FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

Pojišan

Česti član

Post 09 ožu 2007, 08:29

Čestitke Grmu i Tunju na zasluženoj pobjedi. Nama su Bili9 dali ruku i još jednu šansu za odlipit se od Topela.
<<

interceptor

Novi član

Post 09 ožu 2007, 08:31

Ispravak krivog navoda:
Parna mastiona - SM yachting 4-2
<<

bacoST

Član

Post 09 ožu 2007, 08:35

Kao prvo čestitam protivnicima na pobjedi koja je sasvim zaslužena.Bili su puno žešći od nas te su iskoristili skoro sve naše greške.Nismo im uspili dati gol u igri 4 na 4 gdje su bolje stali na terenu od nas.Nismo bili strpljivi iako mi se ćini da smo bili malo bolji do 1 gola.Pokušao sam ih onda iznenadit sa igračem golmanom ali su nas vrlo brzo kaznili pa i ja snosim dio odgovornosti za poraz.Možda nam je največa greška šta smo tili pokazat da možemo bez Matije.Drugo poluvrijeme smo pokušavali ih stisnit ali jednostavno nije išlo protivnik je bio bolji.Drago mi je što je utakmica bija izuzetno fer i korektna suci dobri a največi plus i iskrene čestitke protivničkim navijačima koji su došli u velikom broji i koji su možda bili i dodatni motiv naših protivnika.Iako smo izgubili bilo mi je drago čuti onaj pljesak publike par sekundi prije kraja s kojim su nagradili naše protivnike na žasluženoj pobjedi.Izgleda da je ovaj forum stvarno dobra stvar.Svima onima koji nas ne voli poručujem ipak će DUJMOVAČA ući u super ligu. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO.
Zadnja izmjena: bacoST; 09 ožu 2007, 08:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 09 ožu 2007, 08:46

Ceitam protivnicima,a sljedi derbi svih derbija!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA
<<

MALDINI

Česti član

Post 09 ožu 2007, 09:11

OK interceptor, tablica je korigirana, ko radi griješi.
GRMU svaka čast, iskoristili su naše greške, a da ih sami nisu radili. Mi malo nekreativni, malo nesretni/nespretni kod prva dva primljena gola koji su promijenili tijek utakmice, posli se nismo uspili vratit...
BILI 9 su nam učinili uslugu (TOPEL 5:5), a zamalo i stari znanci ZAGORA (dugo vodili, i do 12sek prije kraja držali 1:1 protiv AMADEUSA).
A sad derbi. Neko je nekad reka "dobit TOPEL i ne ispast iz lige". Ovo drugo smo već ostvarili, kao i polovicu prvog (prva polusezona 5:2), sad još da ostvarimo i 2/2...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 09 ožu 2007, 09:29

Je Bačo, forum je napunija tribine, i baš je bilo lipo vidit onoliko svita na utakmici koju je prvi dio sezone pratilo 10 ljudi.
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 09 ožu 2007, 10:55

Ono šta su mnogi govorili na forumu i obistinilo se, da Dujmovača bez Matije teško može parirat boljim momčadima. Nisam bija gledat utakmicu ali su mi rekli ljudi da je Grm&Tunj bija bolja momčad, i da su vodili 3:0. Čestitke ekipi Grm&Tunj. Pojišanu je puka lanac do dvorane, pa nije moga vozit biciklu, a i dokaza je da on ne može bit prevaga u ekipi!!
Malo me iznenadija rezultat Topela, ipak se čini da nisu kvaliteta za prvo misto, takoda sam falija u prognozama.
Ipak je Amadeus najkvalitetnija ekipa lige, šta su i dokazali kroz prvenstvo, i zasluženo su prvi (pitanje za Amadeus: kako ste se zvali kad ste igrali drugu ligu, jeli to mozda ekipa Baracuda di je igra Čićo??).
<<

ZORZI 2

Novi član

Post 09 ožu 2007, 11:33

Pošto sam sad vidija ukupne jučerašnje rezultate mogu vam reč da me instikt nije vara sta se tiče pobjede grm & tunja nad dujmovačom,te da se navjerojatnije chigra neče skupit za tekmu i da će dobit amadeus.Zaguca je i topel 5-5,ali sad je ka neki derbi sljedeće kolo....dujmovača-topel.....termin lige prvaka...e da se bar igra u maloj dvorani bila bi sigurno posječenija od mnogih liga splita a i šire.Priželjkujem dobru utakmicu i najvjerojatnije x,što znači da bi amadeus sa novom pobjedom konačno se odvojio na vrhu....ipak su nabolji...daleko...

Ljudi dajte još zanimljivih tema da ih iskomentiramo na forumu.... Pozdrav Baći.
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 09 ožu 2007, 12:10

E da mi je jučer bilo uc 5 min u igru,definitivno u buduce ja ako ne budem moga igrat necu dolazit gledat utakmicu Dujmovače!Matija je falija puno,a moji suigraci samo cekaju onog drugog da rijesi utakmicu(čast izuzecima)!Pojišanu svaka čast,čovik je zabija gol i da je zabija i onog drugog kad je bija sam na golmana Dujmovača bi odnila sva 3 boda!Ali na našu sreču Topel je također kiksao,pa da nas i dibiju(u što sumnjam)bižimo im dva boda)!Iduce kolo Amadeus ce kiksat(dosta su se izvlacili u zadnjim sekundama)pa ce Dujmovača izbit na čelo tablice gdje če ostat do kraja sezone(tamo joj je i mjesto)!Čestitam još jednom GRMU I TUNJU!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 09 ožu 2007, 12:13

A ZORZI moga si se predstavit da znam kome dugujem piće!
<<

bubson

Novi član

Post 09 ožu 2007, 12:54

živija grm i tunj!!!!!!!!pozdrav sa dobrija
<<

MALDINI

Česti član

Post 09 ožu 2007, 13:41

Evo da se ja prvi dam u prognozu:
HR CHIGRA - AMADEUS JEANS X2 (CHIGRA moze iznenadit svakoga, ako se skupe, malo i navijačka prognoza)
INAŠ - KAVANA PERISKA 2 (jaganjac i ekipa dosta utrpaju, ali uvik prime više, a PERISKA je sve bolja)
AMBASADOR NEKR. - FRIM PROIZVODNJA 2 (ŠIŠKU odgovara puno prostora i nedisciplinirana obrana)
GRM I TUNJ RUB.C. - BANAK 1 (BANAK tanak igrački i brojčano, GRM sve bolji i napaljen)
ZAGORA PROMET - PARNA MASTIONA 1 (mora i ZAGORU krenit, PARNA je protivnik po mjeri ka u 1. polusezoni)
SM YACHTING - BILI 9 1 (ako OLIVA dođe bar blizu u punom sastavu)
DUJMOVAČA d.o.o. - TOPEL MOBITELI 1 KAO KUĆA! (leže nam mobiteli bez obzira koliko se igrački pojačali).
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

ZORZI 2

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:05

A moj 23DUJMOVAČA ni ja neznam koji si ti a predpostavija sam da igraš u dujmovači,sumljam da ti mene znaš ja sam samo gledatelj i simpatizer jedne ekipe iz lige.....što se tiće pića...nepijen...sa svakim..HA-HA-HA
<<

interceptor

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:08

moja prognoza:

HR CHIGRA - AMADEUS JEANS 2
INAŠ - KAVANA PERISKA 2
AMBASADOR NEKR. - FRIM PROIZVODNJA x2
GRM I TUNJ RUB.C. - BANAK 1
ZAGORA PROMET - PARNA MASTIONA ne bi tia ništa govorit
SM YACHTING - BILI 9 1
DUJMOVAČA d.o.o. - TOPEL MOBITELI 1
<<

ZORZI 2

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:16

Reci mi MALDINI kakav će bit derbi sljedeće kolo i zašto se vi napaljeni na topel....objasni mi...jer nisan upućen....jer čitam vaše komentare pa mi nije jasno kakav je odnos između ekipa.....

ŽIVIO INAŠ........
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito