FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

okocha

Član

Post 17 tra 2008, 13:58

Klinika osvaja kup!
<<

Član

Post 18 tra 2008, 15:58

jel to šala za 1.april??ajme,sorry danas je 18.
1950
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 18 tra 2008, 17:46

GreateST napisao:Za razliku od velike većine na forumu neću komentirat rezultate nego, bez ikakve subjektivnosti, stvari o kojima se kako prošle tako i ove sezone govori a dešavaju se van samog terena.

O tome koliko je sumnjivo, pošteno ili šta već da neke ekipe, rezultatski neopterećene, zadnjih par kola iz svojih arhiva izvuku "zvijezde" i kroje finish prvenstva, kako borbu za sami vrh tako i za opstanak nebi jer svako ima svoje mišljenje i to isto cijenim.

Teoretski imaju pravo na to jer su to ipak igrači koji su registrirani i imaju pravo nastupa ali opet u praksi to zvuči i izgleda malo drugacije.
Ne može niko reć da je u redu da voditelj jedne ekipe plaća drugoj večeru za pobjedu?!

Moj je prijedlog (bar tako mislin) atraktivan i mislim najpoštenijji : FINAL FOUR!

Prvenstveno više se neće vuć repovi oko zadnjih kola ni pričat o stvarima koje nisu vezane uz same utakmice, a istovremeno sigurno bi porasla i medijaska pozornost (npr. TV Dalmacije sa snimkama i Radio Dalmacije sa najvama) a i još veći interes samih gledatelja.

Dvodnevni Final Four u kojem bi sudjelovale prve 4 ekipe mislin da bi bija šlag na tortu ne samo superlige (koja je u zadnje 2 sezone dramatična do samog kraja) nego i svih malonogometnih liga.

KOLIKO JA ZNAM,PRIJE GODINU-DVI SLIČAN JE PRIJEDLOG IMAO FILIP NARANČA.
E SAMO ŠTA SU NJEGA ONDA SVI NAPADALI.A ZAŠTO?
MNOGI OVDI NE VOLE NARANČU,LJUBOMORNI SU JER IMA DOBRU EKIPU,VJEROVATNO NAJJAČU,I IMA DOBRE REZULTATE.NEKI ĆE REĆ DA JE LAKO IMAT REZULTATE S IGRAČIMA IZ 1.HMNL ALI ONI NE ZNAJU DA SU TI IGRAČI MALI BALUN POČELI IGRAT ZA P.B.SPLIT,A TEK NAKON NEKOLIKO GODINA DOŠLI SU DO PRVOLIGAŠKIH KLUBOVA.JA TO SVE ZNAM JER SAM IMAO ČAST BITI DIO TE EKIPE KADA JE U SEZONI 1997/1998 OSNOVANA.
BAŠ SAM S NARANČOM SINOĆ PRIČAO I ON JE ZA PLAY-OFF JER MISLI DA NJEGOVA EKIPA GUBI BODOVE U MALIM UTAKMICAMA JER NE MOGU UVIK SVI DOĆ,TE DA BI KROZ PLAY-OFF DOKAZALI SVOJU KLASU.
<<

shelter123

Novi član

Post 18 tra 2008, 18:26

ideja je odlična.međutim i tu postoje neki minusi.recimo neka ekipa cilu sezonu rastura i drugoplasiranom pobigne 10 bodova.dođe final four,dvi loše utakmice i ne osvoji prvenstvo.to smo već imali priliku vidit u 1.hmnl
<<

TRULJO

Član

Post 18 tra 2008, 19:25

P.B. SPLIT je u međusobnim susretima s vodećim ekipama (VINARI, AKUD, SKALICE, STROŽANAC) sakupio najveći broj bodova=15, tako da njihovoj nadolazećoj tituli nema mrlje.
<<

okocha

Član

Post 19 tra 2008, 03:34

Najpoštenije bez play-offa. Taj sistem nema smisla,jer se onda niko nebi trsija kroz sezonu. Ko je najbolji neka dokaže u 26 kola
<<

jmijac-4

VIP član

Post 19 tra 2008, 08:49

Ja osobno nemam šta bit ljubomoran na naranču,a virujem da dosta ljudi koji se ne slažu s njime isto nisu ljubomorni.Mislim da je do ne slaganja s njime došlo po pitanju dosljednosti i korektnosti stvari koji on piše.Osobno mislim da je način na koji se on izražava primjereniji maloj dici nego osobama preko 18 godina,šta većina ljudi s foruma jest.Nema načina kako da se efektno riješi dovođenje dobrih igrača u zadnjim kolima.Pogotovo šta postoji slučaj ozlijeda,npr.,kad sam ja igra u ekipi Krune Mode i kad je D.Bajrušović propustija 3/4 sezone jer je bija ozlijeđen,pa je igra zadnju četvrtinu i sad smo mi kao trebali bit nepošteni jer on nije igra cilo vrime!?!?
Po meni,uz dužan respekt svima,ljudi šta se žale na ekipe šta u zadnjim kolima dovedu najbolje igrače,te ekipe očekuju da lagano pobjede davljenike sa dna tablice,kad vide na nije to baš tako lako,onda krene paljba i žalbe.Po meni,play off je najnepravedniji sustav natjecanja i kao takav se nikako ne bi smija koristit u natjecanju malog nogometa.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 tra 2008, 09:52

Zna li itko rezultat PISMON ZVATI - ŠPURIJUS od sinoć?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 21 tra 2008, 10:50

Znaš li ti rezultat utakmice šta se igrala u subotu?
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 21 tra 2008, 11:43

Pojišan napisao:Znaš li ti rezultat utakmice šta se igrala u subotu?

Ol ste ih dobili? :)
<<

1josip1

Član

Post 21 tra 2008, 11:52

Ja se slažen sa Mijacon, da play off nije pravedan i kao takav da se ne triba uvodit.
A to šta neke momčadi u zadnjim kolima dovedu igrat neke igrače koji im nisu igrali pola sezone, tu ne vidin problem ako su ti igrači registrirani. Ja san uvjeren da bi na primjer Tomičić igra svaku utakmicu da može.

Po meni bi tribalo nakon prvog dijela sezone, namistit raspored natjecanja takav da se u zadnjim kolima sastaju ekipe iz vrha i ekipe iz dna. Tako da bi se u zanjih par kola sastale ekipe koje su na polusezoni bile pri vrhu, i tako bi bilo poštenije. Bilo bi manje onih susreta di igra ekipa kojoj utakmica znaci puno sa onim ekipama kojima ne znači ništa.
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 tra 2008, 12:13

Mi +1.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

D_ino

Česti član

Post 21 tra 2008, 17:00

Čestitke PB Splitu na osvojenom prvenstvu u dramatičnoj i fantastičnoj utakmici sa Domusom (6:6, a gubili 28 sek prije kraja 6:4).
Zadnja izmjena: D_ino; 21 tra 2008, 17:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 21 tra 2008, 19:16

P.B.SPLIT-DOMUS=6:6
Nevjerovatna utakmica!!!
Domus je vodio 0:2,P.B je preokrenuo na 3:2,ali prelako gube mukotrpno stečeno vodstvo.
Kod rezultata 4:5 P.B vadi golmana i prima gol na praznu branku 27 sekundi prije kraja.
ZLATAN OTOK je na tribini već počeo sa slavljem,ali P.B se nije predao.Fantastičnim raspletom i golom 6 sekundi prije kraja dolaze do zlatnog boda.Remi s okusom pobjede...
Kod gola za 6:6 čitava klupa i navijači P.B-a uliječu u teren.Počelo je veliko slavlje.
Odlična igra Domusa,igrali su fer i borbeno kao da su im bodovi potrebni.
Čestitke cijeloj ekipi P.B.SPLITA na zasluženo osvojenom naslovu!!!
<<

kun1gic

Česti član

Post 21 tra 2008, 19:30

jel ovo neko falija da 6:4 28 sekundi prije kraja. jel moguće primit dva gola u 28 sekundi? šta je to bilo?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito