FAQ  •  Registracija  •  Login

Allstar 5.a lige

<<

ponistra

Član

Post 24 lis 2008, 20:58

josip napisao:
ponistra napisao:a po cemu su oni to kvalitetni? argumenti??

samo ću ti reć: 1996 godine sam napravia oko 3500 iljade na nogu...svjedok ti je cila Novakova ulica na Sućidru(mali Marinko i ekipa) - to je bilo i za zlatnu loptu france footballa, a kamoli ne za allstar 5A lige!!!! hahah

si mislija na ovo?

pa sta da si napravija i 10 000? to dokazuje da si dobar žongler nista vise.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
<<

ponistra

Član

Post 24 lis 2008, 20:59

BobyThePoliceman napisao:Npr. Josip iz Nakića je super igrač...

@Ponitstra:aj pročitaj još jednom šta san napisa (odg.na tvoj post)... :)
Ja još uvik stojin pri tome da ima ljudi šta su više pokazali u ovoj lizi od dotičnih,unatoč njihovim trofejima i svemu ostalome...

Da nebi bilo zabune,neman ništa protiv Delponta i sl.,dapače,čast mi je gledat ih u našoj lizi,a kamoli još i igrat s njima...

Di su pokazali i šta su pokazali? argumentiraj...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
<<

ponistra

Član

Post 24 lis 2008, 21:01

josip napisao:općenito su rasprave o allstaru glupe... ko je bolji i bla bla.. normalno da su majstori iz novog života allstar, ljudi imaju i trofeje i gomile utakmica koje neki nikad nece ni proc ni odigrat, a ovu ligu ih vecina igra da se malo zajebaju... alisto ne vole gubit, vidia sam to kad smo igrali protiv njih.

realno je novi zivot + luketin, al ima tu jos super igraca

pa da, ja nisan nigdi napisa da u 5A ligi nema dobrih igrača osim igrača iz ekipe Novi Život samo da ipak nisu za all star lige.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 lis 2008, 02:06

Ma ponistro moja draga...Ne osporavan ja njih ka velike igrače i sve šta ide uz to,al mislim da ima igrača koji zaslužuju igrat u "allstaru" tj.koji su više pokazali ove godine u lizi (šta san gleda,naravno) od nekih igrača novog života...
A po meni,to je bitno,pokazana igra u ovoj lizi,a ne reputacija i trofeji... :)

Laku noć :D
Dvornik...since 1474
<<

ponistra

Član

Post 25 lis 2008, 08:49

A molin te tko je pokaza po igri više od Novog Života jesi gleda koju utakmicu? Akcije iz prekida, solo prodori, koliko su golova dali tako da su se s balunon usetali u branku, igraju najlipsi i najatraktivniji balun ne samo u ovoj ligi jer se ove igre prema naprid ne bi nitko posramija, steta je jedina sta im radi toga obrana malo pati i golman ostane na cidilu.

Dobar dan :)
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 lis 2008, 08:56

Nije dan još..jutro je :D

Gleda san 3,4..I mislim da ne "zaslužuju" svi iz Novog Života predstavljat "allstar" 5.A. lige...
No,vidit ćemo sve,kad Ozren i drugi šjor koji biraju momčadi :D
Dvornik...since 1474
<<

ponistra

Član

Post 25 lis 2008, 09:00

ja predlažen da se složi all star ostatka lige protiv Novog Života pa da vidimo kako ce proc!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 lis 2008, 09:02

Eto,nije ni to loša ideja...
Ozrenu dat to da organizira :D
To bi bilo lipo za gledat...
Dvornik...since 1474
<<

Bumbo

Član

Post 25 lis 2008, 11:45

ponistra napisao:ja predlažen da se složi all star ostatka lige protiv Novog Života pa da vidimo kako ce proc!

a da zaigra cila udruga protiv njih?
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 25 lis 2008, 12:32

Nebi ih ni cila udruga dobila..
<<

ponistra

Član

Post 25 lis 2008, 12:37

Bumbo napisao:
ponistra napisao:ja predlažen da se složi all star ostatka lige protiv Novog Života pa da vidimo kako ce proc!

a da zaigra cila udruga protiv njih?

Uopče nije loša ideja s obziron da su im danas nastupila po prvi put jos 2 legende Denis Mudrinić MUDRI i PEKSI !
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 25 lis 2008, 12:38

Koliko su ostali... Muki nije igra ili je
<<

ponistra

Član

Post 25 lis 2008, 12:44

Torcida Hansa-Flex napisao:Koliko su ostali... Muki nije igra ili je

Pogledaj forum o ligi 5A sve ti pise.

Muki lik nije igra. Nije ih bilo pola a to je opet bilo dovoljno za +5 i da Alen je igra samo 1 poluvrijeme.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 lis 2008, 16:32

Torcida,manje lizat dupe..

fala...

ps. kad budemo igrali s Novin Životom,prvi ću in nakon utakmice stisnit ruku,s gušton...
al ponistra molin te nemoj da mi se oni spuštaju u očima radi tebe...

još jednon,fala...
Dvornik...since 1474
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 25 lis 2008, 16:54

aj molite ne obračaj se... kad budeš igra pofesionalno onda imamo o cemu pricat ja i ti. i nemoj molin te nemoj mi se obracat neda mi se svađat
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito