FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 08:33

roa napisao:Evo mi izgubili 4:0 od max morisa .Ticex javi rezultat.Kako je rot marine odigra?

Ka sta ti je jmijac-4 napisa, u dobroj igri, mačke i miša, izgubili smo 6:3: Vidimo se u utorak ;)
Zadnja izmjena: ticex; 13 svi 2007, 08:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 08:37

pivnica_karlo napisao:Hvala na Zastavici....nadam se da smo se revanširali za zastavicu pićem u Pivnici. Odlična ste klapa i nadam se da će tako i ostat, a bez brige, bit će onda i rezultata. Pozdrav Etirima!!!

A di si ti Zewa? ne javljaš se?!

To je jedan mali poklon za nase prvake, kad jos niste dobli pehar (ovo ti je negdi u tom rangu ;)) A sta se tice pica, je, revansirali ste se i previše. Zaspa san cin san dosa doma :D:D:D:D

P.S. Tooooončiiiiii, jaaaaaviiiiiiiii seeeeeeeeee!
Zadnja izmjena: ticex; 13 svi 2007, 08:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 13 svi 2007, 10:05

Ispričavam se svima, jučer se sve otelo kontroli nakon utakmice, vratar donija hvarsko vino, Mirko inćune i znate već kako to ispadne :)

Zewa-Veli Varoš 9:5 ..... vratija se prvi strijelac pod tabletama i zabija 5 komada, žaj mi je naših dugogodišnjih prijatelja Velog Varoša šta i dogodine neće bit s nama u lizi al šta je tu je :(

Ticex igrate u noćnom terminu 21:40 utorak s Jel nećeš, to neću propustit !!!!!

Rot marine povea 3:2 minut ipo prije kraja pa izgubili 4:3 !!!!

ZEWA..........
Zadnja izmjena: zewa; 13 svi 2007, 10:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 11:39

zewa napisao:Ispričavam se svima, jučer se sve otelo kontroli nakon utakmice, vratar donija hvarsko vino, Mirko inćune i znate već kako to ispadne :)
ZEWA..........

Ludilo! To je bit svega, dobra zajebncija i dobro vino!
zewa napisao:Zewa-Veli Varoš 9:5 ..... vratija se prvi strijelac pod tabletama i zabija 5 komada, žaj mi je naših dugogodišnjih prijatelja Velog Varoša šta i dogodine neće bit s nama u lizi al šta je tu je :(

Mi jos nismo odlucili ocemo li sa njima igrat iducu sezonu ili ne :D:D:D:D:D
zewa napisao:Rot marine povea 3:2 minut ipo prije kraja pa izgubili 4:3 !!!!
ZEWA..........

Nada umire posljednja, uf...

P.S. Al kako igra Colo-Colo zadnje vrime, niti eventualna naša pobijeda protiv Jel Neces, ne znaci ostanak u lizi (sorry Vice, al takvi su vam rezultati)
<<

zewa

Česti član

Post 13 svi 2007, 11:47

Ticex vi dobite Jel nećeš pa dođite navijat u subotu za Vicu !!!! :) :) :)

P.s. a Vice će naravno "napravit računicu" ;)

ZEWA......
<<

roa

Novi član

Post 13 svi 2007, 12:11

Ticex ne loži vatru dok je zec u šumi.nemojte mislit da će van bit lako protiv nas.Mi igramo neopterećeni i ako nas krene gol(šta nije cilu sezonu)igrat će te s velin varošen i dogodine.Vidimo se u utorak ako uspijen uteć s posla
<<

forza morocco

VIP član

Post 13 svi 2007, 12:19

pivnica_karlo napisao:Forza Marocco, čestitam na pobjedi....Colo Colo je dobra ekipa i nije ih lako dobit 4:1....ne znam šta se s njima dogođa u zadnjih par kola....valjda neka kriza.

