FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

guily

Česti član

Post 13 ožu 2007, 23:06

sve je to u redu sta se tice ustupanja cetvrtka drugin ligama, ali u potpunosti se slazen sa "buš¨n¨tuna" -om da bi bilo idealno naravno kad bi se moglo odigrat nekako cik-cak rasporedom s drugin danima kako nan se liga ne bi razvodnila do kraja. Stalno se spominje da se to znalo unaprid za ovo ali jer se zna bar koliko ce bit pauze ili ce se igrat kolo pa dva tjedna nista?
A sta se tice utakmice u 2.30 mislin da je tu svima jasno da taj termin triba sta prije zaminit i moj je prijedlog bia da se smanji pauza izmedu utakmica za 5 min kako bi prva pocela u 3 ( dakle svakih 50 min utakmica a ne 55!! )
Zadnja izmjena: guily; 13 ožu 2007, 23:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

buš¨n¨tuna

Novi član

Post 13 ožu 2007, 23:30

lige bi trebale završit do kraja svibnja.raspoloživih ponedjeljaka, izuzevši ova tri navedena, je 8. superliga broji još 7 kola do kraja natjecanja.moje decidirano pitanje (da bi se razumili, bez ikakvih insinuacija)glasi; jeli moguće da superligaši ustupe jedan ponediljak (za vrime te stanke) u slučaju eventualno dužeg prolongiranja a pri tom mislim na 3 ili više kola(da li se radi uopće o tolikoj pauzi?)? sve to sa namjerom da se omogući taj kontinuitet i da se pauza rascipa na dva dila.hvala lipa.
GRM & TUNJ
<<

josip_radic

Stari član

Post 13 ožu 2007, 23:34

guily napisao:sve je to u redu sta se tice ustupanja cetvrtka drugin ligama, ali u potpunosti se slazen sa "buš¨n¨tuna" -om da bi bilo idealno naravno kad bi se moglo odigrat nekako cik-cak rasporedom s drugin danima kako nan se liga ne bi razvodnila do kraja. Stalno se spominje da se to znalo unaprid za ovo ali jer se zna bar koliko ce bit pauze ili ce se igrat kolo pa dva tjedna nista?
A sta se tice utakmice u 2.30 mislin da je tu svima jasno da taj termin triba sta prije zaminit i moj je prijedlog bia da se smanji pauza izmedu utakmica za 5 min kako bi prva pocela u 3 ( dakle svakih 50 min utakmica a ne 55!! )

Ne pa nije sve znalo unaprijed, svaku malo dobijemo obavijest o zauzetosti dvorane. Ne znam je li shvaćate, planira se liga završiti u idućih 10 tjedana (ne računajući ovaj), a kako je u 1.ligi mladih ostalo svega 7 kola (ne računajući ovaj), logično je da 3 četvrtka moraju biti ustupljena. Znači, koliko je dana "viška" u pojedinim ligama, ti dani će biti ustupljeni vikend ligama... Drukčije rješenje ne nazirem, osim da lige igraju cik-cak kako kažete pa da prvu slobodnu subotu jutro igra npr. Super liga, pa nedjelju jutro 1.liga... Međutim nisam pristalica takvog nečega s obzirom na navike ljudi i ekipa jer znam da mnoge ekipe inzistiraju igrati vikendom te na kraju sezone ustupaju svoja mjesta nižeplasiranim ekipama kako ne bi igrali radnim danom jer im npr. vikend više odgovara. isto tako znam da mnoge ekipe žude ući u 1. i super ligu da ne moraju igrati vikendom. Uglavnom svi zadržavaju svoj dan igranja (osim vikend liga koje će igrati po 2 međukola radnim danima), samo što će u pojedinim tjednima "svoj dan" ustupiti "vikend" ligama. Nadam se da smo se razumijeli i da prihvaćate ovakovo rješenje i obrazloženje...
<<

josip_radic

Stari član

Post 13 ožu 2007, 23:38

buš¨n¨tuna napisao:lige bi trebale završit do kraja svibnja.raspoloživih ponedjeljaka, izuzevši ova tri navedena, je 8. superliga broji još 7 kola do kraja natjecanja.moje decidirano pitanje (da bi se razumili, bez ikakvih insinuacija)glasi; jeli moguće da superligaši ustupe jedan ponediljak (za vrime te stanke) u slučaju eventualno dužeg prolongiranja a pri tom mislim na 3 ili više kola(da li se radi uopće o tolikoj pauzi?)? sve to sa namjerom da se omogući taj kontinuitet i da se pauza rascipa na dva dila.hvala lipa.

ne ne niste razumijeli tj. očito nisam najbolje pojasnio, samo vas molim nemojte misliti da mislim samo o Super ligi. Ovaj tjedan koji se upravo igra se ne ubraja. Znači, 10 tjedana, 7 kola Super lige te 3 zauzeta ponedjeljka... Računica je mislim jasna. Ali da se ovim putem ne dopisujemo za sve informacije slobodno me kontaktirajte sutra u Udrugu od 13.15 do 14.00, stojim vam na raspolaganju... Hvala
Zadnja izmjena: josip_radic; 13 ožu 2007, 23:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

buš¨n¨tuna

Novi član

Post 13 ožu 2007, 23:59

ponavljam, bez ikakvih podvala i loših namjera. nadam se da je pitanje bilo jasno. potrebe za kontaktiranjem nema, jer na kraju krajeva vaša je zadnja i to treba poštovat.prije toga samo bacite pogled na kalendar, mozda vam je nešto promaklo (šta je i ljudski). ja se unaprid ispričavam ako je to bia slučaj kod mene. znači izuzevši i ovaj tekuci tjedan još je 11 pon. do kraja.hvala lipo još jednom.
GRM & TUNJ
<<

josip_radic

Stari član

Post 14 ožu 2007, 00:06

buš¨n¨tuna napisao:ponavljam, bez ikakvih podvala i loših namjera. nadam se da je pitanje bilo jasno. potrebe za kontaktiranjem nema, jer na kraju krajeva vaša je zadnja i to treba poštovat.prije toga samo bacite pogled na kalendar, mozda vam je nešto promaklo (šta je i ljudski). ja se unaprid ispričavam ako je to bia slučaj kod mene. znači izuzevši i ovaj tekuci tjedan još je 11 pon. do kraja.hvala lipo još jednom.

prijatelju dragi, planirani završetak je u nedjelju 27.5., i sad opet brojim jer utvaram si nije li mi nešto promaklo, ali nije jer od 19.3 do 27.5. ima 10 ponedjeljaka. Zaista, štitim interes Udruge, a ne liga pojedinačno, vjeruj mi. I slobodno me kontaktiraj, bilo bi mi drago, i ne samo po ovom pitanju jer mislim da smo to razriješili, nego za bilo koji drugi prijedlog, savjet, ideju, sve je to dobrodošlo...
<<

leo

Novi član

Post 14 ožu 2007, 00:26

Josipe normalno je da san prepozna dobar rad sta san ti u par navrata i uzivo reka, ovoj udruzi je trebalo da je preuzmu mladi ljudi zeljni rada,
ti ka prvo ka i ja igras vec 10 godina ove lige pa znas sta nan treba iz prve ruke i sta nan fali tako da ti nema ko sta pametovat.
Sve dobro i sve lose prethodnih godina osjetia si i na svojoj kozi, nadam se da ce se udruga nastavit micat put naprid i da ce i dalje bit pozitivnih noviteta i da ce se vec jednom pokrenit ono snimanje utakmica, e to bi volia ne samo ja nego 99% ljudi u svim ligama.
Glupo mi te vise hvalit znas i sam dsa radis dobar posa samo tako nastavi, ne ti nego svi ti ljudi oko tebe!
A sta se tice odgode i lige, liga se produzivala i vise i radile su se i vece pauze tako da to nije nikakva novost!
<<

josip_radic

Stari član

Post 14 ožu 2007, 00:34

Leo, o snimanju utakmica neću dužiti već kazati: to je pred samim činom finalizacije. Uskoro na sve odigrane utakmice u V.D. će postojati video trag. Ne bihželio da me se hvata za riječ, pa ću kazati: ove sezone možda (možda bolje i ne da se sve to uspije izrelizirati još, s obzirom da smo pri samom kraju liga), od početka iduće sigurno! Liga se nije produžila, mi smo je planirali završti do 10.6., ali činim sve da je završimo što prije jer imam još neke zamisli u glavi, ali o tome kada dođe vrijeme.
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 14 ožu 2007, 00:44

Inteligentan pametan i sposoban i budite sigurni da vas neće nikad niti pokušati prevariti jer je uz sve i ćestit. Znan da će se sad ljutit i pjenit zbog ovoga šta sam napisa, ali zaslužuje da mu se kaže da je čovik, jer to i je.
Žbljonzita
<<

buš¨n¨tuna

Novi član

Post 14 ožu 2007, 00:46

leo ne teturaj livo desno,i nemoj ovo svatit krivo ali nikoga ne zanima ni kako se ti osjećaš, niti kome si ti šta uživo reka, niti koliko godina ti igraš ligu (ni šta bi to tribalo značit u krajnjoj liniji) pa se opet da i to pročitat.liga se produzivala i radile su se vece pauze? ako to odbravas u redu. ja ne. poštuj to.

josipe,spominja si kraj miseca svibnja ka kraj sezone,taj misec broji 31 dan a 28.svibnja je taj ponediljak koji previđaš ,vjerovatno nenamjerno.da ne ulazimo u daljnje dubioze, nadan se da nece bit vece pauze.za rezultat jako je bitan, složit ćeš se samnom, i momentum.hvala lipa

forza grm & tunj
Zadnja izmjena: buš¨n¨tuna; 14 ožu 2007, 03:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
GRM & TUNJ
<<

Pojišan

Česti član

Post 14 ožu 2007, 07:46

ajde ljudi, nemojte komplicirat ovu situaciju oko pauze. Uvik su bile pauze radi sajmova i to je sasvim normalno. Jedne godine je liga završila tek u jesen nove sezone, tako da ako završimo do kraja šestog biće odlično. Dvorana nije od udruge da ona može manipulirat s njom, iako pretpostavljam da udruga jedinina od svih tih klubova ima kakav-takav komercijalni ugovor za dvoranu. Nažalost, svi ti klubovi imaju prednost pred nama i rezultat im nije nikakvo mjerilo u korištenju dvorane. Jel da se gleda po rezultatima, npr. ženska košarka bi morala plaćat dvoranu (jer su one veća rekreacija od nas), i raspale bi se u trenu.
Bit će lipo u te dane kad se ne budu igrale lige jer će oživit splitska igrališta priko vikenda.
<<

MALDINI

Česti član

Post 14 ožu 2007, 08:02

Divno je vidit cilu stranicu foruma bez ijednog komentara zvijezda i zvijezdica iz DUJMOVAČE d.o.o. (uključujući i mene). Pari mi se da se više misli kako koga trznit na forumu i ko koga zeza nego kako igrat i ko je sljedeći protivnik. Jučer na treningu nas je bilo 3 i vratar! Morali smo žicat vratara od protivnika (pa je naš vratar igra i to jako dobro)... Većina se javila da neće doći (u razloge ne ulazim, ali bar znam koliko nas je i treba li pozvati kojeg vanjskog suradnika ili otkazati trening), a dva igrača niti to.
Amo ostali organizatori, kakva su pravila u vašim ekipama (javljaju li se ovi šta ne mogu doći) i trenirate li uopće (koliko često, međusobno ili protiv nekog)?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

ZORZI 2

Novi član

Post 14 ožu 2007, 08:47

buš¨n¨tuna]leo ne teturaj livo desno,i nemoj ovo svatit krivo ali nikoga ne zanima ni kako se ti osjećaš, niti kome si ti šta uživo reka, niti koliko godina ti igraš ligu (ni šta bi to tribalo značit u krajnjoj liniji) pa se opet da i to pročitat.liga se produzivala i radile su se vece pauze? ako to odbravas u redu. ja ne. poštuj to.

Makar sam totalno nepristran u komentarima nisam moga ne zaobići komentar ovog dečka BUŠ"N"TUNA, jer očito ga je zasmetala činjenica da dotični Leo poznaje Josipa i da mu nešto interno ima za poručit tj. pohvalit oli ti kudit neke poteze što je i normalno,jer ova stranica je isključivo napravljena,za debate i pojedinačne komentare(A ti kažeš nikoga ne zanima šta ti osobno misliš). Šta bi on triba komentirat na nivou kolektiva jel....Smješan si.....Dosta vas ima šta pišete pizdarije i interne baze koje ni drugima nisu zanimljive pa tebe i ostale niko radi toga ne osuđuje.......zato recite šta pametno...i komentirajte...teme koje se tiću svih sudionika ove lige....

PS.Što se tiće Leovog igranja splitskih liga 10-tak god.ja nesmatram kao hvalisanje nego kao nešto pozitivno...a očito mu nisi dorastao što igrački što po stažu...pa mu se možeš osobno obratit kad približno budeš igra ovoliko godina....HVALA

Bez ikakve uvrede!

Živija Inaš
<<

Pojišan

Česti član

Post 14 ožu 2007, 09:29

Leo je pravi momak, i igrač. Šta brži oporavak mu žele prijatelji iz Smrdečije.
<<

buš¨n¨tuna

Novi član

Post 14 ožu 2007, 10:37

ZORZI 2 napisao:buš¨n¨tuna]leo ne teturaj livo desno,i nemoj ovo svatit krivo ali nikoga ne zanima ni kako se ti osjećaš, niti kome si ti šta uživo reka, niti koliko godina ti igraš ligu (ni šta bi to tribalo značit u krajnjoj liniji) pa se opet da i to pročitat.liga se produzivala i radile su se vece pauze? ako to odbravas u redu. ja ne. poštuj to.

Makar sam totalno nepristran u komentarima nisam moga ne zaobići komentar ovog dečka BUŠ"N"TUNA, jer očito ga je zasmetala činjenica da dotični Leo poznaje Josipa i da mu nešto interno ima za poručit tj. pohvalit oli ti kudit neke poteze što je i normalno,jer ova stranica je isključivo napravljena,za debate i pojedinačne komentare(A ti kažeš nikoga ne zanima šta ti osobno misliš). Šta bi on triba komentirat na nivou kolektiva jel....Smješan si.....Dosta vas ima šta pišete pizdarije i interne baze koje ni drugima nisu zanimljive pa tebe i ostale niko radi toga ne osuđuje.......zato recite šta pametno...i komentirajte...teme koje se tiću svih sudionika ove lige....

PS.Što se tiće Leovog igranja splitskih liga 10-tak god.ja nesmatram kao hvalisanje nego kao nešto pozitivno...a očito mu nisi dorastao što igrački što po stažu...pa mu se možeš osobno obratit kad približno budeš igra ovoliko godina....HVALA

Bez ikakve uvrede!

Živija Inaš

hvala ti na primjedbi, uzet ću je u obzir!
GRM & TUNJ
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito