1.KOVAČEVIĆ-topel
2.M LJUBIČIĆ-pivnica
3.VUČEMILOVIĆ-garaža
4.DUKIĆ-topel
5.J JURIĆ-yahting
6.SMOLJO-zagora
7.PARČINA-topel
8.MARTINAC-periska
9.OLUJIĆ-bili9
10.GRAČANIN-grm i tunj
11.ŠIŠKO-bolero
12.PERIĆ-topel
pivnica_karlo napisao:10 napisao:po meni su KOVA, DUKIC, MARQUEZ i OLUJIC.
ne zelin sad da pari da san stavia marqueza zato sta igran nego zato sta je stvarno naj jer taj momak ostavi srce na terenu uvik i mozda se tu cak i izdize isprid ove trojke jos jer znas da ce uvik bit 150% u utakmici
zato san i ja Marqueza ubacia.....vidim da je samo jedan forumaš ubacia našeg Mladena Ljubičića (mislim kungic); to je još jedan igrač koji nikad ne podbaci...svaku utakmicu odradi na 150%; bori se ko lav, oduzme 100 baluna, zabija, asistira, ima ga na sve strane....on po meni jednostavno mora bit u top 5.
10 napisao:po meni su KOVA, DUKIC, MARQUEZ i OLUJIC.
ne zelin sad da pari da san stavia marqueza zato sta igran nego zato sta je stvarno naj jer taj momak ostavi srce na terenu uvik i mozda se tu cak i izdize isprid ove trojke jos jer znas da ce uvik bit 150% u utakmici
Rafael Marquez napisao:-------------------------------KOVA - topel---------------------------------
VODITELJ:
----DUKIC - topel---------------------------------------PIPI - garaza----
JOZO - garaza
-------------------------------OLUJIC - bili 9-------------------------------
eto moj dream team...najteze mie bilo napadaca izabrat...gleda san ko je da najvise golova al opet ne volin igrace koi ne dodaju nikako a to su ovi sta su prvi vrhu naj strijelaca pa san izabra ovooga jer najvise od njih je timski igrac...koliko toliko...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju