PALOMA napisao:Allo KUME, pizdo jedna, našao sam te PAPAK!
Kada uzmete i jedan bod Dinamu redovno se znaš javit, a sada nakon zagrebačkog derbija i izgubljena 3 pišo. Vjerovatno si jako okupiran sa svojom ligom pa možda nisi niti gledo utakmicu. Zato ću te ja informirati o istoj. Jučer navečer Dinamo i Hajduk odigrali su u Maksimiru pred 30 tisuća ljudi derbi sa konačnim ishodom 2:1. Suđenje (Svilikos) bilo je više nego korektno, jednako kao i ponašanje sudionika na terenu. Izgleda da se netko sjetio, te jednoj i drugoj momčadi objasnio kako bi se trebali ponašati na terenu. Zapravo te dvije stvari (suđenje i korektna igra) najviše me se dojmilo u cijelom derbiju.
Jučer si imao šta naučiti od Svilokosa (odlučnost-prilikom Vugrinčevog simuliranja i dodjela žutog kartona, usmeno opominjanje igrača-prilikom Mikićevog nasrtaja na golmana, obostrano i glupavom Mikiću i glumcu - vašem golmanu i td..). No gadljive su mi Vuličeve izjave poslje utakmice "sami smo sebe pobjedili". Pa šta stavlja Carevića u momćad ako nema autoritet trenera kojim bi istog prisilio
da ne radi onakve gluposti u šesnaestercu ili pak šta konačno ne kupi Pletikosu kada mu Balić nema hrabrosti uhvatiti loptu koja mu ide u ruke, već ju boksa, a dalje se zna ... 1:0 DaSilva. No ni mi se nemožemo hvaliti sa trenerom, sirotim Ivankovićem koji nema hrabrosti staviti dva napadača u paru.
Ponekad je Hajduk izgledao hrabriji i odlučniji, ali ipak smatram da smo za DaSilvu, Modrića i Čorluku u ovom trenu prejaki. koliko dugo neznam, ali dok je tako i nadalje će mo Vas pobjeđivat.
Još jednom HVALA na čestitkama i pozdrav, Hajduk živi vječno, Dinamo prvak vječno.
PALOMA, PLAVI, 2+1 gratis - NEDOVOLJNO
purgeru malo kulture.........