FAQ  •  Registracija  •  Login

4.b liga

<<

garry

VIP član

Post 10 svi 2008, 07:56

Danas igramo zaostalu utakmicu u 14 00 protiv Magle pa ću prognozirat i taj meč:
ST Oprema-Magla 1
ako želimo bit treći kao i mnogi drugi ovo moramo dobit,čast Magli
Laman-Fabri 1
T.Team-Liverpool 2
Alpico-Aedes 1
neće bit baš lako jer Aedes je puno bolja ekipa nego njeno stanje na tabeli
M.Pyton-K.Dodig 1
ako budu ozbiljni kao u zadnje vrime sigurno dobivaju
G.Sigurnost-Petričevo X2
ST Oprema-Tršćanska 1
normalno je da se ovdje neću složit sa vama jer moji puleni mogu svakoga dobiti pa i vrlo dobru Tršćansku.Usput pozdravljam moje prijatelje Škrobija i Igora Šabašova iz Tršćanske koje jako cijenim kao igrače ali u nedilju im priželjkujem poraz.POZDRAV.
Zadnja izmjena: garry; 10 svi 2008, 17:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

JK

Novi član

Post 10 svi 2008, 09:38

I meni se čini da je prognoza točna,ST Oprema-Magla 1 .ko kuća,premda mislim da bi čak moglo bit golova i više nego se očekuje od ove dvi momčadi,jer objektivno malo golova postižu. Laman-Fabri 1 .opet ko kuća,Fabri mora poradit na disciplini na terenu.T.Team-Liverpool 2.ali samo u slučaju ako T.Team ne dođe u punom sastavu,u tom slučaju tipujem 1.Alpico-Aedes x2. mislim da bi tu moglo bit svega,M.Pyton-Kamen 2.bez komentara,Gradska-Petričevo 2.
<<

JK

Novi član

Post 10 svi 2008, 09:42

St.Oprema-Tršćanska 2. Uz svo dužno štovanje gosp. Garry-ju,mislim da su kvalitetni,ali moraju postizat više golova,jer prema nazad funkcioniraju fenomenalno sa Balićem u prvom planu. Pozdrav 4b
<<

garry

VIP član

Post 10 svi 2008, 17:30

Danas:
ST Oprema-Magla 3:2
Vrlo uzbudljiva utakmica sa dosta šansi.Na kraju smo slavili mi,2 puta smo vodili i 55 sek. prije kraja zabili odlučujući gol.Bilo je čak po tri prečke i stative sa obje strane.
<<

garry

VIP član

Post 10 svi 2008, 17:47

Zahvala Magli na fer i korektnoj igri.Čudim se njihovoj lošoj poziciji na tabeli,definitivno zaslužuju bolji plasman.Mi možemo bar na 24 sata sami uživati na trećoj poziciji.POZDRAV.
<<

FRAFO

VIP član

Post 11 svi 2008, 09:34

garry napisao:Zahvala Magli na fer i korektnoj igri.Čudim se njihovoj lošoj poziciji na tabeli,definitivno zaslužuju bolji plasman.Mi možemo bar na 24 sata sami uživati na trećoj poziciji.POZDRAV.

Tvoja izjava da MAGLA zaslužuje bolji plasman na tablici je smiješna i nekorektna prema ostalim ekipama!!!Liga se igra cijelu sezonu,a ne samo jednu utakmicu!Od koga je to MAGLA bolja da zaslužuje biti ispred njih?!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

garry

VIP član

Post 11 svi 2008, 11:33

Ako ti je smiješna moja izjava možeš se smijati.Na forumu svatko ima pravo na svoje mišljenje.AKO DOBRO PRATIŠ FORUM,a ja sam otvorio dvije teme nikada se sa nikim nisam sukobljavao pa neću ni sa tobom.Ako si gledao jučerašnju utakmicu vidio bi da su dosta dobro izgledali i ne bi bilo nezasluženo i da je završilo neriješeno.Ipak,možda smo toliko loši bez obzira što smo se nekako dokopali trećeg mjesta i Magla nam se čini kao teška prepreka.Ja možda gledam subjektivno moju ekipu u cjelini ali dosadašnje rezultate nam niko ne može oduzeti.Znam da vrlo teško postižemo golove ali smo ih ubjedljivo najmanje i primili.Prošle sezone smo igrali 4A ligu i bili šesti sa 30 bodova a sada 4 kola prije kraja smo 3.i i već imamo 40 bodova.Pozdrav FRAFI čija sam mišljenja do danas cijenio.
<<

FRAFO

VIP član

Post 11 svi 2008, 11:49

garry napisao:Ako ti je smiješna moja izjava možeš se smijati.Na forumu svatko ima pravo na svoje mišljenje.AKO DOBRO PRATIŠ FORUM,a ja sam otvorio dvije teme nikada se sa nikim nisam sukobljavao pa neću ni sa tobom.Ako si gledao jučerašnju utakmicu vidio bi da su dosta dobro izgledali i ne bi bilo nezasluženo i da je završilo neriješeno.Ipak,možda smo toliko loši bez obzira što smo se nekako dokopali trećeg mjesta i Magla nam se čini kao teška prepreka.Ja možda gledam subjektivno moju ekipu u cjelini ali dosadašnje rezultate nam niko ne može oduzeti.Znam da vrlo teško postižemo golove ali smo ih ubjedljivo najmanje i primili.Prošle sezone smo igrali 4A ligu i bili šesti sa 30 bodova a sada 4 kola prije kraja smo 3.i i već imamo 40 bodova.Pozdrav FRAFI čija sam mišljenja do danas cijenio.

Istina,svatko ima pravo na vlastito mišljenje,a ja mislim da si nerealan u svojim izjavama,a sve zbog samo jedne utakmice u kojoj ste jedva pobjedili Maglu!Nikoga ne podcjenjujem,ali smatram da je tablica vaše lige realna!Pa zar želiš reći da je Magla bolja od Aedesa,Kamen Dodiga i Monty Paytona koji su u ovom trenutku isprid njih???Znam da malo grubo zvuči,ali pretposljednje misto je u ovom trenutku njihova realnost!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

JK

Novi član

Post 11 svi 2008, 12:04

Magla igra ligu od 2002 godine,od tada su se nešto mijenjali ,ali kostur ekipe je isti.prve godine su igrali nerješeno sa Pivnicom Klarom,i bili sedmi u teškoj tada 3 ligi.prošle godine nisu igrali ligu,i kondicijski su loši,osim šta im je par igrača ozljeđeno ,i to jedan bitan,već od 9tog miseca,a i ostali su na rubu igranja,uvik ih je 5-6 na ut. po dosad pokazanom,zaslužuju ovo misto na tablici,i niti jedno više,ali ovo je debelo najgora njihova sezona u povjesti.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 11 svi 2008, 12:13

garry napisao:Ako ti je smiješna moja izjava možeš se smijati.Na forumu svatko ima pravo na svoje mišljenje.AKO DOBRO PRATIŠ FORUM,a ja sam otvorio dvije teme nikada se sa nikim nisam sukobljavao pa neću ni sa tobom.Ako si gledao jučerašnju utakmicu vidio bi da su dosta dobro izgledali i ne bi bilo nezasluženo i da je završilo neriješeno.Ipak,možda smo toliko loši bez obzira što smo se nekako dokopali trećeg mjesta i Magla nam se čini kao teška prepreka.Ja možda gledam subjektivno moju ekipu u cjelini ali dosadašnje rezultate nam niko ne može oduzeti.Znam da vrlo teško postižemo golove ali smo ih ubjedljivo najmanje i primili.Prošle sezone smo igrali 4A ligu i bili šesti sa 30 bodova a sada 4 kola prije kraja smo 3.i i već imamo 40 bodova.Pozdrav FRAFI čija sam mišljenja do danas cijenio.

