II. Liga Mladih
Ala šta je živ ovi forum, ko će vas sve pratit. A kako nema tekme ovu subotu vidin da će biti još dosta nagađanja koće koga. ako se već nalazimo ovako na formu slažen se sa izjavon jednog od vas da bi tribalo nekako natantat svit da ih bar 20 dolazi nas gledat svake subote, jer kad svi daju sve od sebe bilo bi lipo čut koji krik iz publike pa da i mi imamo svoj poljud u malome. Do sada MNK ETIRI ima web ali nismo se nešto trudili razglasit ga, aje počmite kemijat pa se možda rodi koja ideja.
Zadnja izmjena: Diesel 4; 08 ožu 2007, 12:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
roa napisao:tonći nije baš da se ne slažen al sve ovisi o juri i oće li pero bit odi a onda bumo videli.U svakom slučaju bit če dobra žoga
..a tu si Roa samo sam čeka da se javiš, ovo malo da se ložimo do utakmice, reci Boki da se dobro naguca REVITE nebili mu pomogla na parketu
ZEWA breskva 8+2 gratis
ticex napisao:pivnica_karlo napisao:Pivnica Karlo: točeno pivo 2dcl, 3dcl, 1/2 litre
Zaboravija si reć koje pivo!? Nije valjda "KARLO"?!:D:D:D:D
Stavi i cijenu
Ha evo najprije i moje prognoze:Pivnica 1x , morat ćete se dobro potrudit jer su momci iz Hčsp skroz dobri:
fali im samo malo discipline (čitaj voditelj).moguće čak iznenađenje.
Isto vridi i za Maxa i Hercegovca. Zewa i Colo dobivaju .
A mi?? Hm. Mislim da je Vice najbliže istini (puno pozdrava i brz povratak na parket !), jer ako bude ka zadnja
tri puta da posli prve izmjene odma primimo gol onda nema sriće . Ali daleko je kraj ,borit ćemo se i triba jeli
radit na treningu! ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.
Dakle Vice reci Jakiću da me još nije dobija!!
bašo senior napisao:A mi?? Hm. Mislim da je Vice najbliže istini (puno pozdrava i brz povratak na parket !), jer ako bude ka zadnja
tri puta da posli prve izmjene odma primimo gol onda nema sriće . Ali daleko je kraj ,borit ćemo se i triba jeli
radit na treningu!
Opet se moran pozvat na Chirohita, reka bi on: "Budimo realisti, tražimo nemoguće!!!"
P.S. Oće bit sutra treninga Bašo?
bašo senior napisao:Ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.
Tješi se tješi
bašo senior napisao:ovo sa Colom je bilo skroz dobro i nismo izgubili 4-4 , zadnji je gol pa kad smo već išli ća.
Zaboravija si da bolja polovica momčadi ColoColo leži u postelju. Al neka drago mi je radi vašeg samopouzdanja da ste izvukli dobar rezultat. Sad to još pretvorite u koji bod iduće kolo. Šta bi se Ticex onda raspisa, ionako je najaktivniji...
perica napisao:Perica sigurno dolazi...pozdrav najboljem golmanu !
Tonči cuvajte se ... znam da trenirate ko ludi al ne znam oce li to pomoć...
pozdrav iz Zagreba
Alo Pero i ti si tu, vi iz Jel nećeš širite se po forumu ko kerumovi dućani po Splitu, dragi moj Pero ostani u ZG za vikend, ne troši za put, Boka će na reviti trčat i za tebe
Ma šala mala samo ti dojdi na gripe i povedi Juru V. a nemoj ni Juku zaboravit e onda ko živ ko mrtav s vama je uvik zanimljivo
ZEWA narančasti papir 8 sućidrana + 2 gratis iz jel nećeš
roa napisao:alo Tonći dobra navijaćica,dobra,al neče van ni ona pomoć u subotu stavljamo stvari na svoje misto.Prošli poraz je bia slučajan jebiga morali ste i vi nas dobit jedanput ali samo jedanput.Pero će doć makar pješke a Boka je na reviti 24 sataa još kad vidi navijačicu ajme vama
dobra dobra.....
ZEWA žuti bez gratisa