24 tra 2008, 22:56 Postao/la josip_radic
Čestitke Topelu na osvojenom prvom mjestu, čestitke Pivnici na zasluženom ulasku u Superligu. Također čestitke svima ostalima na fer i korektnoj igri tijekom cijele sezone. Nažalost, netko mora iz lige ispasti, a to su ove godine Periska i Bili9. Vjerujem da će i posljednje kolo biti odigrano kao što su bila odigrana sva kola do sada i onda svi skupa na zasluženi odmor.
Eto, mi nismo uspjeli. Ispred nas su oni koji su u ovom trenutku kvalitetom, a pogotovo igrom ispred nas. Također iza nas su ostale neke ekipe koje bi u sljedećoj sezoni trebale biti ispred nas. Nekako ipak na kraju ostaje gorak okus da si prvi od onih koji nisu uspjeli u viši rang. Međutim nija svako zlo za zlo jer mišljenja sam (možda krivog) da današnja Garaža nije dorasla jednoj Superligi. Dug je odmor do sljedeće sezone. Ekipe i njihovi članovi neće mirovati te će mnogi od nas dogovarati pojedine transfere. Za iduću sezonu, vjerujem u još bolju Garažu koja se neće ispuhati u drugom dijelu prvenstva i koja će cijelu sezonu držati isti ili približno isti nivo Tijekom ljeta ako ne uspijemo u naumu da se pojačamo u punom smislu te riječi, planiramo u vatru u ubaciti nove mlade snage. Znači, u sljedećoj sezoni po onome kako sad razmišljam Garaža bi mogla istrčati u bitno izmjenjenom sastavu jer neke stvari ove sezone nisu štimale (neću putem foruma) što nije bio običaj prethodnih sezona.
Živili mi!