To što si otvorio 2 teme na forumu,ne znači da si bitniji od nas ostalih,ili da više znaš.
Frafo je u pravu kad govori da je položaj Magle na tablici realan,a ti zbog teške pobjede svoje ekipe protiv znatno slabijeg protivnika,tog protivnika "jačaš".Nemoj se ljutiti,ali zvučiš poput Jarnija koji je uoči i nakon gostovanja Međimurja i Cibalije na Poljudu govorio o njihovoj "snazi" i da su bolji nego što tablica govori.E,a Međimurje ispalo iz lige već na po sezone...
<<

JK

Novi član

Post 11 svi 2008, 12:19

evo,nešto su počeli prekasno ulazit u formu,vodili Alpico 2-1 do 4 minute prije kraja,pa si zabili autogol i potonuli,tukli Aedesa,i jučer pogodili tri stative protiv ST.Opreme u porazu 3-2,55 sekundi prije kraja. Sasvim solidno za momčad koja se sastala 2 puta u zadnjih 8 miseci ,a da to nije bilo nediljom na ut. Bez treninga,ikakvog,bez igranja baluna (osim u ligi) nemože se napravit rezultat.
<<

TRULJO

Član

Post 11 svi 2008, 12:44

Kad su se svi uhvatili MAGLE,evo i moje mišljenje.
Tablica sve govori. Njihova gol razlika je za skoro 40 golova lošija od Aedesa. Tablica je manje-više realna, jedino šta mislim da Petričevo i Thunderman mogu više, ali ne dolaze...Monty Payton je priča za sebe.
Garry, cijenim tvoj rad i to šta se dosta daješ za tu mladost, ali dijelim mišljenje ovih šta kažu da nisi u pravu. Možda su tvoji momci podcijenili Maglu, a takvim pristupom neće dogurati do zacrtanog 3.mjesta.
<<

garry

VIP član

Post 11 svi 2008, 12:52

Nisam ja zacrtao treće mjesto već idem iz meča u meč pa je rezultat toga sadašnje treće mjesto.Kako je do kraja još 4 kola mogli bi i ostat treći ali bit i šesti ili čak sedmi jer je velika gužva od 3.-7. mjesta.Pozdrav svima.
<<

TRULJO

Član

Post 11 svi 2008, 12:55

Iako su prva 2 mista osigurana, liga je još itekako zanimljiva. Zbog poskupljenja dvorane očekuje se odustajanje nekih ekipa, tako da bi 3.mjesto moglo vodit u 3.ligu. Za to mjesto bori se čak 5 ekipa: ST OPREMA, TRŠĆANSKA, CAFFE LAMAN, LIVERPOOL i PETRIČEVO.
<<

garry

VIP član

Post 11 svi 2008, 13:00

AUTO SIMPET napisao:

To što si otvorio 2 teme na forumu,ne znači da si bitniji od nas ostalih,ili da više znaš.
Frafo je u pravu kad govori da je položaj Magle na tablici realan,a ti zbog teške pobjede svoje ekipe protiv znatno slabijeg protivnika,tog protivnika "jačaš".Nemoj se ljutiti,ali zvučiš poput Jarnija koji je uoči i nakon gostovanja Međimurja i Cibalije na Poljudu govorio o njihovoj "snazi" i da su bolji nego što tablica govori.E,a Međimurje ispalo iz lige već na po sezone...

Nikada nisam mislio da sam bitniji ali da više znam od ovih mlađih to mislim.Otvorio sam temu 4B lige jer sam uvidio da 4A dosta korektno komentira svoje događaje pa sam poželio da i mi iz 4B tako učinimo i na kraju mi se čini da sam uspio u toj namjeri.Ima nas sve više i to me raduje.Tako sam napravio i sa 2ligom veterana i tu sam pogodio jer ima i nas starijih koji znamo kljucat po tastaturi a da to na nešto liči.Ja sam cili život u balunu pa si dozvoljavam da tu i tamo nešto komentiram ali bez loših misli i bez vrijeđanja.Normalno je da ću pohvaliti svoje pulene kada za to imam osnove a u zadnje vrijeme to i je tako.Pozdrav i Jarniju sa savjetom da što više forsira mlade i da napokon stavi i Tičinovića u sastav.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito