FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

scochco

Novi član

Post 08 svi 2008, 19:01

hvala!
<<

ahil

Novi član

Post 08 svi 2008, 21:11

MORNARI NEMAJU ŠANSE U SUBOTU ,ALI POGLEDAT ĆU UTAKMICU
Zadnja izmjena: ahil; 08 svi 2008, 21:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

TH14

Novi član

Post 08 svi 2008, 21:47

opa, Smrdečija protiv PB Split, jedva čekan tu utakmicu
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 09 svi 2008, 07:57

PB Split - Smrdečija!
Dvoboj umova, reka bi jedan moj prijatelj!!!
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 09 svi 2008, 08:48

Domus - Zlatarija Dvornik
Colo Colo - Alpico
Forza Maroco - MNK Neorić
Inaš Smrdečija - PB Split
Strožanac - Zewa

Težek raspored za drugoligaše. Tri iz super lige, jedan iz treće i jedan iz četvrte. Ako prođe više od 2 ekipe bit će veliki uspjeh. Maroco ima najlakšeg protivnika i najveće šanse da prođu. Colu-colu neće bit lako protiv prvaka 4. lige, sigurno će se tit dokazat da mogu se nosit sa drugoligašima. Zlatarija Domus bi mogla bit dobra utakmica, Domus igra igrača-golmana cilu utakmicu. Zewa ako bude igrala kao protiv ST Rive nema šanse protiv Strožanca. Smrdečija je dobila prvaka super lige, koji su prošlo kolo izbacili i prvaka 1. lige. Triba priznat i reć da su bolja ekipa od nas, ali ako nas budu podcjenili bit će svega. Triba vidit kakvu će taktiku postavit voditelji ekipa, koji su inače priznati futsal stručnjaci!
Neznam oćemo li bit kompletni za utakmicu, zato molimo Gospić da namaže Mejaše što prije!
Zadnja izmjena: Smrdecija 29; 09 svi 2008, 08:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 09 svi 2008, 09:21

Je dobro si ovo proanalizira. Alpico isto igra igrača golmana veći dio utakmice. Čim su prvi u svoju ligu znači da nisu škovace, a ako in je ovo prva sezona u ligu onda im je i motiv i samopouzdanje na maksimumu.
Usput, ovi trećeligaši na izvlačenju su komentirali kako Neorić lako prolazi Maroco. Tek tako da se motivirate ;)
<<

kun1gic

Česti član

Post 09 svi 2008, 09:24

Smrdecija 29 napisao:Domus - Zlatarija Dvornik
Colo Colo - Alpico
Strožanac - Zewa

Težek raspored za drugoligaše. Tri iz super lige, jedan iz treće i jedan iz četvrte. Ako prođe više od 2 ekipe bit će veliki uspjeh. Maroco ima najlakšeg protivnika i najveće šanse da prođu. Colu-colu neće bit lako protiv prvaka 4. lige, sigurno će se tit dokazat da mogu se nosit sa drugoligašima. Zlatarija Domus bi mogla bit dobra utakmica, Domus igra igrača-golmana cilu utakmicu. Zewa ako bude igrala kao protiv ST Rive nema šanse protiv Strožanca. Smrdečija je dobila prvaka super lige, koji su prošlo kolo izbacili i prvaka 1. lige. Triba priznat i reć da su bolja ekipa od nas, ali ako nas budu podcjenili bit će svega. Triba vidit kakvu će taktiku postavit voditelji ekipa, koji su inače priznati futsal stručnjaci!
Neznam oćemo li bit kompletni za utakmicu, zato molimo Gospić da namaže Mejaše što prije!

po onome šta sam gleda veće šanse ima Inaš protiv PB-a jer vas PB može malo podcijenit nego šta ima Maroco protiv dobrog Neorića. Ne moran bit u pravu ali to je moja procjena. Vidićemo kad prođe ovo kolo.
<<

Pojišan

Česti član

Post 09 svi 2008, 09:44

Domus - Zlatarija Dvornik
Colo Colo - Alpico
Strožanac - Zewa

Kad bi sve ekipe igrale u punim sastavima mislim da bi samo Marocco i Colo Colo imali dobre šanse za proć dalje. Mi idemo na favorita, al mislim da će se dobro namučit da nas dobiju, pogotovo ako tu subotu Mejaši budu slobodni. Bez tog dvojca, vjerovatno ne možemo izdržat cilu utakmicu trkački.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 09 svi 2008, 10:02

Gleda san jedno 5-6 utakmica kupa i sve su bile manje vise u gusto. Iznenadjenja su moguca, niko nije nepobjediv. Zato je i gust igrat ovi kup. Ja bas iman osjecaj da bi vi mogli proc PB.
Ako se dobro sican ZEWA je i prosle godine igrala sa Strozance i ispali su u gusto?
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 09 svi 2008, 10:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

TRULJO

Član

Post 09 svi 2008, 10:57

Ždrijeb opet nije mazia drugoligaše. Svaka utakmica će biti neizvjesna. ZLATARIJI će dosta ovisit u kojem sastavu će igrati ali Domus je favorit. COLO COLCO ne smije podcijeniti ALPICA jer će tu biti svega dođu li im Parčina i Fradelić. MAROCCO i NEORIĆ su 50%-50%. SMRDEČIJI će biti teško jer PB SPLIT najavljuje duplu krunu. ZEWA će teško dalje, ali kako je STROŽANAC igra u 1.kolu, zreli su za ispast.
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 09 svi 2008, 11:20

Vice slažem se s tobom, ali pitanje u kakvom sastavu smo u subotu. Moglo bi se desit da Mejaši igraju s Gospićem, pa da nam nema oba Simunića! Onda bi nam bile šanse ko glisti na autoputu! Međutim sigurno je da se nećemo predat, pa šta bude.
Uf tek sam sad vidija ko igra za Alpico, sve poznata malonogometna imena (Fradelić, Kalebota, Parčina...). Mudro bi vi to tribali odigrat...
Vidim da i Neorić je bolja ekipa nego šta sam mislija, dobili su Dalera nedavno. Morat ću malo korigirat prognozu i reć da ako više od JEDNE ekipe prođe dalje je uspjeh.
<<

forza morocco

VIP član

Post 09 svi 2008, 11:28

Vice ColoColo napisao:Je dobro si ovo proanalizira. Alpico isto igra igrača golmana veći dio utakmice. Čim su prvi u svoju ligu znači da nisu škovace, a ako in je ovo prva sezona u ligu onda im je i motiv i samopouzdanje na maksimumu.
Usput, ovi trećeligaši na izvlačenju su komentirali kako Neorić lako prolazi Maroco. Tek tako da se motivirate ;)

Neka, neka, samo neka podcjenjuju...:)
Gleda san Neorića prošle godine na Kupu, nisu loša ekipa, ali ako se mi skupimo i odigramo ka' protiv vas, smrdečije i zewe onda nemaju šanse!
<<

MALDINI

Česti član

Post 09 svi 2008, 11:42

Izborniče, ostaješ li pri svojoj taktici totalnog nogometa? Ako se zatvorite u kućicu, odigrate tvrdo i pustite MATIJU i MARINA da kontriraju i još ako vas PB-ovci podcijene šansa je tu, ali ako krenete otvorenog garda...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

MALDINI

Česti član

Post 09 svi 2008, 11:48

Naš ždrijeb uopće nije lak. Za Alpico igraju PEKSI, FRADELIĆ mlađi, PODLI, sve prekaljeni igrači koji su se dokazali u malom balunu, a 4.b ligu vjerovatno igraju iz rekreacije i osvojili su je... Budu li za turnir motivirani, bit će jako nezgodan protivnik.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 09 svi 2008, 11:49

... pred kime da strepim, koga da se bojim ...
Ne vodi moju brigu. Bolje ti je pripremi ekipu za spektakl idući tjedan na Krempija. Ne virujen da će nas podcijenit, jer nisu ni Vas, pa sigurno neće ni nas.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito