FAQ  •  Registracija  •  Login

TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...

<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 ožu 2008, 19:51

Naranča napisao:Ha ha ha! Ako si ti i par ljudi tu svi onda si u pravu!Samo nažalost na forumu nema niti 20 posto ljudi što su u balunu i što nešto znaju.Ja se nikome nisam postavio kao autoritet niti mi to znači!

mislim da upadaš sam sebi u usta.u svakoj diskusiji svoje mišljenje postavljaš kao primarno,sudeći o drugima kao da si bolji od njih.ja nemam pojma šta ostali ljudi van foruma misle o tebi,ja samo znam šta ljudi na ovom forumu misle i pišu.a to nije baš par ljudi,možda malo malo više...
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 ožu 2008, 19:52

svilaja napisao:
Naranča napisao:Ha ha ha! Ako si ti i par ljudi tu svi onda si u pravu!Samo nažalost na forumu nema niti 20 posto ljudi što su u balunu i što nešto znaju.Ja se nikome nisam postavio kao autoritet niti mi to znači!

mi dolazimo gledati i uživati u balunu za razliku od tebe koji hodaš po tribinama i štekaš se ljudima koji znače nešto u maloma balunu, pati nikada ih nečeš dostiči.

uviiiiiiijek tvrdo č.

ne isplati se sa njime ulazit u raspravu,najbolje ga je ignorirat.možda onda napokon ušuti :cool:
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Naranča

Član

Post 22 ožu 2008, 19:53

Ha ha ha! Kome se ja trebam štekat? Ha ha ha! nego oni sa mnom imaju o nečemu i pričat a ti patiš izgleda pa me pratiš po tribinama! Ja i ne znam tko si a ti me špijuniraš!ha hahaha! Za razliku od tebe ja se bar trudim i skupit ekipu da ljudi mogu uživat u balunu!
<<

alebic

Novi član

Post 22 ožu 2008, 22:40

ajde momci nemoj te se svadat neka vam ja svima sretan USKRS
<<

svilaja

VIP član

Post 22 ožu 2008, 22:43

Naranča napisao:Ha ha ha! Kome se ja trebam štekat? Ha ha ha! nego oni sa mnom imaju o nečemu i pričat a ti patiš izgleda pa me pratiš po tribinama! Ja i ne znam tko si a ti me špijuniraš!ha hahaha! Za razliku od tebe ja se bar trudim i skupit ekipu da ljudi mogu uživat u balunu!

NARANČA OHLADI I REKAO SAM TI DA mE PUSTIŠ NA MIRU , nađi sebi nešto pa se smiri i za razliku od tebe čvrsto sam na zemlji , ja ču gledati i komentirati a tebi prepuštam SLAVU... HA HA HA HA .

uvijjek tvrdo č.

di bi ti bio kraj da si osvojio ovo lito turnira kao PAKO, dobri i samozatajni voditelj.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

FRAFO

VIP član

Post 25 ožu 2008, 10:07

Ima nekoliko jako dobrih voditelja:PERO VELIČKOVIĆ jako dobro vodi Inerov pomladak,
DRAGO DAMJANOVIĆ ima rezultate sa svim ekipama koje je vodio(KRUNA MODE,AKUD,
ZLATAN OTOK...),FILIP NARANČA zna puno o balunu,GORAN STEFANOVSKI je s prosječnom ekipom DUJMOVAČA dogurao do superlige,a uspješno vodi COLO COLO u 2.ligi.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

MALDINI

Česti član

Post 25 ožu 2008, 14:23

Par stvari da bi se upotpunila slika prethodnog posta...
Dujmovačin voditelj je BAĆO i on nas je posložija doveja iz 2. u 1. ligu, a onda smo s MATIJOM i DABOM dobili impuls kvalitete za bit prvaci 1. lige i doći u SUPERLIGU.
COLO-COLO također postoji već dosta vrimena i već su izgradili svoj stil igre. Najveći je pomak u tome šta se sad sluša samo jedna osoba, a ne vuče svak na svoju stranu.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 25 ožu 2008, 14:30

MALDINI napisao:Par stvari da bi se upotpunila slika prethodnog posta...
Dujmovačin voditelj je BAĆO i on nas je posložija doveja iz 2. u 1. ligu, a onda smo s MATIJOM i DABOM dobili impuls kvalitete za bit prvaci 1. lige i doći u SUPERLIGU.
COLO-COLO također postoji već dosta vrimena i već su izgradili svoj stil igre. Najveći je pomak u tome šta se sad sluša samo jedna osoba, a ne vuče svak na svoju stranu.

Aj ne budi skroman.
<<

miho

VIP član

Post 25 ožu 2008, 14:42

opet naranča o trenerima i voditeljima.znači mi smo svi ode ludi jedini si ti pametan .aj laškaj nas malo svoje pameti.mi smo ode mali miševi za tebe i bavimo se našon malon splitskon ligon pa kod nas i ne postoje TRENERI nego se mi volimo igrat pa ih tako zovemo.piši tamo na futsalu skupa sa velikim meštrima Štrlon i ostalima a nas obične smrtnike pusti da živimo u svom neznanju.unaprijed hvala
Alistair McCoist
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 25 ožu 2008, 16:45

MALDINI napisao:Par stvari da bi se upotpunila slika prethodnog posta...

Ajde "Gumeni",budi ponosan šta te se neko sitija.Ima tu i tvojih zasluga.
A ja nikad neću zaboravit kako si u blokić pisa ko je doša na trening,a ko nije...
<<

Pojišan

Česti član

Post 25 ožu 2008, 19:32

Je, Stefi ti si najveći potencijal od mlađih. Bačo je već dokazana velićina, ali na tebi se vidi ozbiljnost za vodit ekipu.
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 25 ožu 2008, 22:30

samo je jedan u splitskim ligama a to je FILIP NARANČA
<<

Naranča

Član

Post 26 ožu 2008, 10:18

Hvala Stipane! Neugodno mi je!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 26 ožu 2008, 10:54

Pojišan napisao:Je, Stefi ti si najveći potencijal od mlađih. Bačo je već dokazana velićina, ali na tebi se vidi ozbiljnost za vodit ekipu.

Samo ti zajebaji, al Stefi ima i mota i volje. Sta je najvaznije Stefi je kulturan covik koji sigurno nece izazvat incident na utakmici. Bit voditelj je puno teze nego sta mnogi misle i meni se cini da se on sasvim dobro snalazi u toj ulozi.
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 26 ožu 2008, 11:08

Torcida Hansa-Flex napisao:samo je jedan u splitskim ligama a to je FILIP NARANČA

naravno da je jedan..koa bi to bila slucajnost da se dvoica voditelja zovu isto... ;-)
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito