Allstar 5.a lige
BEGO- STAKLO MAAS napisao:MA DAJ KOJI IZLAZCI KOJE ZENE KOJI AKCIJSKI FILMOVI.......U USPOREDBI S OVIM TO JE 0 koji gust se dobro ismijat vama prije spavanja......moram priznat postali ste smisni amo rezime na kraju; PONISTRA i TORCIDA svaka cast igracima NOvog Zivota to su sve vecinom "bivse" zvjezde i odlicni igraci malog baluna ali cinjenica je da samo ALEN I JOS JEDAN MOGU BIT U ALL STARU MIJo bi VJEROJATNO BIJA ALI DODE SVAKO 5 UTAKMICU......INACE PRATIM 5 A LIGU I SAMO KAZEM DA IMA IGRACA KOJU SU VISE POKAZALI OD VECINE iz NOVOG ZIVOTA JER CINJENICA JE DA SVE OVISI O ALENU( sam je dobija andoru i jos jednu utakmicu) i MALO JE GLUPO STA PREVISE DIZETE U NEBESA NEKE IGRACE A TO NISU ZASLUZILI NA OSNOVI SADASNJE IGRE.......I JOS JEDNA CINJENICA KAD BI IGRA OSTATK LIGE protiv novog zivota mislim da bi ih bez problema dobili jer sam vidija 3 igraca iz NAKICA 1 IZ CELOPEKA 1 DVORNIK 1 IZ KMANA 1 SIMIC I JOS 1 IZ HOTELA MORE STA SAM VIDIJA DA SU MOMCI PA MOGLO BI SE REC DOSTA BOLJI U VECINI SEGMENTA NOGOMETNE IGRE......e glupo ke da se svadate kad postoji teren di se stvari mogu rijesit na nabolji i najjednostavniji nacin
ISTO TAKO KAD BI SE SKUPIJA ALL STAR 5 B LIGE IZA OVOGA STOJIM I UVJEREN SAM DA BI DOBILI OVAJ NOVI ZIVOT STA JE DO SAD IGRA SA MINIMALNO 5 GOLOVA NADAM SE DA CE NEKO PRIHVATIT IZAZOV PA DA CE SE TO KAD TAD ODIGRAT.......iako je realno da su oni za ovu ligu dosta jaki i da ce se prosetat....ali budimo realni vecina ekipa iz 5a je prosjecna ili ispod prosjecna izuzeevsi 2 mozda i jedino iskace poneki pojedinac koji nemoze sam........znam da se nisam triba misat u raspravu ali mora sam rec ovo......a sad cemo vidit daljne komentare
FORUM POSTAJE ZANIMLJIV TO MI SE SVIDA HAHA UZIVAJTE![]()
S ovim se potpuno slažen, svi igrači novog života su dobri, ali ima igrača u ligi koji su više pokazali od nekih zvjezda novog života. Nema veze šta je ovo 5 liga i šta neki igrači nisu postigli i možda nikad neće šta su neki iz novog života, bitno je da i u drugim ligama ima dobrih igrača koji možda posli i naprave nekakvu karijeru u malom balunu. Svi igrači u prvoj ligi ka i ovi iz novog života su igrali po tko zna kojim sve ligama, a danas su legende malog baluna, morate svatit da su i oni počeli od nule. Ja ih sve cjenim i guštan ih gledat, ali nisu svi zaslužili bit "allstar 5.a lige", želim reć da ne treba umanjivat vrijednost nekih igrača samo zato šta nisu neka imena u malom balunu.
boby, tek sam sad vidia ovu raspravu na forumu,.... pa me zanima kako si je ti veoma aktivan na njoj, imaš li ambicija da budeš voditelj ove reprezentacije 5.a lige?
www.mnkekoosoje.bloger.hr
Šta bi bilo da lopta nije okrugla,....
www.mnkekoosoje.bloger.hr
Šta bi bilo da lopta nije okrugla,....
Zadnja izmjena: EKO UDRUGA OSOJE; 25 stu 2008, 20:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
BobyThePoliceman napisao:Pocele su neke glasine kružit,da će u Allstaru 5. B lige,bit samo 2 pripadnika vodeće momčadi,i ako san dobro razumija,među ta 2 neće bit vodeći strijelac lige...
Ako tako bude,to će bit zaista sramota ove naše skromne lige...
A ko će onda igrat u allstar ekipi (Novi život), ima dosta kvalitetnih igrača u ovoj ligi, teško će se izabrat allstar...