FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

Jure

Član

Post 07 tra 2008, 13:41

Prognoza današnjeg kola: Dujmovača će teško prekinuti niz poraza protiv Strožanca, zahuktali Celent će posustati tek zadnje kolo protiv Akuda-a do tada će nastaviti gaziti. Zlatni otok će dobiti Špurijusa , Pismon zvati igra utakmicu godine ali sumnjam u pozitivan rezultat po njih, Skalice prerastrčane za njih. Pb Split nakon nekoliko navučenih pobjeda konačno pobjeđuje većom razlikom, Klinika se oprašta od Superlige u utakmici sa puno prekršaja, dakle pobjeda radunice i osiguravanje gledanja najvećeg znalca Nike bar još godinu dana. Akud i Domus revijalna utakmica u koju mi ulazimo s namjerom da pobjedimo naše sportske prijatelje Febu i Kulu.
<<

MALDINI

Česti član

Post 07 tra 2008, 14:03

Jure, falija si odma prvu. Igrali smo sa STROŽANCEM sinoć neriješeno 2:2. Mi poveli 2:0 i zabili autogol za 2:1 u 1.poluvrimenu. Oni izašli na presing i bilo je prostora za kontre koje bi neloše povukli ali nikako realizirat. Oni su negdi 5min do kraja izjednačili i zadnju minutu igrali igr-vr ali su samo nama otvorili šut u nažalost stativu 2sek do kraja. Sve u svemu pošten rezultat iako je moglo i na jednu i na drugu stranu se okrenit. Sad nam idu INERO pa IS DEUTSCHE, obe ekipe iz našeg dijela tablice i od obe smo u 1. dilu izgubili, vidit ćemo možemo li bolje sada...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Jure

Član

Post 07 tra 2008, 14:58

Čestitam Maldini, bod protiv Strožanca je velik. Igrate vi neloše ali fali vam ono nešto za dovršit protivnika. mislim da je tomu kriv stav koji ste prije imali , svi obrana a matija šta da.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 07 tra 2008, 16:40

cuvajte se svi is deutscea iducu godinu kad dovedu najboljeg igraca.
<<

TRULJO

Član

Post 08 tra 2008, 07:01

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA SUPER-LIGE!!!
"VINARI" se izvukli protiv ŠPURIJUSA, a PB-SPLIT posrnuo protiv IS-DEUTSCHEA!!!
A u oba susreta bi remi bio najpošteniji.
Opet sam bia solidan prognozer- 5 pogođenih od 7 parova.
<<

TRULJO

Član

Post 08 tra 2008, 07:11

UTRKA ZA PRVAKA: 1. ZLATAN OTOK 54
2. P.B. SPLIT 53

Preostali susreti: ZLATAN OTOK - Radunica, Klinika Sućidar
P.B. SPLIT - Špurijus, Domus
Sljedeće kolo će odlučiti prvaka. Realno gledajući, još samo Radunica može ugroziti "Vinare" na putu ka naslovu. P.B. igra protiv neugodnog Špurijusa.
<<

miho

VIP član

Post 08 tra 2008, 07:44

kako je osta pismon zvati?
Alistair McCoist
<<

FRAFO

VIP član

Post 08 tra 2008, 09:50

TRULJO napisao:DRAMATIČNA ZAVRŠNICA SUPER-LIGE!!!
"VINARI" se izvukli protiv ŠPURIJUSA, a PB-SPLIT posrnuo protiv IS-DEUTSCHEA!!!
A u oba susreta bi remi bio najpošteniji.
Opet sam bia solidan prognozer- 5 pogođenih od 7 parova.

Očekivao sam sigurnu pobjedu PBa,tim više šta im je pobjeda potrebnija,a u prijateljskim su odnosima sa IS-DEUTSCHEom.Mislim da PB SPLIT individualno gledajući ima sigurno najjaču momčad lige,ali izgleda da to možda i neće biti dovoljno.Slažem se s tobom da jedino RADUNICA sad može pomrsiti račune "vinarima",ali to će biti moguće samo ako se pojave u najjačem sastavu (Tomičić,Franić,Gvozden...).
Aj doktore,da vidim tvoju prognozu tog "odlučujućeg" kola kad si tako dobar!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 08 tra 2008, 11:06

bravo is deutsche steta sta nije bilo vise ovakvih pobjeda
<<

TRULJO

Član

Post 08 tra 2008, 12:34

miho napisao:kako je osta pismon zvati?

Izgubili su od Skalica 7:2, ja mislim, iako ovima nisu igrali Radmilo i Vranjković.
Biže im Zl.Celent i Špurijus 5 boda, a imaju igrati s obojicom.
<<

TRULJO

Član

Post 08 tra 2008, 13:08

FRAFO napisao:Aj doktore,da vidim tvoju prognozu tog "odlučujućeg" kola kad si tako dobar!

Evo je:
KLINIKA SUĆIDAR - AKUD 2 -no coment
SKALICE - IS DEUTSCHE 1X -ako ne igra Radmilo, onda 2
PISMON ZVATI-ZLATKO CELENT 2 -kraj nadanja za Pismon zvati
ZLATAN OTOK - RADUNICA X -ako ne dođe Nike, onda 1
DUJMOVAČA - INERO 1X -Pero je dobija crveni, pa fali iskustva
P.B. SPLIT - MNK ŠPURIJUS 1 -Špurijus je nezgodan, ali P.B.SPLIT nesmi kiksat
DOMUS - STROŽANAC 2 -Domus je u padu
<<

Jure

Član

Post 08 tra 2008, 14:03

Pozdrav Frafi i Trulji, za mene ste Vi novi na forumu i mogu reć da ste osvježenje. Molim Vas da ne shvaćate preosobno moje prognoze na forumu. Koliko puta su ljudi igrali i kontra Akuda u prognozama pa nisam diza paniku. Evo na kraju i 2 zanimljivosti: Akudu fali još 10 zgoditaka da bi dao 300 zgoditaka u ovoj i prošloj sezoni, Mišiću treba još 8 golova da bi dao 100 golova u ove 2 sezone ( 50 u prošloj, 42 do sad).

KLINIKA SUĆIDAR - AKUD 2 -utakmica sezone za mene (stari dužnici)
SKALICE - IS DEUTSCHE 2 - zvijezda Adriacinka Bratić ide na 3 veliki skalp (Strožanac, PB Split). Bravo IS Deutsche!!!
PISMON ZVATI-ZLATKO CELENT 2 -Celent sa ovom pobjedom rješava opstanak
ZLATAN OTOK - RADUNICA 1 -najbolja ekipa ove godine u Superligi neće ispustit 1 mjesto ni pod razno
DUJMOVAČA - INERO X - obje ekipe u uzlaznoj putanji, mala prednost Ineru
P.B. SPLIT - MNK ŠPURIJUS 2 - sve ovisi o voljnom momentu PB-a, špurijus grize do kraja
DOMUS - STROŽANAC 2 - ove ekipe sve znaju jedna o drugoj a statistika govori u prilog Strožancu
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 08 tra 2008, 14:22

U prošlom kolu uživao sam gledajući utakmice ZLATAN OTOK-MNK ŠPURIJUS i
P.B.SPLIT-IS DEUTSCHE.Neočekivani obrat u utrci za prvaka,ali i iduće kolo nudi nove neizvjesnosti. Evo moje prognoze slijedećeg kola:
KLINIKA SUĆIDAR - AKUD 2 -laka pobjeda
SKALICE - IS DEUTSCHE 1X -Skalice su bolja ekipa
PISMON ZVATI-ZLATKO CELENT 2 -pobjeda za opstanak
ZLATAN OTOK - RADUNICA 1X -Radunica u kompletnom sastavu može do boda
DUJMOVAČA - INERO X -bez Veličkovića teško će Inero do pobjede
P.B. SPLIT - MNK ŠPURIJUS 1 -ako P.B želi do naslova triba pobjedit
DOMUS - STROŽANAC 2 -neizvjesno,ali prednost dajem Strožancu
<<

okocha

Član

Post 08 tra 2008, 20:45

AUTO SIMPET napisao:KLINIKA SUĆIDAR - AKUD 2 -laka pobjeda

Nikad nisu lako dobili, pa tako mislim da neće ni sada. Vidiš da Jure ima kompleks Klinike. Zadnju su igrali sa 4 igrača protiv Radunice sa Tomičićem i Gvozdenom, pa su dobili 11-5,poluvrime 8-1. Predzadnju su izgubili 3-1 od Inera sa 3 igrača u polju-jedan se ozljedija.

Ne želim zvučati lakomo, ali da su svaki put imali 2 zamjene na klupi završili bi među 5 ekipa u Superligi. Registrirano 20 igrača, a na svaku utakmicu ih dođe 5.
<<

Jure

Član

Post 08 tra 2008, 22:44

Nemam ja ništa protiv klinike već mi ih je gušt dobit pa da ih dođe svih 20. Prošle su godine oni došli u punom sastavu protiv nas da nam uzmu superligu- to je prvi put da su se skupili u 24 kola (došli su Huljev, Novačić, Bokan, Bokan, Fradelić, Krivi, Paunović). Moguće je da će nas Klinika doć glave u 2 HMNL pa će mi posebno drago odigrat ovu u Superligi. A šta se tiče kompleksa donekle si u pravu (zimski kup polufinale, te liga kup) ali tradicije su da se ruše.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito