II. Liga Mladih
zewa napisao:usput Zewa je lagano dobila MNKetiri 3:0 Mirko se vratija i odma uknjižija 2 gola i to kakva ostavi ću Ticexu da u ponediljak komentira
ZEWA rozi MNKetiri 8+3 : 0 gratis
Lagano i prelagano. Nešto je trulo u......
Šta reć za golove. Neznan koji je lipši, prvi li drugi. Drugog nebi obranili ni tri golmana!!! Svaka mu čast.
Sve čestitke!
P.S. Bravo VICE i COLO-COLO. Pivnica, daj se malo trgnite;)
ticex napisao:P.S. Bravo VICE i COLO-COLO. Pivnica, daj se malo trgnite;)
Valjda nam udrilo u glavu ovih 6 bodova prednosti pa više ne grizemo ka i prije. Možda smo se previše umislili....sve ka lako ćemo. Dobro je poznato da se tim pristupom ne može daleko. Primili smo više golova u zadnjih par kola nego u cilom prvom dijelu prvenstva.....mislim da ulazimo u utakmice previše labavo i bez iti malo agresivnosti koja nam je bila najjača osobina u prvom dijelu prvenstva. Zvuči lako reć "trgnite se", ali nije to tako lako "prominit" u glavi....to se valjda zove "kriza".
Ticex, vama je na redu gadna borba za opstanak u ligi. Imate 4 boda zaostatka i definitivno je krajnje vrijeme da se probate izvuć iz ove crne serije. Ne znam šta je kod vas trulo, ali rezultati govore da nešto je!
Aj nemojte da se morate vadit protiv nas !!!!
Max Moris, dobro nam došao....bilo je već i vrijeme da se logiraš!!!!
Ja sam već prije spominja kako je Max Moris u usponu i kako će sezonu vjerovatno završit negdi po sredini tablice. Eto potvrđujete moje prognoze igrama u zadnjih par kola. Nadam se da ćete nastavit sa dobrim rezultatima i u sljedećem kolu pobjedom protiv Hercegovca.
Ja sam već prije spominja kako je Max Moris u usponu i kako će sezonu vjerovatno završit negdi po sredini tablice. Eto potvrđujete moje prognoze igrama u zadnjih par kola. Nadam se da ćete nastavit sa dobrim rezultatima i u sljedećem kolu pobjedom protiv Hercegovca.
max moris napisao:vidim da niste primjetili uspon u momcadi max -morisa mogla bi vam svima pomrsit planove
a da se primjetit, prije se niste mogli skupit a sad vam je klupa za rezervne igrače mala
...usput pozdravlja vas vaš bivši suigrač(nekad davno) Darko Botić-Vale doće pogledat Zewu kontra Maxa
ZEWA maramice clean & soft
pivnica_karlo napisao:Ticex, vama je na redu gadna borba za opstanak u ligi. Imate 4 boda zaostatka i definitivno je krajnje vrijeme da se probate izvuć iz ove crne serije. Ne znam šta je kod vas trulo, ali rezultati govore da nešto je!
Aj nemojte da se morate vadit protiv nas !!!!
Nemožemo dat gol, to je trulo. Fali nam pravi gol igrač. Evo smo sinoć igrali trening sa COLO-COLOM, i to nije izgledalo toliko loše. Na kraju su nas dobili 5:4, al s obzirom na njihou kvalitetu ja sam zadovoljan. Ka sta je ZEWA reka, ima jos 27 bodova u igri i ostajem optimista ka i uvik
max moris napisao:vidim da niste primjetili uspon u momcadi max -morisa mogla bi vam svima pomrsit planove
Ocigledno nisi cita one stare izbrisane postove, pa cu da ti ponovim. Cim je pocea drugi dio sezone, vidilo se da to nije ona ista ekipa i ja san napisa da cete vi bit sigurno po sredini ljestvice na kraju sezone, ako ne i više. Po mom mišljenu vi ste odma uz bok ovim ekipama na vrhu, ka sta su pivnica, zewa, colo-colo i hercegovac. Samo tako naprid
zewa napisao:Mirko se vratija i odma uknjižija 2 gola i to kakva ostavi ću Ticexu da komentira
pivnica_karlo napisao:Dosta o nama.....smatram da Colo Colo prolazi dalje.....sa ovih par novih igrača koje su doveli su jači i od Hercegovca i zato mislim da bi Vicina prognoza mogla bit točna.....Mi prvi, a Colo Colo drugi!!!!
Nismo nikoga doveli, samo nan se Banić vratija sa stručnog usavršavanja. Tribalo nam je vrimena da nan se novi igrači uigraju, da se par starijih vrati u formu i da saniraju ozljede. Mislim da i voditelj ima neke zasluge za nas uzlet ali mislim da je najvažnije da smo opet klapa i da imamo pravu atmosferu.
Liga je još duga, ako se sičaš ja san reka vi prvi, a mi ulazimo u borbu za drugo misto. Borba je tek počela, idemo kolo po kolo (colo colo).
Ja san zdravlje sjeba skroz sad se moran dobro zaličit, tako da ću priskočit i Nakića. Pozdrav svim forumašima.
Vice ColoColo; imat sve igrače na raspolaganju i još uz to i dobru atmosferu je zasigurno recept za uspjeh u borbi za prolaz u 1.ligu. Je, ka šta i Zewa kaže, puno je tu još bodova tako da ne triba nikoga otpisat, a isto tako niko nije ni siguran.
Zewa, kažeš ti kriza.....možda i jesmo upali u malu krizu.....najgore je to što ne možemo skupit prvu postavu već nekoliko kola (jedino smo protiv vas mislim bili kompletni). Ali ako se osvrnemo unazad, skupili smo isto bodova u startu ovog drugog dijela kao i u startu prvog dijela prvenstva. Nakon Cola-Cola u prvom dijelu prvenstva smo sve do kraja dobili (gol razlikom 53:12), pa se nadam da to možemo ponovit i sad.
Ticex, poraz protiv Cola Cola (4:5) je obecavajuci. Vidis, mi smo izgubili 7:4 pa to znaci da ste bolji od nas
Samo hrabro i agresivno u nastavku i biće i golova!!!
Zewa, kažeš ti kriza.....možda i jesmo upali u malu krizu.....najgore je to što ne možemo skupit prvu postavu već nekoliko kola (jedino smo protiv vas mislim bili kompletni). Ali ako se osvrnemo unazad, skupili smo isto bodova u startu ovog drugog dijela kao i u startu prvog dijela prvenstva. Nakon Cola-Cola u prvom dijelu prvenstva smo sve do kraja dobili (gol razlikom 53:12), pa se nadam da to možemo ponovit i sad.
Ticex, poraz protiv Cola Cola (4:5) je obecavajuci. Vidis, mi smo izgubili 7:4 pa to znaci da ste bolji od nas
Samo hrabro i agresivno u nastavku i biće i golova!!!
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 07 ožu 2007, 13:55; ukupno mijenjano 1 put/a.