FAQ  •  Registracija  •  Login

PETICIJA ZA SLANJE SUCA BANOVCA U 4.LIGU

<<

miho

VIP član

Post 31 ožu 2008, 14:36

još 1.ligu možda i može sudit al 1.veteransku nema šanse!!!!!! za to sudit triba bit veliki mačak
Alistair McCoist
<<

kun1gic

Česti član

Post 31 ožu 2008, 14:37

on sudi već 5-6 godina ja mislim. ove priče o kaljenju onda nemaju smisla. ako se nije iskalija do sad onda nek ne sudi više. najlakše ga je poslat u 4.ligu. ako je vama loš kakav će bit u 4.ligi? ako nezna nek ne sudia meni se ćini da je zaluta u mali balun.
Zadnja izmjena: kun1gic; 31 ožu 2008, 14:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 31 ožu 2008, 19:39

1josip1 napisao:
svilaja napisao:
1josip1 napisao:Ja osobno ne mislin da je banovac toliko loš sudac. Al baš me zanima kako će onaj Šimac sudit, sad neznan jel ti ovaj autosimpet. Neman ništa protiv momka, nego pošto on "napada" ode banovca zanima me radi toga.
I volia bi da se ovaj miho prijavi u suce, pa da i njega vidimo.

NIJE LAKO BITI SUDAC ALI KAD SUDE NEKA BUDU PRISUTNI NA UTAKMICI , POLA IH SPAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČAST NINČEVIČU I POJEDINIM JOŠ.
UVIIIIIJEK TVRDO Č

Slažen se.
Najvažnije je da se sudac trudi, da u utakmici da sve od sebe i da prizna grešku. Ako te tri stvari napravi većina igrača će mu i oprosti grešku. Najgore je kad oni faliju, pa idu do kraja u krajnost braneći sebe iako znaju da su falili.

Ja san za mihu i autosimet ovo napisa samo zato jer nije u redu tako pisat protiv sudaca, jer njih posa i nije tako lagan i tek kad oni to iskuse da mogu reć šta oće.

Sve što sam reka za Banovca je argumentirano.Momak nije dorastao suditi jače utakmice.
Pitaj za mišljenje starije i bolje suce pa ćeš vidit.
Ja se ne skrivam iza svog "nicka".Zovem se Jerko Šimac i voditelj sam ekipe "Hotel Rotondo" u 3.splitskoj ligi.Ne idem za suca,ali ide brat,a ako bude loš sudac u meni će imati najvećeg kritičara.Evo,baš sam ga u nedilju gleda kako sudi 4.ligu...
Brat je desetak godina u malom balunu i njegov ulazak u suce podržavam.A kako sam čuo, Banovac je priko noći iz vaterpola došao u malonogometne suce.Ja mu želim svu sriću i da bude dobar sudac,a to sigurno neće postati sudeći najteže utakmice ako nije spreman za to.
<<

miho

VIP član

Post 11 tra 2008, 06:25

opet sinoć bljesak banovca.
igrač topela preočito igra rukon u kaznenom prostoru(vidila je cila dvorana).taraš je pokriven i ne vidi al banovac mora vidit.i naravno na sudi ništa .a šta kazat nego čovik je kralj!
Alistair McCoist
<<

Pojišan

Česti član

Post 11 tra 2008, 06:55

E moj Miho, nemoj napadat bez veze. Sudija je prvi penal, a na drugom se vidilo da je čeka Taraša, jer je to i bilo isprid Taraša, a onaj nema volje ni za punit u svirak. Taraš je jučer propustija sudit 5-6 čistih faulova u dvi utakmice šta san gleda, pa njega ne napadaš.
<<

10

VIP član

Post 11 tra 2008, 08:26

sta se mene tice jucer je banovac dobro sudia nasu utakmicu, ali je taras malo zapea bia. sta se tice te druge sa topela taras je na toj utakmici glavni sudac i ako taras ne svira sta je isprid njega onda ovaj ne moze zato sta je ovaj glavni, ali to pravilo mi je glupo. nije to pravilo napissano,ali se tako sudi inace
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 tra 2008, 08:35

i ja mislim da je taraš jučer bia puno lošiji...banovac dobar - bar u našoj utakmici. Govori mi naš igrač da je tribalo sudit penal jučer u prvom poluvremenu za nas....nisam dobro vidia, ali kaže da je bia 100% - taraš kaže ništa.
<<

10

VIP član

Post 11 tra 2008, 08:55

ja mislin da je to ono sta san ja bia u duelu sa onin na 4 metra i uzea mu balun. nema veze sa penalon jer san usa isprid njega, usa san malo jace ramenon tako da on mene ne moze gurnit. ako je to ta situacija nema veze sa penalon nego cvrsci duel di san ja ka tezi izasa ka pobjednik.
<<

bog_nogometa

VIP član

Post 11 tra 2008, 12:42

banovca triba izbacit iz umn
vamos rafa
<<

Garaza-no.5

Novi član

Post 11 tra 2008, 13:28

Ma njega triba stavit za prijesednika saveza
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 tra 2008, 13:35

10 napisao:ja mislin da je to ono sta san ja bia u duelu sa onin na 4 metra i uzea mu balun. nema veze sa penalon jer san usa isprid njega, usa san malo jace ramenon tako da on mene ne moze gurnit. ako je to ta situacija nema veze sa penalon nego cvrsci duel di san ja ka tezi izasa ka pobjednik.

je upravo se o tom duelu radilo....kažem nisam vidia baš iz pravog kuta pa nisam siguran....moj mi je reka da je bia gurnut s leđa u trenutku kada je puca, ali nema veze....vjerovatno je istina negdi između.... :-)
<<

svilaja

VIP član

Post 11 tra 2008, 13:38

pivnica_karlo napisao:
10 napisao:ja mislin da je to ono sta san ja bia u duelu sa onin na 4 metra i uzea mu balun. nema veze sa penalon jer san usa isprid njega, usa san malo jace ramenon tako da on mene ne moze gurnit. ako je to ta situacija nema veze sa penalon nego cvrsci duel di san ja ka tezi izasa ka pobjednik.

je upravo se o tom duelu radilo....kažem nisam vidia baš iz pravog kuta pa nisam siguran....moj mi je reka da je bia gurnut s leđa u trenutku kada je puca, ali nema veze....vjerovatno je istina negdi između.... :-)

NIJE BIO PENAL............

uviiiiiiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 tra 2008, 13:48

svilaja napisao:
pivnica_karlo napisao:

NIJE BIO PENAL............

uviiiiiiiiiiiiijek tvrdo č.

ako vi tako kažete, onda virujem...budući ste 100% neutralni i objektivni
<<

wonderkid

Član

Post 13 tra 2008, 13:40

mislim da je munhoz zaslužija ban sa ovoga foruma... bez objašnjenja
<<

miho

VIP član

Post 14 tra 2008, 15:27

baš je banovac lakše moga vidit ruku nego taraš al dobro nema veze,ionako je uvik rezultat isti ili ima peh da nije vidija ili je vidija pa ne sudi ili sudi šta samo on vidi u ciloj dvorani.ma šta kazat ...
Alistair McCoist
Prethodni

Vrati se na: Općenito