4.b liga
Evo je napokon počela i naša liga.Nije bilo baš nekih iznenađenja pa pogledajte rezultate:
Petričevo-Thunderman Team 7:2
ST Oprema:Monty Pyton 7:6
G.Sigurnost:Tršćanska 15:3
Liverpool:Magla 4:2
Alpico:Kamen Dodig 4:3
Fabri:Aedes 2:10
Kao što ste primjetili nema više Athletiko Sućidara.Nema više mukte igranja što je dobro za ozbiljne ekipe.Borba za drugo misto šta vodi u kvalifikacije se malo zakomplicirala porazom T.Teama pa sada imamo 4 ekipe koje će se žestoko borit.Ipak da se zna da ćemo se i mi iz sredine tablice žestoko borit do zadnjeg kola za što bolji plasman.Čestitke ekipi Fabri na ustrajnosti,treba nastavit igrat a rezultat će pomalo nadoć.Pozdrav.
Petričevo-Thunderman Team 7:2
ST Oprema:Monty Pyton 7:6
G.Sigurnost:Tršćanska 15:3
Liverpool:Magla 4:2
Alpico:Kamen Dodig 4:3
Fabri:Aedes 2:10
Kao što ste primjetili nema više Athletiko Sućidara.Nema više mukte igranja što je dobro za ozbiljne ekipe.Borba za drugo misto šta vodi u kvalifikacije se malo zakomplicirala porazom T.Teama pa sada imamo 4 ekipe koje će se žestoko borit.Ipak da se zna da ćemo se i mi iz sredine tablice žestoko borit do zadnjeg kola za što bolji plasman.Čestitke ekipi Fabri na ustrajnosti,treba nastavit igrat a rezultat će pomalo nadoć.Pozdrav.
thunderman bi moga malo past pošto se goreta izgleda ozljedija na duže vrime
jel se brišu bodovi od atletika
jel se brišu bodovi od atletika
Zadnja izmjena: mnk_petričevo; 02 ožu 2008, 21:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pretpostavke su bile točne,još jedan poraz Thundermana od Alpica koji nezaustavljivo ide prema prvom mistu.Borba za drugo postaje zanimljiva tj. svi do 7.mista imaju šanse.NAKON UŽASNO TEŠKE I LIPE ZA OKO utakmice ST Oprema-M.Pyton 7:6,saznajemo da smo dobili sa 3:0 zbog igranja Radana koji je zanemario da ima 3 žuta kartona.ŠTETA,jer meč je bija ludilo.Danas smo slobodni ali ne može nas se prestić jer imamo 4 boda više od Lamana.Pozdrav svima iz 4.b lige a ako netko zna današnje rezultate neka ih napiše.Stalno pokušavam animirat ekipe iz naše lige da se uključe na forum ali sve to nekako polako ide.Ipak ne odustajem,biće bolje.
aedes-petričevo 2:7
thunderman-kamen dodig 1:2 čini mi se
inače bila je zanimljiva uvertira naše utakmice, jedan momak iz aedesa je doša igrat u dresu luke modrića sa znakom ''dinamo u srcu''. možete mislit šta je bilo kad su to vidili momci iz monty pythona koji su sidili gore u kafiću. prvo su prije utakmice se svi popeli gore kraj ograde, pa je jedan doša dole na teren i zapritija ovom momku da nesmi igrat u tom dresu, da ga skine.
naravno da ga je skinija.
ma nema najjača liga po svemu
a mi smo se malo uozbiljili tako da će nas teško neko pobjedit do kraja
thunderman-kamen dodig 1:2 čini mi se
inače bila je zanimljiva uvertira naše utakmice, jedan momak iz aedesa je doša igrat u dresu luke modrića sa znakom ''dinamo u srcu''. možete mislit šta je bilo kad su to vidili momci iz monty pythona koji su sidili gore u kafiću. prvo su prije utakmice se svi popeli gore kraj ograde, pa je jedan doša dole na teren i zapritija ovom momku da nesmi igrat u tom dresu, da ga skine.
ma nema najjača liga po svemu
a mi smo se malo uozbiljili tako da će nas teško neko pobjedit do kraja
mnk_petričevo napisao:thunderman-kamen dodig 1:2 čini mi se
Dobro ti se čini
Čestitke Thundermanu prije svega na jako korektnoj igri. Ako se ne varam bila su samo 2 faula na utakmici.
Pozdrav svima
Zadnja izmjena: Baka8; 17 ožu 2008, 23:28; ukupno mijenjano 1 put/a.