TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
22.09.2017. - II. liga

GRADSKI KOTAR BAČVICE - LIVERPOOL  2 : 9

Utakmica u kojoj je mlada ekipe G.K. Bačvice pokušala visokim presingom stvarati probleme iskusnijoj i uigranijoj ekipi Liverpool u čemu su i uspijevali u prvom poluvremenu. Ipak, do kraja susreta nisu imali rješenje za zaustaviti veoma raspoloženog igrača Liverpoola Stipu Vrdoljaka koji je s 4 pogotka predvodio svoju ekipu do uvjerljive pobjede.

21.09.2017. - II. liga veterana

D PROJEKT - SUN CITY RENT A CAR  0 : 3

U ovoj utakmici gledali smo dopadljiv nogomet. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri, uz kvalitetne obrane, dok napadačke akcije nisu davale rezultata. Iako je s obje strane bilo izglednih situacija za postizanje pogotka, na odmor se otišlo u egalu.

Drugo poluvrijeme gost kreće agresivnije te već u 5. minuti nastavka postiže pogodak. Kod protivničke ekipe je primjetne nervoza koja ih koči u realizaciji napada i postizanju pogodaka. U posljednje tri minute ekipa Sun city rent a car rješava utakmicu postigavši još dva pogotka, a time i zasluženu pobjedu i prve bodove na svom kontu.

19.09.2017. - I. liga

BOL – PARNA MASTIONA 1 : 3

Vrlo zanimljiva utakmica u koju su oba takmaca ušla bez ikakvog respekta prema protivniku. Cijelo vrijeme se igralo otvoreno za gol više. Parna Mastiona prva dolazi do gola nakon lijepe akcije strijelac je bio Ivan Babaja, međutim dvije minute kasnije Bračani su došli do poravnanja rezultata preko Marka Marinovića. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. U drugom dijelu nastavljeno je u istim ritmu, s tim da je Parna Mastiona iskoristila svoje prilike i iz dvije kontre u prvom dijelu drugog poluvremena golovima Marka Bošnjaka i Tomislava Ivankovića došla do nedostižnog vodstva. Ekipa Bola je preuzela rizik i inicijativu u nastavku, ali nisu uspjeli savladati danas vrlo dobrog Tomislava Bettia na vratima Parne Mastione. Na kraju zaslužena pobjeda Parne i uspješan povratak u 1.ligu. 

15.09.2017. - II. liga

C.B. ALBATROS - G.K. BAČVICE  5 : 0

Vrlo dobra i zanimljiva utakmica sa dva skroz različita poluvremena. U prvom dijelu igralo se izjednačeno, stvarale su se prilike, ali nije bilo pogodaka. Igra čista sa malo prekršaja. 

Drugo poluvrijeme pružilo je puno više događaja, igrači ekipe G.K. Bačvice imali su igrača više dvije minute i tri čista "zicera", gdje se vrlo dobro iskazao vratar protivničke ekipe. Nakon toga, ekipa C.B. Albatros postiže pogodak koji izbacuje protivničke igrače iz takta, a nakon drugog pogotka raspada se njihova igra i pada koncentracija. Protivnik takvo stanje koristi i do kraja utakmice postiže još tri pogotka. Na kraju zaslužena pobjeda ekipe C.B. Albatros.

14.09.2017. - II. liga

Nakon ljetne pauze vrijeme je za nove ligaške obračune. Prva na redu je 2. liga mladi. Iako su kao najbolje plasirani iz prošle sezone, ligu napustili Staklo MAAS, Parna mastiona i Grmi tunj, kvaliteta je ostala približno ista, s obzirom da iz 3 lige stižu Gannicus, C.B. Albatros, Splitska banka i G.k. Bačvice, ekipe  koje su do sada pokazale jako dobru igru. 

  
Danas:
 3. LIGA  
17:45BOL SPLIT - LA LUNA CAFFED.D.K. LOKVE
 4. LIGA  
12:00LE MERIDIEN LAVF.C. UNITED
12:55SAMO ZABAVAHOPS SPLIT
14:50KREMPIJEVOBOCA SENIORS
15:50CANICULATOBOGAN
16:45YOUNG BOYSCORPO MORTO
 5A. LIGA  
13:00TRSTENIKTEHNIČAR
13:55LOS MATHEMATICOSLAVANDIN ZA UMIVANJE
14:55SUTIKVA 2012GALAPAGOS BLACK AND WHITE
15:50JEL NEĆEŠPLAKALUŠA

Sutra:
 1. LIGA  
16:00PB SPLITBOL
16:55GARAŽA PUJANKEGRM I TUNJ DAIKIN PEL- 3
17:55STROŽANACZLATKO CELENT AŠ KRUŽNI TOK
18:50PARNA MASTIONAZLATARIJA DVORNIK
19:50L.C. M. PYTHON- TOLO TRADEIL VICTUM
20:45STEFIHERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE
21:45APIOS KIDAN ŽILESTAKLO MAAS