FAQ  •  Registracija  •  Login

PETICIJA ZA SLANJE SUCA BANOVCA U 4.LIGU

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 ožu 2008, 13:03

doda bi jednu situaciju od jučer....sami kraj utakmice....pobjednik je već odlučen....svi smo pomalo iznervirani suđenjem....
igrač st-rive faulira (tako očito) našeg igrača....banovac ne svira ništa....igrač st-rive (koji je faulira našega) popizdi na banovca "kako možeš ovo ne sudit; ubia sam čovika skoro - i rukama i nogama; ako ovo nije faul, onda ne znam šta je!" i nabije balun u aut - da nam vrati balun kad već banovac to nije učinia.

ajme, ajme!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 28 ožu 2008, 13:19

hahah.to me sitilo na ivaniševića kad je igra na turniru u splitu pa kad bi sudac sudija aut na protivnikov as,goran bi prominija stranu i reka protivniku'pusti suca,sudit ćemo sami sebi,vidiš da lik nema pojma' :D:D:D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 ožu 2008, 13:22

jmijac-4 napisao:hahah.to me sitilo na ivaniševića kad je igra na turniru u splitu pa kad bi sudac sudija aut na protivnikov as,goran bi prominija stranu i reka protivniku'pusti suca,sudit ćemo sami sebi,vidiš da lik nema pojma' :D:D:D

tako nešto....he,he,he....očemo kvalitetne suce!!!!!
<<

miho

VIP član

Post 28 ožu 2008, 14:05

iden na idući tečaj za suce!definitivno san odlučija
Alistair McCoist
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 28 ožu 2008, 14:06

Ovaj topic je po meni neprimjeren za ovaj forum..
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

miho

VIP član

Post 28 ožu 2008, 14:11

zašto ne bi ljudi kazali šta misle .ti budi protiv i to je ok,al već nas ima dosta istomišljenika koliko vidin...
Alistair McCoist
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 30 ožu 2008, 18:40

miho napisao:čujen da je nekidan u 1.veteransku ligu briljira.zamisli sudi najtežu moguću ligu.ko zna ko je iza njega(možda štimac).taraš i delegat čekaju početak 2.poluvremena.vratar jedne ekipe pita taraša može li ić do wc-a.ovi ga pusti.vrime odmora završi,zasvira sirena,vratar još u wc-u ,a kralj banovac izlazi na teren ne gleda ništa oko sebe (taraš i dalje kod delegata priča)sudi početak 2.dijela.naravno kurbe veterani to odma uberu u puf -gol na praznu branku.tek tada banovac vidi da nema vratara,poništava gol,i onda nastaje totalna pizdarija...
žalbe ovo ono...

Evo najnovija vijest:
Banovac je kažnjen s 15 dana zabrane suđenja.
Navodno više neće ni sudit jače lige,jer ga mnoge ekipe ne žele.
<<

1josip1

Član

Post 30 ožu 2008, 21:44

AUTO SIMPET napisao:
miho napisao:čujen da je nekidan u 1.veteransku ligu briljira.zamisli sudi najtežu moguću ligu.ko zna ko je iza njega(možda štimac).taraš i delegat čekaju početak 2.poluvremena.vratar jedne ekipe pita taraša može li ić do wc-a.ovi ga pusti.vrime odmora završi,zasvira sirena,vratar još u wc-u ,a kralj banovac izlazi na teren ne gleda ništa oko sebe (taraš i dalje kod delegata priča)sudi početak 2.dijela.naravno kurbe veterani to odma uberu u puf -gol na praznu branku.tek tada banovac vidi da nema vratara,poništava gol,i onda nastaje totalna pizdarija...
žalbe ovo ono...

Evo najnovija vijest:

Ja osobno ne mislin da je banovac toliko loš sudac. Al baš me zanima kako će onaj Šimac sudit, sad neznan jel ti ovaj autosimpet. Neman ništa protiv momka, nego pošto on "napada" ode banovca zanima me radi toga.
I volia bi da se ovaj miho prijavi u suce, pa da i njega vidimo.
<<

svilaja

VIP član

Post 30 ožu 2008, 22:02

1josip1 napisao:
AUTO SIMPET napisao:
žalbe ovo ono...

Evo najnovija vijest:

Ja osobno ne mislin da je banovac toliko loš sudac. Al baš me zanima kako će onaj Šimac sudit, sad neznan jel ti ovaj autosimpet. Neman ništa protiv momka, nego pošto on "napada" ode banovca zanima me radi toga.

NIJE LAKO BITI SUDAC ALI KAD SUDE NEKA BUDU PRISUTNI NA UTAKMICI , POLA IH SPAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČAST NINČEVIČU I POJEDINIM JOŠ.
UVIIIIIJEK TVRDO Č
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

1josip1

Član

Post 30 ožu 2008, 22:29

svilaja napisao:
1josip1 napisao:
AUTO SIMPET napisao:Evo najnovija vijest:

NIJE LAKO BITI SUDAC ALI KAD SUDE NEKA BUDU PRISUTNI NA UTAKMICI , POLA IH SPAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČAST NINČEVIČU I POJEDINIM JOŠ.
UVIIIIIJEK TVRDO Č

Slažen se.
Najvažnije je da se sudac trudi, da u utakmici da sve od sebe i da prizna grešku. Ako te tri stvari napravi većina igrača će mu i oprosti grešku. Najgore je kad oni faliju, pa idu do kraja u krajnost braneći sebe iako znaju da su falili.

Ja san za mihu i autosimet ovo napisa samo zato jer nije u redu tako pisat protiv sudaca, jer njih posa i nije tako lagan i tek kad oni to iskuse da mogu reć šta oće.
Zadnja izmjena: 1josip1; 30 ožu 2008, 22:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

10

VIP član

Post 31 ožu 2008, 09:01

svilaja zato i ne moze svak bit sudac nego samo oni koji produ neku obuku. ima par sudaca koji samo sta se ne ubodu u zilu prije utakmice, puse, piju, umisto da se zagrijavaju pet minuti prije pocetka, njima je duvan u ustima i na tribini gledaju utakmicu. zato san i otisa iz superlige jer san svatia da vise nije to to i da ne mogu ka sta san moga prije, tako i njima triba rec da neki nisu za visi rang.
<<

TRULJO

Član

Post 31 ožu 2008, 12:49

Sudac Banovac do danjega neće suditi Super-ligu, 1. Splitsku i 1. veterana!!!
Izgleda da je ova tema urodila plodom.
<<

miho

VIP član

Post 31 ožu 2008, 13:26

neman ništa osobno protiv momka,samo želin kvalitetnije suđenje
Alistair McCoist
<<

fabiofabio

Česti član

Post 31 ožu 2008, 14:22

Je Miho sve sta si reka stoji,ali nekako mi je zaj tog momka.Sudia je par nasih utakmica i stvarno je zna bit smisan.
A ja bi ga pustia da sudi i sljedecu sezonu nasu ligu jer mozda nesto i nauci a gori ne moze nikako bit.
Hajduk Split
<<

miho

VIP član

Post 31 ožu 2008, 14:27

meni se čini da je priskočija par skalina.nisan ni ja doša odma u 1.ligu nego san se par sezona kalija na betonu pa u 2.ligi
Alistair McCoist
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito