Superliga
Djetta napisao:Na trening nek ide ko nema posla, ja još moram radit. A i šta ću trenirat, više sam ja zaboravija nego šta neki znaju. Živija, vidimo se!
KIDAN ....!
haahhhahahaah,koji si ti zmaj,da si zaboravija više nego šta neki znaju....
di ti je iskristalizirana inteligencija,nije valjda sve izvitrilo??
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
GreateST napisao:Ža mi je šta sutra ne mogu doć pa ovin puten želin da utakmica bude jednako dobra ka u prvom dijelu sezone (naravno,uz obrnuti rezultat) ali više od svega da se ne povlače repovi ka prošli put i da na kraju utakmice jedni drugima date ruku i čestitate na fair borbi. Sritno AKUD!
utakmica korektna, zaslužena pobjeda ZLATAN OTOKA.
DOMUS poslije puno preokreta dobio DUJMOVAČU , JOKE B. 3 GOLA.
uviiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
celent -is deutsche 4-3,pismon zvati-inero 3-2,špurijus tuka skalice bez Radmila(mislin isto 3-2),dujmovača tragično(nevjerovatne pogreške u obrani u zadnjoj minuti) izgubila od domusa 4-5 pogotkom Jelića u zadnjim sekundama.utakmica klinike i strožanca posebna je priča ,igrali su iza nas u nedilju,mislin da je već u desetoj minuti bilo 6 ili 7 -0.bilo je tu svega,igrači klinike se svađali po terenu,napuštali teren ,tili se tuć sa gledateljima,igrali bez rezerve,i da srićon strožanac nije spustija gas u drugom poluvremenu bila bi to prava katastrofa,ovako je ostalo čini mi se 10-5,šta čujen da je pb split-radunica prekinuto zbog nestanka struje.šta će bit s tin
Alistair McCoist
Rezultati 15.kola
STROŽANAC - KLINIKA SUĆIDAR 12:5
UDRUGA DANI RADUN. - PB SPLIT 6:7
AKUD - ZLATAN OTOK 2:3
DUJMOVAČA d.o.o. - DOMUS 5:6
SKALICE - MNK ŠPURIJUS 1:2
INERO - PISMON ZVATI 2:3
MNK ZLATKO CELENT - IS DEUTSCHE 4:3
Tablica
1. PB SPLIT 15 11 1 3 81:48 34
2. ZLATAN OTOK 15 11 1 3 63:37 34
3. STROŽANAC 15 10 3 2 84:50 33
4. SKALICE 15 9 4 2 72:55 31
5. DOMUS 15 9 1 5 84:59 28
6. AKUD 15 9 1 5 77:55 28
7. INERO 15 6 4 5 53:56 22
8. DUJMOVAČA d.o.o. 15 6 1 8 48:51 19
9. IS DEUTSCHE 15 4 4 7 50:62 16
10.PISMON ZVATI 15 4 4 7 46:62 16
11.MNK ZLATKO CELENT 15 4 2 9 49:68 14
12.UDRUGA DANI RADUN. 15 3 2 10 42:81 10 (-1)
13.MNK ŠPURIJUS 15 3 1 11 42:67 9 (-1)
14.KLINIKA SUĆIDAR 15 1 1 13 40:80 4
Parovi 16.kola
AKUD - DUJMOVAČA d.o.o.
ZLATAN OTOK - PISMON ZVATI
IS DEUTSCHE - KLINIKA SUĆIDAR
MNK ŠPURIJUS - DOMUS
PB SPLIT - INERO
UDRUGA DANI RADUN. - STROŽANAC
SKALICE - MNK ZLATKO CELENT
STROŽANAC - KLINIKA SUĆIDAR 12:5
UDRUGA DANI RADUN. - PB SPLIT 6:7
AKUD - ZLATAN OTOK 2:3
DUJMOVAČA d.o.o. - DOMUS 5:6
SKALICE - MNK ŠPURIJUS 1:2
INERO - PISMON ZVATI 2:3
MNK ZLATKO CELENT - IS DEUTSCHE 4:3
Tablica
1. PB SPLIT 15 11 1 3 81:48 34
2. ZLATAN OTOK 15 11 1 3 63:37 34
3. STROŽANAC 15 10 3 2 84:50 33
4. SKALICE 15 9 4 2 72:55 31
5. DOMUS 15 9 1 5 84:59 28
6. AKUD 15 9 1 5 77:55 28
7. INERO 15 6 4 5 53:56 22
8. DUJMOVAČA d.o.o. 15 6 1 8 48:51 19
9. IS DEUTSCHE 15 4 4 7 50:62 16
10.PISMON ZVATI 15 4 4 7 46:62 16
11.MNK ZLATKO CELENT 15 4 2 9 49:68 14
12.UDRUGA DANI RADUN. 15 3 2 10 42:81 10 (-1)
13.MNK ŠPURIJUS 15 3 1 11 42:67 9 (-1)
14.KLINIKA SUĆIDAR 15 1 1 13 40:80 4
Parovi 16.kola
AKUD - DUJMOVAČA d.o.o.
ZLATAN OTOK - PISMON ZVATI
IS DEUTSCHE - KLINIKA SUĆIDAR
MNK ŠPURIJUS - DOMUS
PB SPLIT - INERO
UDRUGA DANI RADUN. - STROŽANAC
SKALICE - MNK ZLATKO CELENT
Tko leži - NE BJEŽI!
evo je zlatan otok dobija kidan žile i moran priznat da se nakon utakmice nisan osječa kao pobjednik jer ono šta smo napravili zadnjih minut i po s igračen više nebi napravili mulci s ulice, ovo je jedna od onih pobjeda kojoj se gleda u "zube".
Šta se utakmice tiće taktički dobra 28 ipo minuti s naše strane a onda kolaps, nismo ni jedni ni drugi pokazali nešto posebno. Istina imali smo sriće, pogodili su "Žilavci" 5-6 stativa, iako je Mate bija na skoro svakon balunu osin onog Mišićevog deseterca. Utakmice je bila fer i bez napetosti i grubosti, ali činjenica je i to da su "žile" imale boljeg golmana, odnosno koncetriranijeg bilo bi skroz ugusto. Sve u svemu jedino šta mi je drago su tri boda i da je mali Jadran opet da gol, ostalo ću nadam se brzo zaboravit. Igrač utakmice, vrime koje je iscurilo.
Šta se utakmice tiće taktički dobra 28 ipo minuti s naše strane a onda kolaps, nismo ni jedni ni drugi pokazali nešto posebno. Istina imali smo sriće, pogodili su "Žilavci" 5-6 stativa, iako je Mate bija na skoro svakon balunu osin onog Mišićevog deseterca. Utakmice je bila fer i bez napetosti i grubosti, ali činjenica je i to da su "žile" imale boljeg golmana, odnosno koncetriranijeg bilo bi skroz ugusto. Sve u svemu jedino šta mi je drago su tri boda i da je mali Jadran opet da gol, ostalo ću nadam se brzo zaboravit. Igrač utakmice, vrime koje je iscurilo.
Ovo kolo je donilo "povratak otpisanih". Favoriti su uglavnom gubili protiv donjeg doma, još samo da smo mi uzeli miru DOMUSU (a lako smo mogli, bar X)...
Do 2:3 i polovice 2.poluvrimena smo cilo vrime stizali rezultat (jeftino primali golove, ali ipak nekako stizali rezultat). A onda je naš vratar zabija priko cilog terena (valjda prvi gol u životu) za početak preokreta i 2min do kraja vodimo 5:4. Ali kako smo primili zadnja dva gola (naročito zadnji 3sek do kraja), pa to ne bi pas s maslom... Šteta da posli ratničke utakmice i puno trke protiv igr-vr cilu utakmicu dođemo nadomak cilju pa sve prospemo. Bar X... Uf... Relativno dobro smo odigrali obranu na njihovog igr-vr, mislin da su nas samo kod jednog baš izradili. Utakmicu smo izgubili na greške kad je balun bija kod nas. Još je i EFA obeća da časti pićen posli utakmice radi rođendana, ali tuga je bila pregolema... Al šta je tu je. Doša nam je novi/stari vratar Ljubo (Pope je pod imperativom počeja i zabijat), a nakon 100god nam se ukaza i HRVOJE. U nedilju smo s AKUD-om, DABA na SOLDU. Ostali smo im dužni za onaj gol po isteku vrimena iz 1. polusezone, it is payback time.
Evo da odma dan prognozu sljedećeg kola...
AKUD - DUJMOVAČA d.o.o. 2 ko kuća
ZLATAN OTOK - PISMON ZVATI 1
IS DEUTSCHE - KLINIKA SUĆIDAR 1
MNK ŠPURIJUS - DOMUS 2
PB SPLIT - INERO 1
UDRUGA DANI RADUN. - STROŽANAC 2
SKALICE - MNK ZLATKO CELENT 1
Do 2:3 i polovice 2.poluvrimena smo cilo vrime stizali rezultat (jeftino primali golove, ali ipak nekako stizali rezultat). A onda je naš vratar zabija priko cilog terena (valjda prvi gol u životu) za početak preokreta i 2min do kraja vodimo 5:4. Ali kako smo primili zadnja dva gola (naročito zadnji 3sek do kraja), pa to ne bi pas s maslom... Šteta da posli ratničke utakmice i puno trke protiv igr-vr cilu utakmicu dođemo nadomak cilju pa sve prospemo. Bar X... Uf... Relativno dobro smo odigrali obranu na njihovog igr-vr, mislin da su nas samo kod jednog baš izradili. Utakmicu smo izgubili na greške kad je balun bija kod nas. Još je i EFA obeća da časti pićen posli utakmice radi rođendana, ali tuga je bila pregolema... Al šta je tu je. Doša nam je novi/stari vratar Ljubo (Pope je pod imperativom počeja i zabijat), a nakon 100god nam se ukaza i HRVOJE. U nedilju smo s AKUD-om, DABA na SOLDU. Ostali smo im dužni za onaj gol po isteku vrimena iz 1. polusezone, it is payback time.
Evo da odma dan prognozu sljedećeg kola...
AKUD - DUJMOVAČA d.o.o. 2 ko kuća
ZLATAN OTOK - PISMON ZVATI 1
IS DEUTSCHE - KLINIKA SUĆIDAR 1
MNK ŠPURIJUS - DOMUS 2
PB SPLIT - INERO 1
UDRUGA DANI RADUN. - STROŽANAC 2
SKALICE - MNK ZLATKO CELENT 1
Tko leži - NE BJEŽI!
Zasluženo smo izgubili od "vinara" i tu se nema šta posebno dodat. Srića prati hrabre a mi to nismo bili. Žaj mi je šta se pomalo opraštamo od utrke za naslovom ali to je sport, bit će bolje. Maldini, gleda sam vašu utakmicu i mislim da dugo nisam vidija blesaviji poraz, a nagleda sam se uživotu svega i svačega. Morat ću razočarat tebe i Dabu, Soldo je dobija crveni karton pa ga neće bit u nedilju. Nadam se da će dvoboj bit korektan a vama želim puno sriće... Živili!
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
Je Djetta, dobro si reka, glupo i točka. I nismo ni naivni ni početnici, igramo ligaški balun godinama, pa da nam se ono desi... Tješim se da možda nam neka galaktička ravnoteža u pravici to vratit negdi drugo.
Nisan bija na prvoj utakmici protiv vas, tako da ću vas tek upoznat u nedilju. Igrački fer i poštano, u to ni ne sumnjan, pa nek pobjedi te večeri bolji!
Šteta za Soldu, on bi samo doda draži u utakmici. To je on namjerno uzeja crveni da ne bi protiv nas igra jer je zadnji put gadno izgubija u Gomilici kao branitelj turnira (i Daba je bija na gubitničkoj strani), a još se kod jednog nesretnog odbijanca i ozljedija. Pozdrav i vidimo se u nedilju, sritno!
Nisan bija na prvoj utakmici protiv vas, tako da ću vas tek upoznat u nedilju. Igrački fer i poštano, u to ni ne sumnjan, pa nek pobjedi te večeri bolji!
Šteta za Soldu, on bi samo doda draži u utakmici. To je on namjerno uzeja crveni da ne bi protiv nas igra jer je zadnji put gadno izgubija u Gomilici kao branitelj turnira (i Daba je bija na gubitničkoj strani), a još se kod jednog nesretnog odbijanca i ozljedija. Pozdrav i vidimo se u nedilju, sritno!
Tko leži - NE BJEŽI!