II. HMNL
Da, bilo je par dvojbenih situacija, ali su kartoni opravdani. Ja se nebi imao pravo bunit, jer sam dobio i neću, jer se pobjedi ne treba gledat u zube. Isto tako mogu reći da niste toliko oštećenei kao što govorite, previše dreke je dolazilo sa Vaše klupe (i terena) na suce. Ne bih ulazio u njihovu savjest, ali znam da je Topić uvijek korektno sudio i kada sam bio sudionik utakmica i kada sam gledao sa strane. Drugog suca ne poznajem.
Je, istina je da je utakmica mogla otić na obje strane, jer su se našle dvije podjednake ekipe i onaj koji izgubi ima pravo da se ljuti. Isto tako bi Vas napomenuo da je Roje taj koji unosi nepotreban nemir u Vašu ekipu, jer je uvijek on najglasniji i prvi koji ima nekome nešto reć i prigovorit. Možda je jednostavno takav, ali mislim da radi ekipe nije dobro da se tako ponaša. Moje mišljenje!
P.S.Sretno u nastavku prvenstva...
Je, istina je da je utakmica mogla otić na obje strane, jer su se našle dvije podjednake ekipe i onaj koji izgubi ima pravo da se ljuti. Isto tako bi Vas napomenuo da je Roje taj koji unosi nepotreban nemir u Vašu ekipu, jer je uvijek on najglasniji i prvi koji ima nekome nešto reć i prigovorit. Možda je jednostavno takav, ali mislim da radi ekipe nije dobro da se tako ponaša. Moje mišljenje!
P.S.Sretno u nastavku prvenstva...
Mislim da je poslije jučerašnje utakmice najvažnije da se Vaš Mile nije gore ozljedija (barem se nadam). Slažem se da su oba kartona opravdana, tu nema priče. Nije ovdje problem tko je oštećen i je li uopće oštećen, činjenica je da su suci pogriješili u za nas krivom trenutku i tu se nema šta posebno dodati. Ja čak njih ne krivim šta su pogriješili već mislim da oni jednostavno ne znaju radit svoj posal. Ja ne sumnjam u njihovu savjest, pogotovo Andrejevu ali bojim se da niti jedan niti drugi nemaju osjećaj za sudit ovako tvrdu utakmicu.
Šta se tiče Roje u pravu si da je on jednostavno takav no jučer on nije bio uzrok nemira. A moje je mišljenje da u Vašoj ekipi ima nekoliko igrača koji vole na sve načine isprovocirat protivnika, što je u svakom slučaju njihovo pravo, pa stoga svi Vaši protivnici znaju da ih čeka nervozna utakmica...
Međutim kako bilo da bilo smatram da ste zasluženo pobijedili i želim Vam puno uspjeha u nastavku prvenstva. Živili!
KIDAN TETIVE!
Šta se tiče Roje u pravu si da je on jednostavno takav no jučer on nije bio uzrok nemira. A moje je mišljenje da u Vašoj ekipi ima nekoliko igrača koji vole na sve načine isprovocirat protivnika, što je u svakom slučaju njihovo pravo, pa stoga svi Vaši protivnici znaju da ih čeka nervozna utakmica...
Međutim kako bilo da bilo smatram da ste zasluženo pobijedili i želim Vam puno uspjeha u nastavku prvenstva. Živili!
KIDAN TETIVE!
Hvala. Sve stoji šta si napisa, samo ne znam koji su to ljudi, samo znam jednog takvog koji je jučer bija malo nabrušen, ali vjerojatno nebi bija da nije bilo R sa druge strane. Mile je fala Bogu dobro, nezgodno je bija pa i zanesvistija se, ali na rendgenu je bilo sve ok.
P.S. Sutra nas možeš doć podržat protiv Solina. Dopuštam ti...
P.S. Sutra nas možeš doć podržat protiv Solina. Dopuštam ti...
Zadnja izmjena: okocha; 15 lis 2007, 19:24; ukupno mijenjano 1 put/a.