FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

roa

Novi član

Post 08 ožu 2007, 11:10

tonći nije baš da se ne slažen al sve ovisi o juri i oće li pero bit odi a onda bumo videli.U svakom slučaju bit če dobra žoga
<<

Diesel 4

Novi član

Post 08 ožu 2007, 11:59

Ala šta je živ ovi forum, ko će vas sve pratit. A kako nema tekme ovu subotu vidin da će biti još dosta nagađanja koće koga. ako se već nalazimo ovako na formu slažen se sa izjavon jednog od vas da bi tribalo nekako natantat svit da ih bar 20 dolazi nas gledat svake subote, jer kad svi daju sve od sebe bilo bi lipo čut koji krik iz publike pa da i mi imamo svoj poljud u malome. Do sada MNK ETIRI ima web ali nismo se nešto trudili razglasit ga, aje počmite kemijat pa se možda rodi koja ideja.
Zadnja izmjena: Diesel 4; 08 ožu 2007, 12:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 08 ožu 2007, 12:04

ticex napisao:
pivnica_karlo napisao:Pivnica Karlo: točeno pivo 2dcl, 3dcl, 1/2 litre

Zaboravija si reć koje pivo!? Nije valjda "KARLO"?! :D:D:D:D:D
Stavi i cijenu ;)

Ma to je malo sprdan Zewu....tribat ću ponit sa sobom cjenik iz pivnice pa ću i ja ponekad nabacit koju reklamu :) :) :)
<<

max moris

Novi član

Post 08 ožu 2007, 16:13

bit ce dobro u subotu pozivamo vas na derbi
<<

zewa

Česti član

Post 08 ožu 2007, 17:11

roa napisao:tonći nije baš da se ne slažen al sve ovisi o juri i oće li pero bit odi a onda bumo videli.U svakom slučaju bit če dobra žoga

..a tu si Roa samo sam čeka da se javiš, ovo malo da se ložimo do utakmice, reci Boki da se dobro naguca REVITE nebili mu pomogla na parketu :D :D :D ,Peri je bolje da ne troši na put a Jure Vodanović neka štedi snagu za Torcidu Chigru ;) vi ste nam uvik bili crna mačka (osim onog zadnjeg susreta) znači skor je na vašoj strani :)

ZEWA breskva 8+2 gratis
<<

zewa

Česti član

Post 08 ožu 2007, 17:19

ZEWA kids maramice (ovo je za malu od Pivnice) :)
<<

bašo senior

Novi član

Post 08 ožu 2007, 21:14

ticex napisao:
pivnica_karlo napisao:Pivnica Karlo: točeno pivo 2dcl, 3dcl, 1/2 litre

Zaboravija si reć koje pivo!? Nije valjda "KARLO"?! :D:D:D:D:D
Stavi i cijenu ;)

Ha evo najprije i moje prognoze:Pivnica 1x , morat ćete se dobro potrudit jer su momci iz Hčsp skroz dobri:
fali im samo malo discipline (čitaj voditelj).moguće čak iznenađenje.
Isto vridi i za Maxa i Hercegovca. Zewa i Colo dobivaju .
A mi?? Hm. Mislim da je Vice najbliže istini (puno pozdrava i brz povratak na parket !), jer ako bude ka zadnja
tri puta da posli prve izmjene odma primimo gol onda nema sriće . Ali daleko je kraj ,borit ćemo se i triba jeli
radit na treningu! ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.
Dakle Vice reci Jakiću da me još nije dobija!!
<<

ticex

Česti član

Post 09 ožu 2007, 09:00

bašo senior napisao:A mi?? Hm. Mislim da je Vice najbliže istini (puno pozdrava i brz povratak na parket !), jer ako bude ka zadnja
tri puta da posli prve izmjene odma primimo gol onda nema sriće . Ali daleko je kraj ,borit ćemo se i triba jeli
radit na treningu!

Opet se moran pozvat na Chirohita, reka bi on: "Budimo realisti, tražimo nemoguće!!!"
P.S. Oće bit sutra treninga Bašo?
bašo senior napisao:Ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.

Tješi se tješi :D:D:D:D:D:D
<<

roa

Novi član

Post 09 ožu 2007, 10:06

alo Tonći dobra navijaćica,dobra,al neče van ni ona pomoć u subotu stavljamo stvari na svoje misto.Prošli poraz je bia slučajan jebiga morali ste i vi nas dobit jedanput ali samo jedanput.Pero će doć makar pješke a Boka je na reviti 24 sataa još kad vidi navijačicu ajme vama
<<

perica

Novi član

Post 09 ožu 2007, 11:10

Pozdrav svima, a posebno drugu Juki...hi hi
<<

perica

Novi član

Post 09 ožu 2007, 11:16

Perica sigurno dolazi...pozdrav najboljem golmanu !
Tonči cuvajte se ... znam da trenirate ko ludi al ne znam oce li to pomoć...
pozdrav iz Zagreba
<<

roa

Novi član

Post 09 ožu 2007, 12:30

pa gde si bre vraže šta se nejavljaš ubičete boka šta mu nisi posla kopiju osobne
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 09 ožu 2007, 12:52

bašo senior napisao:ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.

Zaboravija si da bolja polovica momčadi ColoColo leži u postelju. Al neka drago mi je radi vašeg samopouzdanja da ste izvukli dobar rezultat. Sad to još pretvorite u koji bod iduće kolo. Šta bi se Ticex onda raspisa, ionako je najaktivniji...
<<

zewa

Česti član

Post 09 ožu 2007, 17:36

perica napisao:Perica sigurno dolazi...pozdrav najboljem golmanu !
Tonči cuvajte se ... znam da trenirate ko ludi al ne znam oce li to pomoć...
pozdrav iz Zagreba

Alo Pero i ti si tu, vi iz Jel nećeš širite se po forumu ko kerumovi dućani po Splitu, dragi moj Pero ostani u ZG za vikend, ne troši za put, Boka će na reviti trčat i za tebe :D
Ma šala mala samo ti dojdi na gripe i povedi Juru V. a nemoj ni Juku zaboravit e onda ko živ ko mrtav s vama je uvik zanimljivo ;)

ZEWA narančasti papir 8 sućidrana + 2 gratis iz jel nećeš
<<

zewa

Česti član

Post 09 ožu 2007, 17:38

roa napisao:alo Tonći dobra navijaćica,dobra,al neče van ni ona pomoć u subotu stavljamo stvari na svoje misto.Prošli poraz je bia slučajan jebiga morali ste i vi nas dobit jedanput ali samo jedanput.Pero će doć makar pješke a Boka je na reviti 24 sataa još kad vidi navijačicu ajme vama

dobra dobra.....

ZEWA žuti bez gratisa
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito