talen na teren. A mi ćemo se borit i zagorčavat život vama i drugima. Kako to već ide, Jučer je Etiri konačno nešto zaigra za razlike od prošli nekoliko puta.
Idemo dalje
A vi FM igrate ka zmajevi, je da Vas jučer nije išlo ali ove sezno bi mogli napravit velike stvari ako posložite kockice u glavi i prenesete taj talen na teren. A mi ćemo se borit i zagorčavat život vama i drugima. Kako to već ide, Jučer je Etiri konačno nešto zaigra za razlike od prošli nekoliko puta.
Idemo dalje
forza morocco napisao:jmijac-4 napisao:Sve rašlje šta je skida bile su sa 10 i više metara.rezultat je bija 4-2,primili ste gol u zadnjoj sekundi:p.
Revanš slijedi...
Nogometni poučak: - NIKAD NE UMANJUJ GOLMANOV UČINAK!
A šta se zadnjeg gola tiče čini mi se da je već bija kraj prije gola..., ali ako te veseli može i 4:2
ma je,naš je golman branija fenomenalno,šta jest jest.A i ti si bija u standardnom dobrom elementu;)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Tomo MNK 'Etiri napisao:Ej Forza, danas je bilo malo drugačije nego prošli put. Čekaj samo da se ušemimo na onu lošu travu(mislim teren), jerbo nam je to drugi put da igramo na travi, a dosad smo igrali samo na betonu ili na parketu.
TOMO POZDRAV I NE BOJTE SE BIČE BALUNA.......
UVJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
LIVE: Max Moris - Forca Marocco --> 3:8
Komentari utakmice: Forca Marocco iznenađujuće dobro otvorio ovo prvenstvo. Odigrali su dosta čvrstu obranu i izkontrirali Maxa. Puno su zrelija ekipa od one lani i mislim da bi mogli bit u gornjem dijelu tablice ove sezone (ukoliko nastave ovako igrat). Max Moris sa puno novih igrača i teško je bilo za očekivat da će se odma snać. Primili su jako puno početničkih golova i tako se nije moglo bolje od ovog rezultata. Svejedno, mislim da je i Max Moris kvalitetan i da će se uskoro posložit i uigrat.
Komentari utakmice: Forca Marocco iznenađujuće dobro otvorio ovo prvenstvo. Odigrali su dosta čvrstu obranu i izkontrirali Maxa. Puno su zrelija ekipa od one lani i mislim da bi mogli bit u gornjem dijelu tablice ove sezone (ukoliko nastave ovako igrat). Max Moris sa puno novih igrača i teško je bilo za očekivat da će se odma snać. Primili su jako puno početničkih golova i tako se nije moglo bolje od ovog rezultata. Svejedno, mislim da je i Max Moris kvalitetan i da će se uskoro posložit i uigrat.
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 15 ruj 2007, 12:03; ukupno mijenjano 1 put/a.