FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 ožu 2007, 00:12

Jmijac, bija sam izgleda dosta blizu kad sam prognozira X za vašu utakmicu. Zna sam da se možete borit sa Baterijom i šteta što niste uzeli koji bod. Ove druge parove sam skoro sve pogodia - falia sam i za Pekaru.

Pekara Babić - Forza Maroco 3:4

Pekara vodila, ali je Maroco priokrenia utakmicu. Još čekamo rezultate Hercegovca sa Max Morisom i Rot Marine protiv Velog varoša. Zewa, nisam gleda i ne znam rezultat, ali čestitam na pobjedi. Po ovome šta govore Navijači Sokoli, reka bi da je pala dobra igra večeras :)
<<

ticex

Česti član

Post 18 ožu 2007, 03:16

Prejaki ste Tonči!!! Vodite 7:0 i ne sudi Van faul, a cila klupa i igrači u polju se deru na suca, ka šta nije sudija. Da nisan zna rezultat reka bi da je bija egal. :D:D:D:D:D
P.S. Šta se nas tiće, mogu reć samo , ŠTETA!!!
<<

roa

Novi član

Post 18 ožu 2007, 11:03

Ticex vježbajte akumulacije imali ste utakmicu u rukama,puno bi van značila ta tri boda.Tonći Tonći onakvo sramotno suđenje odavno nisan doživija bar da ste nas zasluženo dobili ne bi mi bilo krivo.Ma zajebajen se svaka čast pomeli ste nas ka niko dosad nismo ni zapucali na branku a popoili samo 10 komadića još smo dobro i prošli
<<

ticex

Česti član

Post 18 ožu 2007, 15:48

roa napisao:Ticex vježbajte akumulacije imali ste utakmicu u rukama,puno bi van značila ta tri boda.

Je, je moj Bašo. Nemamo igrača koji bi nam puca akumulirane. Bit ce bolje ;)
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 15:58

Rot marine - Veli varoš 6 : 4
Hercegovac - Max Moris 5 : 3
Baterija - Mnketiri 2 : 1
Zewa - Jel nećeš 10 : 0

Skužajte šta sinoć nisam javija rezultate ekipa Zewe je bila na baterija party u Mastersa ipak smo mi stariji ona izgubljena generacija !!!

ZEWA maramice 8+2 gratis
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 16:08

Ticex šteta šteta šteta...zaslužili ste barem neriješeno....ali u kontri nesretni i nespretni...akumulirani... ruku bi da da će ga Tomo bombizat onaj drugi udarac a on se jedva dobaci..e Bašo opaska jer nisi preuzea odgovornost ti si triba pucat a ne forsirat Tomu koji mi je reka da je u problemima sa zdravljem..al štaje tu je..žaj mi je zaslužili ste više !!!!

ZEWA kuh.role 3+1
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 16:45

roa napisao:Ticex vježbajte akumulacije imali ste utakmicu u rukama,puno bi van značila ta tri boda.Tonći Tonći onakvo sramotno suđenje odavno nisan doživija bar da ste nas zasluženo dobili ne bi mi bilo krivo.Ma zajebajen se svaka čast pomeli ste nas ka niko dosad nismo ni zapucali na branku a popoili samo 10 komadića još smo dobro i prošli

A moj Roa šta reć za ono jučer, pa daj uozbiljite se, šteta šta nisi sinoć bija posli utakmice u San Marca, zva nas je Boka pa je nas četvero iz Zewe došlo na "pijanku" s ovim tvojima,ja sam pita dije Bašić golman a kažu oni da si dosta "popija za večeras" :) , brat ti se pokupija sa tribine iša je ća nije moga gledat šta je radila obrana...bila je dobra "zaje..." posli smo mi otišli na baterija party !!!

ZEWA 8+2 = 10 nula za Zewu protiv Jel nećeš :)
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 16:55

Pivnica čestitke i vama na visokoj pobjedi, vidija sam Vicu reka mi je da je bilo 3:3 do minut prije kraja pa su im onda utrpali dva gola, je Nakić je bija bez zamjene!
Šta se tiče Zewe i naše utakmice, maximalno ozbiljni,raspoloženi i motivirani protiv starih dužnika i desilo se šta se desilo !!!
Idemo dalje reka bi Vice a sad majka svih derbija Zewa - Colo colo točno u podne :)

ZEWA menthol maramice 6+2 gratis
<<

ticex

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:00

ooooo bit će dobra utakmica!!! Ipak mislin da Colo-Colo mali favorit!
<<

ticex

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:05

Rezultati kladionice:
Pivnica Karlo______ 4 boda
Vice _____________ 5 bodova
Diesel ___________ 4 boda
ticex ____________ 4 boda
zewa ____________ 4 boda
Evo kako smo skoro svi imali 'etiri (4) boda, a jedini Vice je ima pet (5), ja predlažem da Vice časti pićen. :D:D:D:D
Zadnja izmjena: ticex; 18 ožu 2007, 17:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:06

ticex napisao:ooooo bit će dobra utakmica!!! Ipak mislin da Colo-Colo mali favorit!

Slažem se, vidit ćemo šta će Vice sutra reć :)

ZEWA rozi 8+2 gratis
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:08

ticex napisao:Rezultati kladionice:
zewa ____________ 4 boda
Evo kako smo skoro svi imali 'etiri (4) boda, a jedini Vice je ima pet (5), ja predlažem da Vice časti pićen. :D:D:D:D

I tu se slažem s tobom :D

ZEWA kuh.role s uzorkom
<<

ticex

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:09

Kako je bilo na fešti od Baterije? I mi smo mislili ic, al smo u zadnji tren prominili plan?
<<

zewa

Česti član

Post 18 ožu 2007, 17:12

ticex napisao:Kako je bilo na fešti od Baterije? I mi smo mislili ic, al smo u zadnji tren prominili plan?

Mogu ti reć odlično, bilo je nas iz Zewe 8, atmosfera super, ekipa isto..bilo je i spize...i svake sriće :D

ZEWA bijeli 8+2 gratis
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 ožu 2007, 20:45

ticex napisao:Rezultati kladionice:
zewa ____________ 4 boda

Ticex, svaka čast na analizi tiketa. Svi smo dosta blizu, a budući je nas 4 sa 4 boda, slažem se s tobom da Vice kao pobjednik ovoga kola časti pićem.
Sljedeće kolo dosta napetih utakmica, nekoliko derbija i bit će dosta teško pogodit sve rezultate.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito