ivan.sk napisao:Papa_Strumph napisao:kun1gic napisao:moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)
evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!
Papa strumfe, uspoređivati mladu i poletnu ekipu inera sa puno igrački lošijom ekipom garaža je neozbiljno. koliko sam ja razumio ode se piše o voditeljima a ne o igraćima stoga kapa dolje bači (šta se tiće mladih, a u veteranima je dokaza da je najbolji) i radiću koji sa lošim ekipama postižu uspjehe koje te ekipe kad bi se gledala kvaliteta nikad ne bi mogle postići. ostat u superligi sa onom ekipom je veliki uspjeh ko šta je veliki uspjeh završit 3. i skoro cilu sezonu bit 1.-2- sa onom ekipom. to su uspjesi nisu samo usjesi osvajat prva mista sa ekipama punim zvjezda. i inero je dobro vođena ekipa mladih igraća tako da je i njihov voditelj dobar. i ovi šta su kup osvojili su dobro vođeni ali oni imaju i neku pojedinaćnu kvalitetu ali ne može loš voditelj osvojit kup pogotovo ako mu u ekipi nisu svi extra igraći ko šta su bili PB Splitu tako da o voditelju PB Splita ne znan je li dobar ili loš ali bi ga tribalo viditi u lošijim ekipama.
sine ja neznan ocemu ti pricas....
jesi ti lud kakav je kup to inero osvojija...
a vi ste mi jos naj drazi sta se u sve misate a u biti nista ne razumite....
svaka cast bitno da si nasa zanimaciu....