FAQ  •  Registracija  •  Login

TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...

<<

alebic

Novi član

Post 21 vel 2008, 23:30

DUJMA ne da je bija strasan trener vec je bija i ljudina puno velikih igraca malog nogometa bas je DUJMA stvorija izuzetna cast mi je bila sta me je vodija a i hvala mu sta me je i dosta toga naucija o malom balunu kad se samo sitim DALMATINIJADE mislim 91 ili 92 godine u MAKARSKOJ pa legendarnog zutog kombija sa kojim smo putovali na utakmice pa TURNIRA NA RABU i da nezaboravim njegovu desnu ruku sjor SLAVENA kako su to bila dobra vrimena a di je kad sam radija u AD PLASTIK a DUJMA mi sef ja moram u ZAGREB sa FOTO STOJANOM a DUJUMA kaze bizi priko zice nema vise takvih legendi u malom balunu............
<<

alebic

Novi član

Post 21 vel 2008, 23:39

zaboravija sam malonogometnog genijalca sta se tice trenera gospodin TONCI BULIC .............
<<

skalice

Član

Post 22 vel 2008, 10:18

alebic napisao:DUJMA ne da je bija strasan trener vec je bija i ljudina puno velikih igraca malog nogometa bas je DUJMA stvorija izuzetna cast mi je bila sta me je vodija a i hvala mu sta me je i dosta toga naucija o malom balunu kad se samo sitim DALMATINIJADE mislim 91 ili 92 godine u MAKARSKOJ pa legendarnog zutog kombija sa kojim smo putovali na utakmice pa TURNIRA NA RABU i da nezaboravim njegovu desnu ruku sjor SLAVENA kako su to bila dobra vrimena a di je kad sam radija u AD PLASTIK a DUJMA mi sef ja moram u ZAGREB sa FOTO STOJANOM a DUJUMA kaze bizi priko zice nema vise takvih legendi u malom balunu............

Je je,i ja san doli u ADP,dodoše nema više žice,sad je ljuti kapitalizam,štrukaju nas koliko god mogu.Spomenija si šjor Slavena,misliš na Slavena Šegvića?Sad je u penziji,svakodnevno upija zrake sunca na bačama.Pričaju mi stariji iz firme da je ekipa Jugo krajem osamdesetih i početkom devedesetih bila masu jaka,jedna od jačih u regiji.
Btw,Dujma više nije šef ali je osta ljudina i baš mi je gušt s njim popričat o malom balunu kad se vidimo.Probali smo opet pokrenit ekipu iz firme,prijavili se u kaštelansku ligu ali nije bilo dovoljno ozbiljnosti pa smo to odjebali.Tu san vidija čvrstu Dujminu ruku,igraju oni koji su u stanju napravit rezultat,bez obzira koliko nas došlo i koliko ljudi sidilo na klupi.

p.s. sićaš se turnira na skalicama na asfaltu kraj škole,igra si ti,Toni Čulić,Nino...i ja,oni mali crni šta ga je Toni dovea...doduše više nisam mali,ali oni turnir mi je osta u lipom sječanju.Živija.
ultra'
<<

alebic

Novi član

Post 22 vel 2008, 15:01

stari sican se turnira na skalicama kad bi te vidija sigurno bi te se sitija odigra sam tisucu turnira,tisuce faca ali ovo je lipo sitit se nekih ljudi koji su se udaljili od malog
baluna puno su dali za taj sport. sta se tice ekipe JUGO to je bila top ekipa u dalmaciji mene je DUJMA prvi put zva igrat za njih prije rata ka mulca od 18 godina a kad me je prvi put zva za reprezentaciju splita ka da sam dobija poziv da igram za reprezentaciju svita bit skupa u drustvu starih legendi splita BRZOVICA,KUKOCA,JELICICA,
KAJE RUNJICA,STRUJE,KOKEZE,BOKANA i sad se najezim kad se sitim...........
<<

10

VIP član

Post 23 vel 2008, 10:51

nesto mi nije jasno. alebicu jesi ti onaj sinisa iz amerike ili san falia malo?
<<

skalice

Član

Post 23 vel 2008, 15:25

Je Leo,taj je,jedna od rijetkih zvijezda koje nisu glumci.
ultra'
<<

alebic

Novi član

Post 23 vel 2008, 16:59

jesam a to sta SKALICE kazu nikad u zivotu nisam ni pomislija da sam ja neka zvijezda ja sam obicni covik koji obozava mali balun ,kojemu je mali balun stvorija i omogucija lipi zivot, kojemu su svi ljudi isti od predsjednika drzave pa do moga prijatelja zile ribara sa peskarije .............
<<

skalice

Član

Post 23 vel 2008, 17:08

Zvijezda,možda krivi izraz,čovik koji živi od baluna bi bija bolji ili renomirani igrač.Stari ne moš virovat u šta se grad pretvorija,toliko je glumaca u malom balunu,više nego ikad.Ljudi glume po amaterskim ligama,po turnirima...a ti si pobra simpatije kod mene na onom turniru zato jer igraš sto posto bilo na asfaltu bilo na parketu,za lovu ili za ekipu s ulice.I način kako se ravnopravno postavljaš prema suigračima,bez obzira znaš ih ili ne,bez obzira jesu li lošiji ili bolji.Eto,da ne ispadne da ti se uvlačim u dupe,ali svašta san doživija na balunu,a tvoj pristup prema meni bija je više nego pošten i tu si pobra moje simpatije.
ultra'
<<

10

VIP član

Post 07 ožu 2008, 23:13

nisan bia siguran

znamo se mi
posla si mi i dres dok si jos bia u prvon klubu poston. moja stara je slala papire mailon u ameriku kad si isa. jel tako?
ja san ti sin od Vini iz fotokopirnice. jel znas ko je?
<<

jmijac-4

VIP član

Post 08 ožu 2008, 00:56

Brajo,najveći si kralj.Uvik su ljudi pričali o tebi ko ljudini,a mogu to i sam potvrdit,bar prema onome šta sam vidija.Živija!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

alebic

Novi član

Post 08 ožu 2008, 06:55

sad se sicam 1o puno mi pozdravi mater jeli postoji jos TEMPERA dobra ste bili ekipica
jmijac-4 veliki pozdrav stari
<<

10

VIP član

Post 08 ožu 2008, 13:47

pozdravit cu je.

postojimo samo na turnirima,a ligu vise ne igramo jer su ljudi poceli malo previse sprdat se, a mater mi to vise nije tila placat da se zezaju. nema veze. uvik smo na torcidi u iston sastavu, a tu i tamo na turnirima.
<<

Pojišan

Česti član

Post 13 ožu 2008, 10:26

Baćo, koji me vodija dvi godine je među boljima jer je čovik prošle godine osvojia 1. ligu, a ove godine ima šansu osvojit veteransku ligu. Je malo vrile krvi, al je pravi čovik i zna postavit igru, pogotovo u obrani.
<<

Naranča

Član

Post 20 ožu 2008, 10:52

Ako je tema top 5 trenera onda je u Splitu broj 1 Štrla koji s nikakvim proračunom i anonimnim igračima ima uvik konstantu i dobre rezultate.I koji je dosta u futsalu i ima dobre treninge!broj2 je Mato Stanković koji ipak ima dosta osvojenih titula i uostalom vodi Libiju! broj 3 je Delpont koji je veliki znalac i lisac u balunu koji će sigurno za koju godinu doć na poziciju broj 1. broj 4 stvarno više ne znam tko je baš trener svi drugi su pomalo mješavina trenera-voditelja. I moram izdvojit Krstulovića Oparu koji radi s golmanima. Jako je obećavao Šolta, Pajo je teoretičar koji baš nije puno imao prakse(osim u velikom mogometu gdje je izgurao generaciju goreta,radan,2 Vlaška,itd.. zna pripoznat igračiće....). Sad Čupić upada u trenerski zanat! A što se tiče voditelja svaki ima nešto svoje ili tradiciju ili osvojene titule ili dobre igrače ali niko ne može reć evo on je najbolji ili ovi je najgori. Trebalo bi prvo stavit parametre po kojima bi se to ocjenivalo!
<<

10

VIP član

Post 20 ožu 2008, 12:35

naranca govorimo o trenerima koji ne vode I. ili II. HMNL nego koji vode u udruzi
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito