LIGA KUP 07/08
fabiofabio napisao:Pricas pizdarije,dvorana liti = sauna,a trava nije za mali nogomet.Ostaje beton.Prema tome ovde ne govorimo o podlozi nego se radi da nema nikakvog nagradnog fonda.
A da malo ukljucis mozak pa ces vidit srz problema.
pa ako je u toj lovi problem zasto igraju ligu koja se isto ne placa..
1950
Pozdrav svima. vidija sam da u utorak nije odigrana utakmica Liverpool - Elektroprijenos jer Liverpool nije doša. Ako se ne varam, to znači da će Liverpool bit kažnjen s bodom mniusa. To bi bilo u redu da su ljudi znali da igraju u utorak, no nitko im nije javija a ljudi su s internetom na Vi. Zato smatram da im se kazna mora oprostit, ili da odigraju međukolo s ekipom iz udruge pa ko prođe dobro prođe. Živili
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
Djetta napisao:Pozdrav svima. vidija sam da u utorak nije odigrana utakmica Liverpool - Elektroprijenos jer Liverpool nije doša. Ako se ne varam, to znači da će Liverpool bit kažnjen s bodom mniusa. To bi bilo u redu da su ljudi znali da igraju u utorak, no nitko im nije javija a ljudi su s internetom na Vi. Zato smatram da im se kazna mora oprostit, ili da odigraju međukolo s ekipom iz udruge pa ko prođe dobro prođe. Živili
KIDAN ŽILE!
Djetta, na krivom si tragu.
Ekipi Liverpool se neće oduzeti bod. Takav je postupak ako ekipa ne dođe na utakmicu 1.kola. Ovdje je riječ o međukolu. Liverpool je prošao u 1.kolu ekipu 'Blamaža Pujanke'.
Jure napisao:Ja sam siguran da je to pila naopako, ipak ste vi izbacili Artema. A šta se tiče termina, viruj mi da san potrošio dosta love na zamjene samo da bi moga igrat sa svojima bilo koji turnir a kamoli liga kup. Ja znam da će to napravit i svatko iz moje ekipe i zato mi je drago s njima igrat (osim šta su ljudine).
Ja se apsolutno slažem sa AUTO SIMPETom;gleda sam ih u ligi više puta,dobra su ekipa ali bez Zebića su sigurno 30% slabiji,on im je motor ekipe,trči za dvojicu...Tek sad kad vidim da im on neće igrat mi je još više žao šta je ROTONDO tuka ARTEMA na penale,smatram da bi vam ARTEM pružija znatno žešći otpor ali nikad se ne zna!Sigurno da i ovi šta će igrat se neće tek tako predat...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
FRAFO napisao:Jure napisao:Ja sam siguran da je to pila naopako, ipak ste vi izbacili Artema. A šta se tiče termina, viruj mi da san potrošio dosta love na zamjene samo da bi moga igrat sa svojima bilo koji turnir a kamoli liga kup. Ja znam da će to napravit i svatko iz moje ekipe i zato mi je drago s njima igrat (osim šta su ljudine).
Ja se apsolutno slažem sa AUTO SIMPETom;gleda sam ih u ligi više puta,dobra su ekipa ali bez Zebića su sigurno 30% slabiji,on im je motor ekipe,trči za dvojicu...Tek sad kad vidim da im on neće igrat mi je još više žao šta je ROTONDO tuka ARTEMA na penale,smatram da bi vam ARTEM pružija znatno žešći otpor ali nikad se ne zna!Sigurno da i ovi šta će igrat se neće tek tako predat...
Ma normalno! Nema predaje,borit ćemo se do kraja.
Ipak,molimo Boga za kišu sutra,pa da ne moramo igrat,jer fale nam bitni igrači...
Aj možda yam se i posreći,na prognozi je reklo da je moguća kiša u Dalmaciji...
Evo današnjih rezultata:
ZAGORA PROMET - ST OPREMA = 7 : 2
-očekiva sam jači otpor ST-opreme,ali "zagorakisi" su prilično lako došli do pobjede
INERO - DUJMOVAČA = 0 : 0 (3:2)
-strašno dosadna utakmica,Dujmovača se sa samo jednom zamjenom jako dobro nosila sa rastrčanim momcima u žutom!Na krju se Inero opet provukao na penale
KAVANA PERISKA - TORCIDA BARUTANA = 2 : 2 (2:0)
-jako dobra utakmica,pogotovo 1.poluvrijeme!Barutana dosta pala u nastavku...šteta!
Evo današnjih rezultata:
ZAGORA PROMET - ST OPREMA = 7 : 2
-očekiva sam jači otpor ST-opreme,ali "zagorakisi" su prilično lako došli do pobjede
INERO - DUJMOVAČA = 0 : 0 (3:2)
-strašno dosadna utakmica,Dujmovača se sa samo jednom zamjenom jako dobro nosila sa rastrčanim momcima u žutom!Na krju se Inero opet provukao na penale
KAVANA PERISKA - TORCIDA BARUTANA = 2 : 2 (2:0)
-jako dobra utakmica,pogotovo 1.poluvrijeme!Barutana dosta pala u nastavku...šteta!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!