LIGA KUP 07/08
Sigurno da su ekipe iz superlige favoriti natjecanja,ali mislim da i u ostalim ligama ima ekipa koje mogu iznenadit.To je prije svega TOPEL koji je uvjerljiv u 1.ligi,PIVNICA KARLO je i prošle godine daleko dogurala,a kao favorita iz sjene bi izdvojia DALER.Puno toga će ovisiti o ždrijebu budući da nema nositelja,pa postoji mogućnost da se ekipe iz superlige "pokolju" već u ranoj fazi natjecanja!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Mi sve što smo se dogovorili smo i ispoštovali tako da nemate pravo to pisat.
Ne želim Vas uvridit niti glumit majmuna ali je tako.
Dalje, FORUM je misto di svak može govorit šta god oće i to mu niko ne može zabranit, znači forum je NESLUŽBEN(!!!!!!!!!!!!!), dok su web stranica, malli oglasnik, bilten... mjesta di su SLUŽBENI nazivi ekipa i sve ostalo.
Dalje, FORUM je misto di svak može govorit šta god oće i to mu niko ne može zabranit, znači forum je NESLUŽBEN(!!!!!!!!!!!!!), dok su web stranica, malli oglasnik, bilten... mjesta di su SLUŽBENI nazivi ekipa i sve ostalo.
svilaja napisao:D_ino napisao:blackDevil napisao:ova d_ino konkurira jokinoj stranici. a da nas uvazeni gospon jozo uputi u pravila??.
Pomalo, još kup nije počea...
DINO MI SMO SE NEŠTO DOGOVORILI, SMIRI POJEDINCE, ZNAŠ O ČEMU GOVORIM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
uviiiiiiiiijek tvrdo č.
forzza OXA (nesluzbeno!!!)
MUNHOZ napisao:svilaja napisao:Papa_Strumph napisao:ma oxa ce ga osvojit u to nema sumnje.....
s ovakim voditeljem i igracima drugi nemaju sanse..... hahaha
popijte kavu u KAVANI PERISKA , najbolja je.
UVIIIIIIIJEK TVRDO Č.
jebala te kavana periska!!!
to je gay bar!!!
Munhoz je ''kralj''. zasto? jer svaki forum treba dvorsku ludu. a on se savrseno uklapa. samo ti nastavi dalje. a mi cemo uzivat u tvojoj nezrelosti i ispadima.
MUNHOZ napisao:svilaja napisao:Papa_Strumph napisao:ma oxa ce ga osvojit u to nema sumnje.....
s ovakim voditeljem i igracima drugi nemaju sanse..... hahaha
popijte kavu u KAVANI PERISKA , najbolja je.
UVIIIIIIIJEK TVRDO Č.
jebala te kavana periska!!!
to je gay bar!!!
STVARNO SI kralj , svaka čast.
uviiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
D_ino napisao:Mi sve što smo se dogovorili smo i ispoštovali tako da nemate pravo to pisat.
krivo si shvatio ali neka ti bude, ne bi više o tome ovdje.
BUDIMO SAMO LJUDI.
uviiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja; 11 tra 2008, 22:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Za 10 dana počinje Liga-kup. Odlično je da nije početkom 6.miseca ka i lani, jer bi mnoge ekipe bile oslabljene zbog pustih turnira šta se igraju. Ovako očekujem da će svi ovo shvatiti maksimalno ozbiljno.
Favoriti???
Po meni su to prije svih ZLATAN OTOK, AKUD i PB SPLIT.
Slažem se sa Frafom i Truljom da ne valja podcijeniti ni ekipe iz ostalih liga. TOPEL i PIVNICA KARLO su najbolje u 1.ligi. SMRDEČIJA je s Matijom dobila ekstra klasu. DALER je nakon 4. osvojio i 3.ligu. Iz 4.-ih liga kvalitetni su TORCIDA BARUTANA, RIBARI i ALPICO.
Favoriti???
Po meni su to prije svih ZLATAN OTOK, AKUD i PB SPLIT.
Slažem se sa Frafom i Truljom da ne valja podcijeniti ni ekipe iz ostalih liga. TOPEL i PIVNICA KARLO su najbolje u 1.ligi. SMRDEČIJA je s Matijom dobila ekstra klasu. DALER je nakon 4. osvojio i 3.ligu. Iz 4.-ih liga kvalitetni su TORCIDA BARUTANA, RIBARI i ALPICO.