FAQ  •  Registracija  •  Login

4.b liga

<<

Baka8

Novi član

Post 28 tra 2008, 18:18

BobyThePoliceman napisao:Čestitke ST opremi...

ps. koliko je osta Kamen...1:1 protiv Dujmovače, i to 1.poluvrijeme su bili bolji...

Izgubili 6:1 na kraju...3:1 2 minute prije kraja, kasnije vadimo golmana...jača su ekipa svakako, prije svega uigranija, ali kad bi se šanse brojale bili smo bolji...oni 4 udarca i dali 3 gola, kasnije ne brojim, sve je bilo na prazan gol, nismo ni igrali više, stare greške nas i dalje drže. Identična utakmica onima u ligi koje igramo,s tim da ovde i golman, tj. ja nisam baš ništa obrania...nisam dugo ni brania na betonu, nestala je navika, a osim onog slobodnjaka za 2:1 koji ide na moju dušu, makar se više radilo o nesporazumu s živim zidom, nisam moga ni obranit ona 2 preostala udarca.
Ne znam jesu li oni igrali u full sastavu, nama su falila 2 bitna igrača...šteta, imali smo šanse, mislim i 2 stative uz sve promašeno. bez obzira na sve to, da sam brania kao u ligi mislim da bi mi išli dalje...
<<

garry

VIP član

Post 30 tra 2008, 20:55

Danas u 17 30 se igrala odgođena utakmica Monty Pyton-CB Laman 4:1.Jedna prilično dobra utakmica gdje je Stojkić izvrsno branio i napokon su odigrali ozbiljnije baš onoliko koliko je bilo potrebno za dobit Lamana.Pozdrav
<<

grom

Novi član

Post 04 svi 2008, 13:43

magla prošla u kupu. To dovoljno govori o jačini 4. b lige
<<

garry

VIP član

Post 04 svi 2008, 18:25

Daj,budi korektan.Drago mi je da je prošla Magla02 u kupu ali treba naglasiti da je to bilo bb,tj.protivnik se nije pojavio.Kakvi su danas bili rezultati u našoj ligi jer mi smo odgodili pa nisam u toku.
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 04 svi 2008, 18:41

alpico-petričevo 6:5, da smo došli u malo jačem sastavu dobili bi, ovim svo vjerojatno ispali iz utrke za 3.misto al nema veze. alpicu čestitke na tituli...danas smo čuda promašivali

laman je tuka kamen
<<

FRAFO

VIP član

Post 05 svi 2008, 08:26

garry napisao:Daj,budi korektan.Drago mi je da je prošla Magla02 u kupu ali treba naglasiti da je to bilo bb,tj.protivnik se nije pojavio.Kakvi su danas bili rezultati u našoj ligi jer mi smo odgodili pa nisam u toku.

Za MAGLU bi bilo bolje da se ELEKTRODALMACIJA pojavila;budući da su ovako prošli bez borbe morat će igrati međukolo baš kao i ostale ekipe kojima protivnik nije doša,a to je jedno lipo odabrano društvo:ZLATAN OTOK,AKUD,PISMON ZVATI,PIVNICA KARLO,ZLATARNA DVORNIK.
Jel zna netko kako je osta L.C. MONTY PAYTON u 1.kolu kupa protiv ekipe ZLATKO CELENT i ANDORA protiv GRM&TUNJ?
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

garry

VIP član

Post 05 svi 2008, 12:26

FRAFO napisao:
garry napisao:Daj,budi korektan.Drago mi je da je prošla Magla02 u kupu ali treba naglasiti da je to bilo bb,tj.protivnik se nije pojavio.Kakvi su danas bili rezultati u našoj ligi jer mi smo odgodili pa nisam u toku.

Za MAGLU bi bilo bolje da se ELEKTRODALMACIJA pojavila;budući da su ovako prošli bez borbe morat će igrati međukolo baš kao i ostale ekipe kojima protivnik nije doša,a to je jedno lipo odabrano društvo:ZLATAN OTOK,AKUD,PISMON ZVATI,PIVNICA KARLO,ZLATARNA DVORNIK.
Jel zna netko kako je osta L.C. MONTY PAYTON u 1.kolu kupa protiv ekipe ZLATKO CELENT i ANDORA protiv GRM&TUNJ?

Andora je definitivno izgubila od Grm Tunj.Gledao sam do 3:0,a ito je sve bilo u prvih 10.tak min.Bili su puno lošiji.
<<

JK

Novi član

Post 05 svi 2008, 20:27

Magla je pobjedila Aedes,a i vodili su protiv Alpica do 4 min prije kraja. Šta im se zbiva,a i primjetia sam da je Garry falia prognozu Magle vs Aedes. Nisam gleda ST Opremu protiv Fabria,ali sam čuo da ih je golman spasia. sve u svemu ,nadam se da će Fabri doć do kakvih bodova do kraja,igraju protiv Magle,možda jedino tu imaju Šansu...
<<

garry

VIP član

Post 06 svi 2008, 07:10

Pa nije baš da nas je golman spasija protiv Fabrija ali bilo je neizvjesno do samog kraja.Bili smo puno bolji u prvom poluvrimenu i trebali zabit 4/5 komada ali nije išlo,a u drugom je po šansama bilo oko 6:5 za Fabri.Ipak,dobili smo ih i bez obzira šta ovo kolo nismo igrali i dalje smo treći i ja sam sa time super zadovoljan.Čeka nas težak raspored do kraja ali kao što je poznato mi se nikada ne predajemo,tj. borit ćemo se do kraja maksimalno.Prošle sezone koja nam je inače bila prva bili smo u 4A ligi šesti i svaki bolji plasman ove sezone od 6.tog za nas će biti uspjeh.Pozdrav.
<<

Nenek

Novi član

Post 06 svi 2008, 13:14

momci iz alpica su se morali dosta oznojit da bi nas dobili:) nismo baš nešto igrali zadnje 3/4 godine tako da nam je ova sezona samo zagrijavanje. malo smo se posložili tako da nas se baš ne može dobit baš tako lako ka prvi dio sezone.
Magla do zemuna!!!
<<

1911

Novi član

Post 07 svi 2008, 07:32

Moželi se ova stranica(tabela i zadnji rezultati) ažurirat koji dan ranije a ne da svaki put iza kola cekamo po 4-5 dana razulate i tabelu???kome se treba obratit?
<<

wonderkid

Član

Post 07 svi 2008, 13:41

svetom Iliji, možda ti on pomogne
<<

TRULJO

Član

Post 07 svi 2008, 14:21

1911 napisao:Moželi se ova stranica(tabela i zadnji rezultati) ažurirat koji dan ranije a ne da svaki put iza kola cekamo po 4-5 dana razulate i tabelu???kome se treba obratit?

Imaš temu 'upiti,primjedbe,kritike' pa se tamo obrati.
<<

FRAFO

VIP član

Post 09 svi 2008, 21:09

CAFFE LAMAN - FABRI 1
-ko kuća;još uvik imaju šanse za 3.misto koje bi moglo vodit u 3.ligu
THUNDERMAN TEAM - LIVERPOOL 2
-slobodan pad "gromovnika" će se nastavit,Liverpool se nada 3.mistu...
ALPICO - AEDES 1
-sigurna pobjeda lidera
MONTY PAYTON - KAMEN DODIG 1
-bude li iti malo ozbiljnosti,ovo dobijaju
GRADSKA SIG. - MNK PETRIČEVO X2
-ovdi tipujem na iznenađenje;Gradska sigurnost je sigurna druga i bolje im je čuvati se za liga-kup!Petričevo triba pobjedu kako bi ostao u igri za 3.misto!
ST OPREMA - TRŠĆANSKA X2
-najneizvjesnija utakmica,pobjednik radi veliki korak prema 3.mistu,a konkurencija se nada podjeli bodova...Malu prednost dajem Tršćanskoj koja je po mom mišljenju bolja ekipa!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

gradient

Novi član

Post 09 svi 2008, 21:18

FRAFO napisao:CAFFE LAMAN - FABRI 1
-ko kuća;još uvik imaju šanse za 3.misto koje bi moglo vodit u 3.ligu
THUNDERMAN TEAM - LIVERPOOL 2
-slobodan pad "gromovnika" će se nastavit,Liverpool se nada 3.mistu...
ALPICO - AEDES 1
-sigurna pobjeda lidera
MONTY PAYTON - KAMEN DODIG 1
-bude li iti malo ozbiljnosti,ovo dobijaju
GRADSKA SIG. - MNK PETRIČEVO X2
-ovdi tipujem na iznenađenje;Gradska sigurnost je sigurna druga i bolje im je čuvati se za liga-kup!Petričevo triba pobjedu kako bi ostao u igri za 3.misto!
ST OPREMA - TRŠĆANSKA X2
-najneizvjesnija utakmica,pobjednik radi veliki korak prema 3.mistu,a konkurencija se nada podjeli bodova...Malu prednost dajem Tršćanskoj koja je po mom mišljenju bolja ekipa!

na nasu zalost igramo u medju kolu kupa.lani smo u tom dijelu ispali a mogli bi i ove godine.
sutra bi tribali igrat tu utakmicu ali mislim da je odgodjena za nedilju.najprije bi tribali igrat ligu pa onda ravno na Gripe.
mislim da Petricevo lagano dobija jer ce bit dobro ako se i skupimo.
dva igraca nam ne dolaze u nedilju,a jos dva ce samo doc na kup.tako ako nas u ligu bude 5 bit ce dobro
pozdrav cetvro"B"ligasima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito