FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

ticex

Česti član

Post 05 ožu 2007, 10:49

roa napisao:branim za jel nećeš

Još jedan Bašo :D:D:D:D:D:D
Imaš pozdrave od Ćeze ;)
<<

ticex

Česti član

Post 05 ožu 2007, 10:52

zewa napisao:usput Zewa je lagano dobila MNKetiri 3:0 Mirko se vratija i odma uknjižija 2 gola i to kakva ostavi ću Ticexu da u ponediljak komentira
ZEWA rozi MNKetiri 8+3 : 0 gratis

Lagano i prelagano. Nešto je trulo u......
Šta reć za golove. Neznan koji je lipši, prvi li drugi. Drugog nebi obranili ni tri golmana!!! Svaka mu čast.
Sve čestitke!
P.S. Bravo VICE i COLO-COLO. Pivnica, daj se malo trgnite;)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 ožu 2007, 08:51

ticex napisao:P.S. Bravo VICE i COLO-COLO. Pivnica, daj se malo trgnite;)

Valjda nam udrilo u glavu ovih 6 bodova prednosti pa više ne grizemo ka i prije. Možda smo se previše umislili....sve ka lako ćemo. Dobro je poznato da se tim pristupom ne može daleko. Primili smo više golova u zadnjih par kola nego u cilom prvom dijelu prvenstva.....mislim da ulazimo u utakmice previše labavo i bez iti malo agresivnosti koja nam je bila najjača osobina u prvom dijelu prvenstva. Zvuči lako reć "trgnite se", ali nije to tako lako "prominit" u glavi....to se valjda zove "kriza".

Ticex, vama je na redu gadna borba za opstanak u ligi. Imate 4 boda zaostatka i definitivno je krajnje vrijeme da se probate izvuć iz ove crne serije. Ne znam šta je kod vas trulo, ali rezultati govore da nešto je!
Aj nemojte da se morate vadit protiv nas !!!!
<<

max moris

Novi član

Post 06 ožu 2007, 16:04

vidim da niste primjetili uspon u momcadi max -morisa mogla bi vam svima pomrsit planove
<<

max moris

Novi član

Post 06 ožu 2007, 16:05

vec sljedece kolo protiv hercegovca ce te gledat derbi kola i naravno pobjedu max-morisa
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 ožu 2007, 16:57

Max Moris, dobro nam došao....bilo je već i vrijeme da se logiraš!!!!
Ja sam već prije spominja kako je Max Moris u usponu i kako će sezonu vjerovatno završit negdi po sredini tablice. Eto potvrđujete moje prognoze igrama u zadnjih par kola. Nadam se da ćete nastavit sa dobrim rezultatima i u sljedećem kolu pobjedom protiv Hercegovca.
<<

zewa

Česti član

Post 06 ožu 2007, 19:10

max moris napisao:vidim da niste primjetili uspon u momcadi max -morisa mogla bi vam svima pomrsit planove

a da se primjetit, prije se niste mogli skupit a sad vam je klupa za rezervne igrače mala :)
...usput pozdravlja vas vaš bivši suigrač(nekad davno) Darko Botić-Vale doće pogledat Zewu kontra Maxa ;)

ZEWA maramice clean & soft
<<

zewa

Česti član

Post 06 ožu 2007, 19:14

Pivnica pogodija sam vam prognozu s Colo colom :( još 9 kola 27 bodova a vi u krizi ili samo tako izgleda...

Ticex ovo i za vas vridi ( još 27 bodova )...ajde ajde igraj igraj :D :D :D

ZEWA kuh.role s uzorkom
<<

max moris

Novi član

Post 06 ožu 2007, 21:45

doveli smo par igraca i malo se organizirali i to je ti vidi se rezultat
<<

ticex

Česti član

Post 07 ožu 2007, 09:04

pivnica_karlo napisao:Ticex, vama je na redu gadna borba za opstanak u ligi. Imate 4 boda zaostatka i definitivno je krajnje vrijeme da se probate izvuć iz ove crne serije. Ne znam šta je kod vas trulo, ali rezultati govore da nešto je!
Aj nemojte da se morate vadit protiv nas !!!!

Nemožemo dat gol, to je trulo. Fali nam pravi gol igrač. Evo smo sinoć igrali trening sa COLO-COLOM, i to nije izgledalo toliko loše. Na kraju su nas dobili 5:4, al s obzirom na njihou kvalitetu ja sam zadovoljan. Ka sta je ZEWA reka, ima jos 27 bodova u igri i ostajem optimista ka i uvik ;)
<<

ticex

Česti član

Post 07 ožu 2007, 09:06

max moris napisao:vidim da niste primjetili uspon u momcadi max -morisa mogla bi vam svima pomrsit planove

Ocigledno nisi cita one stare izbrisane postove, pa cu da ti ponovim. Cim je pocea drugi dio sezone, vidilo se da to nije ona ista ekipa i ja san napisa da cete vi bit sigurno po sredini ljestvice na kraju sezone, ako ne i više. Po mom mišljenu vi ste odma uz bok ovim ekipama na vrhu, ka sta su pivnica, zewa, colo-colo i hercegovac. Samo tako naprid ;)
<<

ticex

Česti član

Post 07 ožu 2007, 09:15

zewa napisao:Mirko se vratija i odma uknjižija 2 gola i to kakva ostavi ću Ticexu da komentira

:D:D:D:D:D Sitija san se situacije. Ide mali Mirko prema golu i vodi balun. Kad ono ispred njega se stvoriše par nadobudnih Etirijevaca. Reče on njima: "Ja bih tu malo prošo". A oni će njemu na to:"Nema problema prijatelju.", te ga pustiše. I ide tako mali Mirko prema golu, praznome(jer se i golman solidalizirao sa svojim igračima te se pomaknuo sa gola), i tek kad je došao na 'etiri metra od gola, sjeti se on riječi svog dragog voditelja Maroša:"Mirko, šine, nesmiš in dat gol na praznu branku, nije fer!". I tako mali Mirko, umisto da postigne zgoditak, pogodi stativu, te su svi bili sretni do kraja utakmice...
:D:D:D:D:D:D
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 07 ožu 2007, 12:16

pivnica_karlo napisao:Dosta o nama.....smatram da Colo Colo prolazi dalje.....sa ovih par novih igrača koje su doveli su jači i od Hercegovca i zato mislim da bi Vicina prognoza mogla bit točna.....Mi prvi, a Colo Colo drugi!!!!

Nismo nikoga doveli, samo nan se Banić vratija sa stručnog usavršavanja. Tribalo nam je vrimena da nan se novi igrači uigraju, da se par starijih vrati u formu i da saniraju ozljede. Mislim da i voditelj ima neke zasluge za nas uzlet ali mislim da je najvažnije da smo opet klapa i da imamo pravu atmosferu.
Liga je još duga, ako se sičaš ja san reka vi prvi, a mi ulazimo u borbu za drugo misto. Borba je tek počela, idemo kolo po kolo (colo colo).
Ja san zdravlje sjeba skroz sad se moran dobro zaličit, tako da ću priskočit i Nakića. Pozdrav svim forumašima.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 07 ožu 2007, 13:47

Vice ColoColo; imat sve igrače na raspolaganju i još uz to i dobru atmosferu je zasigurno recept za uspjeh u borbi za prolaz u 1.ligu. Je, ka šta i Zewa kaže, puno je tu još bodova tako da ne triba nikoga otpisat, a isto tako niko nije ni siguran.

Zewa, kažeš ti kriza.....možda i jesmo upali u malu krizu.....najgore je to što ne možemo skupit prvu postavu već nekoliko kola (jedino smo protiv vas mislim bili kompletni). Ali ako se osvrnemo unazad, skupili smo isto bodova u startu ovog drugog dijela kao i u startu prvog dijela prvenstva. Nakon Cola-Cola u prvom dijelu prvenstva smo sve do kraja dobili (gol razlikom 53:12), pa se nadam da to možemo ponovit i sad.

Ticex, poraz protiv Cola Cola (4:5) je obecavajuci. Vidis, mi smo izgubili 7:4 pa to znaci da ste bolji od nas :)
Samo hrabro i agresivno u nastavku i biće i golova!!!
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 07 ožu 2007, 13:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 07 ožu 2007, 13:59

Znan samo da će bit gadno do kraja, bar šta se borbe za prelazak u višu ligu tice. Ma dobro, trening je skroz nešto drugo, al opet veseli
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito