TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
23.11.2017. - LIGA KUP

NEGRO SPINUT – BOBIS  7 : 1

Izvrsna izvedba ekipe Negro Spinut. Čvrsto, agresivno i dobro posloženi u obrani, sa brzim kontrama „razbili“ su ekipu Bobisa. Vrlo visoka i apsolutno zaslužena pobjeda Negro Spinuta i lagani prolaz u 2. kolo Kupa.

20.11.2017. - NOVE WEB STRANICE

Novi dizajn web stranica je u završnoj test fazi.
Posjetite nas na privremenoj adresi www.umn-split.org


    Nove web stranice
17.11.2017. - II. liga

SPLITSKA BANKA MLADI – GRADSKI KOTAR BAČVICE  4 : 1

U današnjoj utakmici „Bankari“ su odigrali odličnu partiju. Vrlo čvrsto stajali su u obrani, a u napadu vrlo opasni i učinkoviti. Prepustili su inicijativu protivnicima, ali brzim protunapadima i kontrama radili su velike probleme protivničkoj ekipi. Ekipa Gradski kotar Bačvice nije imala pravih rješenja za ovakvu igru Splitske banke mladi, koji zasluženo odnose sva tri boda.

14.11.2017. - Publikacija "50 lita Udruge maloga baluna"

Poštovani,

s iznimnim zadovoljstvom, obavještavamo Vas da smo konačno na samom kraju projekta: Publikacija: "50 lita Udruge maloga baluna", u kojoj su obrađene sve prve lige (mladi, veterani, veterani 45) od osnutka Udruge, Dalmatinijade, Zimski kupovi i sva ostala natjecanja koja su bila pod ingerencijom našeg Saveza odnosno Udruge i to zaključno sa sezonom 2014/15. Publikacija se sastoji od više od 450 stranica u boji.

Molimo sve one koji su zainteresirani i u mogućnosti biti donatori, a do sada nisu bili upoznati s ovim projektom, da najkasnije do petka 24.11. kontaktiraju našu kancelariju Udruge te na taj način budu dio ovog projekta.

Nudimo sljedeće pogodnosti:

Vašu reklamu sa oznakom zlatnog donatora na cijeloj stranici (iznos 5.000,00 kn)

Vašu reklamu sa oznakom srebrnog donatora na polovini stranice (iznos 3.000,00 kn)

Vašu reklamu sa oznakom brončanog donatora na četvrtini stranice (iznos 1.000,00 kn)


Hvala, vidimo se na promociji publikacije!

Josip Radić

14.11.2017. - I. liga

GARAŽA PUJANKE – ZLATARIJA DVORNIK  3 : 5

Izuzetno dinamična i kvalitetna predstava dvije renomirane ekipe. Prvo poluvrijeme bolje otvara Zlatarija Dvornik koja nameće vrlo visoki tempo igre u kojem Garaža nije uspjela parirati, te već u 4. minuti utakmice gost dolazi u vodstvo. U 12. minuti gost povećava vodstvo na dva razlike, da bi u posljednjim trenutcima domaćin sam sebi ubacio loptu u mrežu ,te gost odlazi sa velikom zalihom golova na odmor.

Drugo poluvrijeme opet bolje otvara gost koji u 24. minuti utakmice ima prednost od četiri pogotka. Vrlo brzo, tj. u istoj minuti susreta Garaža uspijeva postići pogodak. Samo minutu kasnije domaćin smanjuje razliku od dva pogotka. Očiti pad snage gostiju, domaćin kapitalizira trećim pogotkom u 38. minuti susreta te se vraća u utakmicu. U posljednje dvije minute susreta Garaža pokušava ostvariti rezultatski egal uvođenjem igrača – vratara, ali sve ostaje na pokušajima. Zlatarija  doslovno u zadnjoj minuti susreta, nakon uspješne obrane, postiže pogodak za konačnih 3 : 5.

Vrlo dobra prezentacija malonogometne igre obje ekipe, ali Zlatarija Dvornik je bila malo bolja , te zasluženo pobijedila i svoj konto obogatila za tri boda.