jmijac-4 napisao:ma ne vriđam se.ja sam to shvatija da si reka da smo bolji od baterije.mi na treningu radimo ono šta mislimo da nam fali.tako bi ste trebali i vi.dobro vi na treningu napadate na postavljenu obranu,al vam jučer nikako tvrtku nije išlo,paviću također,a i ostali su bili malo dekoncentrirani.A i dosta vas je bilo na utakmici koje nisam viđa na treningu.a i triba bi vam igrač koji neigra,u ovom slučaju Novak,bit voditelj i,npr,izvadit Tvrtka kad je vidija da mu ne ide,ili vam zvat time out kad je potrebno.vi dugo igrate i imate puno potencijala,ali ste zadnju utakmicu mentalno slabo odigrali.meni se učinilo kao da vam se kliza parket.al opet,ipak vi sami sebe najbolje znate:-)
stvar je vrlo jednostavna. mentalno smo u utakmicu ušli loše, predaleko stajali od protivničkog igrača i bezidejni u fazi napada, baš tako, ka da nan se kliza parket (tresle noge:)) Novak ne može vodit ni sebe, a kamoli ekipu

, pogotovo šta veliki dio ekipe ne podnosi nikakav autoritet, takvi smo, 'ebi ga.
Nama potencijala ne fali, samo šta to često ostane samo potencijal, tako da mi se čini, iako još nisam upozna nove ekipe, da FM ove može svakoga dobit, ali i nažalost, od svakoga izgubit...Ako ovo zadnje svedemo na najmanju moguću mjeru, biće dobro!
Poruka mojin momcima koji povire na forum: "GLAVU GORI, IGRAJMO BALUN!"