Ne znan ni ja, al ušli smo skroz opušteno u utakmicu i odigrali čvstu obranu pa na kontre. Kamo sriće da smo ovako odigrali na početku drugog dila sezone, bili bi bar 4. U zadnjih 7 kola imamo skor 4-2-1.
<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 12:21

roa napisao:Ticex ne loži vatru dok je zec u šumi.nemojte mislit da će van bit lako protiv nas.Mi igramo neopterećeni i ako nas krene gol(šta nije cilu sezonu)igrat će te s velin varošen i dogodine.Vidimo se u utorak ako uspijen uteć s posla

Onda ocigledno nisi dobro proucija moj post. Reka san, "ako vas eventualno dobijemo". A s druge strane, sportski se je nadat. ;)
Reka bi Vice: "Zgazit cemo vas!" :D:D:D
Zadnja izmjena: ticex; 13 svi 2007, 12:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 12:23

zewa napisao:Ticex vi dobite Jel nećeš pa dođite navijat u subotu za Vicu !!!! :) :) :)

P.s. a Vice će naravno "napravit računicu" ;)

ZEWA......

Nažalost (ili bolje reć na sreću), mi smo u subotu na Hvaru. Slavimo 'etvrtu (4) obljetnicu kluba!
Zadnja izmjena: ticex; 13 svi 2007, 12:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 13 svi 2007, 13:51

forza morocco napisao:Ne znan ni ja, al ušli smo skroz opušteno u utakmicu i odigrali čvstu obranu pa na kontre. Kamo sriće da smo ovako odigrali na početku drugog dila sezone, bili bi bar 4. U zadnjih 7 kola imamo skor 4-2-1.

Vaš skor je skoro bolji od našega....jedino smo ga mi malo pokvarili.....svaka čast!!! Sritno dogodine!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 13 svi 2007, 13:55

Jeste se raspisali danas.....je bia malo na more sa familijom.....more je ludilo....počela sezona!!!

Još se na zna ko će s kim dogodine igrat, ali jedno je sigurno....mi nećemo s nikim od vas.....ala, opet moramo i dogodine igrat sa onim Hercegovcima....ne možemo ih se riješti već godinama....aj dobro, bar imamo dobar skor s njima - još nas nikad nisu dobili.

Zewa, Mirkovih novih 5 golova mu ja mislim osigurava 1. misto na listi strijelaca.....Hercegovas je zabia samo jednog, tako da nema straja.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 13 svi 2007, 13:59

ticex napisao:To je jedan mali poklon za nase prvake, kad jos niste dobli pehar (ovo ti je negdi u tom rangu ;)) A sta se tice pica, je, revansirali ste se i previše. Zaspa san cin san dosa doma :D:D:D:D

Ha, ha, znaci nas gazda vas je uspia napit....bit će mu to drago čut.
<<

ticex

Česti član

Post 13 svi 2007, 14:54

pivnica_karlo napisao:
ticex napisao:To je jedan mali poklon za nase prvake, kad jos niste dobli pehar (ovo ti je negdi u tom rangu ;)) A sta se tice pica, je, revansirali ste se i previše. Zaspa san cin san dosa doma :D:D:D:D

Ha, ha, znaci nas gazda vas je uspia napit....bit će mu to drago čut.

Pa mogu ti rec da je, al nakon neprospavane noći i teške utakmice (a pivu necu ni spominjat) normalno je da se slatko zaspe :):):)
Zadnja izmjena: ticex; 13 svi 2007, 14:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 13 svi 2007, 20:12

Bit će pakleno u utorak,prava utakmica odluke.Odavno nisam igra utakmicu s ovakvim ulogom,baš me zanima šta će bit.
Dobra je bila piva u pivnici karlo.Želim im puno sreće u izboru novih dresova;-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

zewa

Česti član

Post 13 svi 2007, 20:51

pivnica_karlo napisao:Jeste se raspisali danas.....je bia malo na more sa familijom.....more je ludilo....počela sezona!!!

Još se na zna ko će s kim dogodine igrat, ali jedno je sigurno....mi nećemo s nikim od vas.....ala, opet moramo i dogodine igrat sa onim Hercegovcima....ne možemo ih se riješti već godinama....aj dobro, bar imamo dobar skor s njima - još nas nikad nisu dobili.

Zewa, Mirkovih novih 5 golova mu ja mislim osigurava 1. misto na listi strijelaca.....Hercegovas je zabia samo jednog, tako da nema straja.

Mi računamo na vašu obranu zadnje kolo :) Mirko je na +8 !!!!!

ZEWA...........
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito