FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

FRAFO

VIP član

Post 23 tra 2008, 08:53

PROGNOZA SLJEDEĆEG KOLA:
GRM & TUNJ - KAVANA PERISKA 1
-pobjeda i kraj nadanja Periske
PIVNICA KARLO - ZAGORA PROMET 1
-sigurna pobjeda i korak bliže superligi
GARAŽA PUJANKE - CAFFE ST RIVA 1
-Garaža ostaje u utrci za 2.misto
TOPEL - BIMES TRADE 1
-očekujem sigurnu pobjedu prvaka
ADRIATIC YACHTING - AMBASADOR NEKRETNINE 2
-Ambasador je bolji
BILI 9 - PARNA MASTIONA 2
-Parna Mastiona neće imati milosti...
MNK HERCEGOVAC - RESTORAN BOLERO X2
-ovo bi mogla biti najzanimljivija utakmica kola;prednost dajem Boleru
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

svilaja

VIP član

Post 23 tra 2008, 14:11

FRAFO napisao:PROGNOZA SLJEDEĆEG KOLA:
GRM & TUNJ - KAVANA PERISKA 1
-pobjeda i kraj nadanja Periske
PIVNICA KARLO - ZAGORA PROMET 1
-sigurna pobjeda i korak bliže superligi
GARAŽA PUJANKE - CAFFE ST RIVA 1
-Garaža ostaje u utrci za 2.misto
TOPEL - BIMES TRADE 1
-očekujem sigurnu pobjedu prvaka
ADRIATIC YACHTING - AMBASADOR NEKRETNINE 2
-Ambasador je bolji
BILI 9 - PARNA MASTIONA 2
-Parna Mastiona neće imati milosti...
MNK HERCEGOVAC - RESTORAN BOLERO X2
-ovo bi mogla biti najzanimljivija utakmica kola;prednost dajem Boleru

FRAPO OVO JE ZADNJE KOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UVIIIIIIIIIJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ivanbulicx

Novi član

Post 23 tra 2008, 14:54

10 napisao:ivane oces trazit tu jednu lipu nazad? imas naprednog sina. jel on igra u kojoj ligi? mozda ga znan
:)

a moj mali , a štaš poć govorit, već mu stručnjaci predviđaju bolju karijeru od ronalda, kake, pelea, maradone. ima 2,5 godine, radi 1000 na nogu, može na glavu koliko oćeš. a kako tek dribla balunom, ma koji ronaldinho. vidićeš za 15-16 godina kako igra!
a sad se malo vratimo u ozbiljnost i stvarnost: neću tražit povratak te jedne lipe jer ne igran. ja sam splićanin sa zagrebačkom adresom. s vrimenom svratim malo ode pogledat!
<<

svilaja

VIP član

Post 24 tra 2008, 21:54

čestitke PIVNICI NA ZASLUŽENOM ULASKU U VIŠI RANG., KAKO SU SAMI ZAKljučili POD HITNO VEČINA IGRAČA TREBA POČETI UN DIJETU, ako misle ozbiljno igrati SUPER LIGU.!!!!!!!!!!

uviiiiiiiijek tvrdo č, TOMO PARLOV JE ZAKON.....................
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 24 tra 2008, 22:15

svilaja napisao:čestitke PIVNICI NA ZASLUŽENOM ULASKU U VIŠI RANG., KAKO SU SAMI ZAKljučili POD HITNO VEČINA IGRAČA TREBA POČETI UN DIJETU, ako misle ozbiljno igrati SUPER LIGU.!!!!!!!!!!

uviiiiiiiijek tvrdo č, TOMO PARLOV JE ZAKON.....................

hvala Svilaja....tako je, velika većina naših igrača mora pothitno na dijetu - neki kreću već od danas :)
Ne mislimo biti vreća za napucavanje u super ligi; smatram da niti jednoj ekipi neće biti lako s nama - samo da je zdravlja!!!
<<

josip_radic

Stari član

Post 24 tra 2008, 22:56

Čestitke Topelu na osvojenom prvom mjestu, čestitke Pivnici na zasluženom ulasku u Superligu. Također čestitke svima ostalima na fer i korektnoj igri tijekom cijele sezone. Nažalost, netko mora iz lige ispasti, a to su ove godine Periska i Bili9. Vjerujem da će i posljednje kolo biti odigrano kao što su bila odigrana sva kola do sada i onda svi skupa na zasluženi odmor.
Eto, mi nismo uspjeli. Ispred nas su oni koji su u ovom trenutku kvalitetom, a pogotovo igrom ispred nas. Također iza nas su ostale neke ekipe koje bi u sljedećoj sezoni trebale biti ispred nas. Nekako ipak na kraju ostaje gorak okus da si prvi od onih koji nisu uspjeli u viši rang. Međutim nija svako zlo za zlo jer mišljenja sam (možda krivog) da današnja Garaža nije dorasla jednoj Superligi. Dug je odmor do sljedeće sezone. Ekipe i njihovi članovi neće mirovati te će mnogi od nas dogovarati pojedine transfere. Za iduću sezonu, vjerujem u još bolju Garažu koja se neće ispuhati u drugom dijelu prvenstva i koja će cijelu sezonu držati isti ili približno isti nivo Tijekom ljeta ako ne uspijemo u naumu da se pojačamo u punom smislu te riječi, planiramo u vatru u ubaciti nove mlade snage. Znači, u sljedećoj sezoni po onome kako sad razmišljam Garaža bi mogla istrčati u bitno izmjenjenom sastavu jer neke stvari ove sezone nisu štimale (neću putem foruma) što nije bio običaj prethodnih sezona.
Živili mi!
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 24 tra 2008, 23:22

Možda bude više sreće druge sezone.
A kako to izmjenjen sastav sljedeće godine? Nija vrag da tu više neće igrat Pipi? Bez Josipa i Pipija to nije Garaža. Svi ostali se mogu minjati.
Žbljonzita
<<

miho

VIP član

Post 25 tra 2008, 06:33

ne znan rezultate od jučer al evo jedna ranojutarnja čestitka Pivnici na super pothvatu .u dvi sezone iz 2. u Superligu! to je baš za svaku pohvalu.
Alistair McCoist
<<

fabiofabio

Česti član

Post 25 tra 2008, 07:54

Miho pederu a nas si zaboravia,teze je bilo izborit opstanak nego uci u super ligu hahaha
Evo dosla nam je sezona do kraja i mogu rec da mi je zaj sta pojedine ekipe odlaze bilo u super ili drugu ligu.
Bilo bi lipo kad bi svi ostali (peder ko ode u super ligu) pa da i sljedece sezone imamo ovako kvalitetnu i zanimljivu ligu.
Pozdrav kavani periska i bilima 9 uz zelje da se sta prije vrate.
Hajduk Split
<<

FRAFO

VIP član

Post 25 tra 2008, 09:00

Čestitke PIVNICI KARLO na osvajanju 2.mista i plasmanu u superligu!
...a još prošle sezone su igrali 2.ligu!!!Svaka čast i želim vam puno sriće!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

kun1gic

Česti član

Post 25 tra 2008, 09:51

FRAFO napisao:Čestitke PIVNICI KARLO na osvajanju 2.mista i plasmanu u superligu!
...a još prošle sezone su igrali 2.ligu!!!Svaka čast i želim vam puno sriće!!!

kad svi ćestitaju sigurno je garaža izgubila a pivnica pobjedila. ne znam nisan bija gledat ali nije ni bitno!

trebat će im s obzirom na jaćinu superlige. ima i tamo neozbiljnih ekipa (celent radunica) u padu je dujmovača. biće i tamo veselo dogodine šta se tiće opstanka.
jaka klinika se vraća odma sljedeće sezone u superligu a ko će s njom ostaje za vidjeti. nekako miriše na ambasadora ili grm&tunja!
to su sve pretpostavke a ostaje za vidit jesan li u pravu.
i za kraj ćestitam pivnici karlo na velikom uspjehu: 2 godine priskočene 2 lige!
<<

artem2

Česti član

Post 25 tra 2008, 10:59

Čestitke PIVNICI na plasmanu u superligu i GRMU na izborenom ostanku u lizi!!!!!
<<

D_ino

Česti član

Post 25 tra 2008, 11:39

Evo da i ja čestitam Topelu na zasluženo osvojenom prvenstvu i Pivnici na izborenom mistu koje vodi u Super ligu tj. na prelasku dvi lige u dvi godine. Svaka čast! Glupo je čestitatitati Grm & Tunju na ostanku u lizi jer po mom mišljenju njihov ostanak nikad nikad nije bia upitan naprotiv mislim da su mogli biti u gornjem dijelu tablicde uz bok Ambasadoru, Garaži i Pivnici.
Zadnja izmjena: D_ino; 25 tra 2008, 11:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Bumbo

Član

Post 25 tra 2008, 14:42

Mogla bi Smrdecija dogodine u superligu,ka pivnica ove.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 25 tra 2008, 16:36

Hvala svima na čestitkama....stvarno sam ponosan na naše uspjehe u zadnje dvi sezone.....uvjerljivi prvaci druge lige pa onda izboren ulazak u super ligu, 3. mjesto na kupu....koliko se sjećam (a ne sjećam se puno unazad) to je samo Garaži uspjelo (iz druge u super ligu u dvi sezone).

Također, žaj mi je šta je ispala Periska....njih poznajem poprilično dobro i baš mi je krivo jer su dobra ekipa; ekipu Bili 9 ne poznajem toliko dobro.

Dogodine mislim da će prva liga i dalje biti jaka i zanimljiva...Hercegovac, Garaža, Ambasador, Grm, Parna, Smrdečija....ne zna se ko je bolji od koga....a nije ni druge za podcijenit.

Nama slijedi jedna vrlo zanimljiva sezona.....jedini cilj za početak je bit iznad one donje crte....potajno se nadamo sredini tablice.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito