FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

TH14

Novi član

Post 01 lis 2007, 10:31

svilaja napisao:KAO ŠTO SAM I PREDVIDIO TEŠKA UTAKMICA AKUDA PROTIV DUJMOVAČE.
Zaslužena pobjeda AKUDAŠA , PO MENI NAJBOLJI IGRAČ UTAKMICE VRATAR PIPLICA.

Prvo: Dujmovača pokradena (gol za 3:0 neregilaran, vrime je isteklo)
Drugo: Kako možeš reć zaslužena pobjeda akuda a najbolji igrač utakmice njihov vratar (skačeš sam sebi u usta)
<<

svilaja

VIP član

Post 01 lis 2007, 10:42

TH14 napisao:

Drugo: Kako možeš reć zaslužena pobjeda akuda a najbolji igrač utakmice njihov vratar (skačeš sam sebi u usta)

ZAŠTO VRATAR NE MOŽE BITI NAJBOLJI , ČOVIK JE PAR PUTA IZLETIO NA VRIJEME I SPRIJEČIO KONTRU.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

josip_radic

Stari član

Post 01 lis 2007, 10:45

Uporabu izraza da je netko pokraden nikako ne mogu prihvatiti. Pa ljudi moji je li vi shvaćate da naši suci nemaju nikakvog razloga nekoga krasti pa čak ni protežirati. Suci u našim ligama mogu svojim odlukama nekoga oštetiti nenamjerno, krivom procjenom, ali pokrasti nikako.
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 01 lis 2007, 13:29

Nemaju razloga,a zašto se onda onako ponašaju,iz neznanja ili...
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 01 lis 2007, 13:31

Onako tvrdoglavo se ne ponaša moj mali od tri godine!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA
<<

svilaja

VIP član

Post 01 lis 2007, 13:44

23 Dujmovaca 23 napisao:Onako tvrdoglavo se ne ponaša moj mali od tri godine!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA

JESU MALO TVRDOGLAVI , JESU.
<<

TH14

Novi član

Post 01 lis 2007, 13:48

svilaja napisao:
TH14 napisao:

ZAŠTO VRATAR NE MOŽE BITI NAJBOLJI , ČOVIK JE PAR PUTA IZLETIO NA VRIJEME I SPRIJEČIO KONTRU.

vidim da me nisi razumija, Piple je bija najbolji na terenu i samim time dujmovača je zaslužila nešto više pa nije jasna tvoja izjava da je akud zasluženo dobija a njihov golman najbolji na terenu
<<

TH14

Novi član

Post 01 lis 2007, 13:50

josip_radic napisao:Uporabu izraza da je netko pokraden nikako ne mogu prihvatiti. Pa ljudi moji je li vi shvaćate da naši suci nemaju nikakvog razloga nekoga krasti pa čak ni protežirati. Suci u našim ligama mogu svojim odlukama nekoga oštetiti nenamjerno, krivom procjenom, ali pokrasti nikako.

oprosti na izrazu, stvarno ružno zvuči, ali ako nije pokradena onda je sigurno oštečena a mislim da ćeš se i ti složit.
A nije mi jasno ako sucu svi govore da nije gol, uključujući i drugog suca, delegata i onog trečeg šta zaustavlja vrime šta se on ima pravit pametan kad nije siguran. I još se poslije ispričava da ga uvatila žuta minuta i slično. Stvarno katastrofa
Zadnja izmjena: TH14; 01 lis 2007, 13:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip_radic

Stari član

Post 01 lis 2007, 14:57

TH14 napisao:
josip_radic napisao:Uporabu izraza da je netko pokraden nikako ne mogu prihvatiti. Pa ljudi moji je li vi shvaćate da naši suci nemaju nikakvog razloga nekoga krasti pa čak ni protežirati. Suci u našim ligama mogu svojim odlukama nekoga oštetiti nenamjerno, krivom procjenom, ali pokrasti nikako.

oprosti na izrazu, stvarno ružno zvuči, ali ako nije pokradena onda je sigurno oštečena a mislim da ćeš se i ti složit.
A nije mi jasno ako sucu svi govore da nije gol, uključujući i drugog suca, delegata i onog trečeg šta zaustavlja vrime šta se on ima pravit pametan kad nije siguran. I još se poslije ispričava da ga uvatila žuta minuta i slično. Stvarno katastrofa

Ljudi moji, svakome se događaju greške. greške su sastavni dio života, a naravno i sporta. Iskreno, mislim da gol nije bio i to priznajem, tako sam ja to vidio. zašto se sudac nije konzultirao sa zapisničkim stolom, vjerujte mi ne znam. Mislm ma koliko god netko drugačije razmišljao da je sudac koji je napravio pogrešku jedan od najkvalitetnijih sudaca naše Udruge (opet samo moje mišljenje). Znam samo da su me upravo kontaktirali iz ureda da je sudac dostavio svoju izjavu u kojoj priznaje vlastitu pogrešku, a oprostiti ćete i to je dokaz ljudskosti i poštenja.
Znam da vas to teško može utješiti, s obzirom na rezultat utakmice, ali u ovom slučaju dao sam naputke našoj tajnici gđi. Ankici Kero da se konzultira sa članovima Stručne komisije za suđenje pa da zajednički donesu odluku o ovoj utakmici. Uistinu, nisam čitao sve pravilnike, ne želim ništa prejudicirati, niti nekome nešto sugerirati jer svatko mora biti autonoman u svome poslu i ima odgovornost za svoje odluke i postupke. Ja samo mogu kazati da po mom sudu gol nije bio, a mislim da se s time slaže velika većina. Šteta je jer izuzev tog jako bitnog detalja, mišljenja sam da su suci odsudili kvalitetno utakmicu. Šteta!
<<

bacoST

Član

Post 01 lis 2007, 15:31

Moram se i ja uključit u raspravu kao prvo ne mogu svatit da sudac može dosudit nešto što nije mogao vidit sa suprotne stane igrališta i kao junac tvrdi da je u pravu a službene osobe mu govore da nije u pravu.Kad sam pita drugog suca šta je on vidija on govori da ne zna ali da nesmi ništa reć jer je Vuković glavni sudac utakmice da sam ja udrija suca dobija bi doživotnu kaznu jer bi ga sigurno šinija da je ovo bilo zadnje kolo ali od svega me najviše ljuti što ova odluka spada u slobodno sudačko uvjerenje pa se moja ekipa nemože nićim zaštiti jedino mogu tražit izuzeće ovih sudaca.Volia bi da se ovakva sitacija nikome ne desi jer bi moglo biti svašta te molim savez da nas sve skupa zaštiti da se ove sitacije nebi više dešavale.O utakmici samo toliko da bi volio uvik igrat protiv ovakve ekipe ima se od njih sta naučit te se nadam da će mo im se revanširat u drugom dijelu prvenstva.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
<<

svilaja

VIP član

Post 01 lis 2007, 17:38

josip_radic napisao:
TH14 napisao:

Ljudi moji, svakome se događaju greške. greške su sastavni dio života, a naravno i sporta. Iskreno, mislim da gol nije bio i to priznajem, tako sam ja to vidio. zašto se sudac nije konzultirao sa zapisničkim stolom, vjerujte mi ne znam. Mislm ma koliko god netko drugačije razmišljao da je sudac koji je napravio pogrešku jedan od najkvalitetnijih sudaca naše Udruge (opet samo moje mišljenje). Znam samo da su me upravo kontaktirali iz ureda da je sudac dostavio svoju izjavu u kojoj priznaje vlastitu pogrešku, a oprostiti ćete i to je dokaz ljudskosti i poštenja.
Znam da vas to teško može utješiti, s obzirom na rezultat utakmice, ali u ovom slučaju dao sam naputke našoj tajnici gđi. Ankici Kero da se konzultira sa članovima Stručne komisije za suđenje pa da zajednički donesu odluku o ovoj utakmici. Uistinu, nisam čitao sve pravilnike, ne želim ništa prejudicirati, niti nekome nešto sugerirati jer svatko mora biti autonoman u svome poslu i ima odgovornost za svoje odluke i postupke. Ja samo mogu kazati da po mom sudu gol nije bio, a mislim da se s time slaže velika većina. Šteta je jer izuzev tog jako bitnog detalja, mišljenja sam da su suci odsudili kvalitetno utakmicu. Šteta!

JE LI OVO JOSIPE SPADA U MATERIJALNU POVREDU PRAVILA....................
<<

svilaja

VIP član

Post 01 lis 2007, 17:40

bacoST napisao:Moram se i ja uključit u raspravu kao prvo ne mogu svatit da sudac može dosudit nešto što nije mogao vidit sa suprotne stane igrališta i kao junac tvrdi da je u pravu a službene osobe mu govore da nije u pravu.Kad sam pita drugog suca šta je on vidija on govori da ne zna ali da nesmi ništa reć jer je Vuković glavni sudac utakmice da sam ja udrija suca dobija bi doživotnu kaznu jer bi ga sigurno šinija da je ovo bilo zadnje kolo ali od svega me najviše ljuti što ova odluka spada u slobodno sudačko uvjerenje pa se moja ekipa nemože nićim zaštiti jedino mogu tražit izuzeće ovih sudaca.Volia bi da se ovakva sitacija nikome ne desi jer bi moglo biti svašta te molim savez da nas sve skupa zaštiti da se ove sitacije nebi više dešavale.O utakmici samo toliko da bi volio uvik igrat protiv ovakve ekipe ima se od njih sta naučit te se nadam da će mo im se revanširat u drugom dijelu prvenstva.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO

SLAŽEM SE S TOBOM I DOBRO JE ŠTO NISI REAGIRAO BURNIJE.
<<

svilaja

VIP član

Post 01 lis 2007, 17:45

TH14 napisao:
svilaja napisao:
TH14 napisao:Prvo: Dujmovača pokradena (gol za 3:0 neregilaran, vrime je isteklo)

vidim da me nisi razumija, Piple je bija najbolji na terenu i samim time dujmovača je zaslužila nešto više pa nije jasna tvoja izjava da je akud zasluženo dobija a njihov golman najbolji na terenu

RAZUMIO SAM DOBRO, UTAKMICA JE BILA TVRDA , ŠTETA ONOGA GOLA ...............................
<<

jmijac-4

VIP član

Post 01 lis 2007, 19:12

bravo moji,ispričavam se na nedolasku,o terminu igranja superlige saznajem tek u ponediljak kad dobijem Mali Oglasnik,pa je razumljivo kako nisam zna da igrate u nedilju.sreća prati hrabre:-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

croatia kman 83

Novi član

Post 01 lis 2007, 20:35

alebic napisao:hvala bogu da se neko od mojih sa KMANA javija
pozdrav mome DOMUSU-CROATIA KMAN 83

Bog Sina, puno pozdrava!!! Ti mene mislim ne znaš, ali ja tebe znan po čuvenju, ti si ponos Kmana, a i cile Hrvatske !! Gleda san prije neki dan na TV Jadran Elezovićevu emisiju o tebi, suze su mi došle kako ljudi u Americi lipo o tebi pričaju. Čoviče, stvarno si legenda, pozdravi puno Marijanu, Petru, Pavu i Zoru!!! Usput, Domus je opet večeras dobija, gleda san utakmicu s tribina: važno je napomenit da već tri kola igraju bez Prcele, Renato je sta na gol i odličan je !!! Dobro brani, u napadu je čak i opasniji od Prcele, a i pokretljiviji je (čitaj mršaviji). Stvarno, uz malo ozbiljnosti i još zrnce koncentracije sigurno bi bili prvi - nitko im ne bi moga ni zapiljat !!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito