SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU HRVATSKA 2009g
55 post(ov)a
• Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Možemo bit zadovoljni s obzirom da smo puno dobili na račun budućnosti s Duvnjakom i Čupićem te preporođenim Alilovićem, te nekim novim Voriem koji je stvarno odigra prejebeno prvenstvo. Ovo finale su ipak podbacili Šprem(koji je bia potpuno psihički slomljen nakon onog promašenog zicera na početku) i kapetan Metličić koji je vjerojatno odigra najgoru utakmicu u životu. Jebiga, od njega i Balića se više očekivalo u finalu kad se lomi rezultat, premalo su dali za dobit Francuze.
Ne znam zašto pljucate po Karabatiću, pa i mi smo prije imali takve provokatore u obrani sjetite se Goluže i Jovića ili ludastog Dominikovića, i njihovih ispada, k'o bi im to uzea za zlo kad je borba za zlato. Francuzi su ipak jači od nas za Omeyera i savršenu obranu koju igraju.
Suci su smiješni, ali po meni nisu razlog šta smo izgubili.
Al Čupić će bit najbolji igrač na svijetu ubrzo.
Ne znam zašto pljucate po Karabatiću, pa i mi smo prije imali takve provokatore u obrani sjetite se Goluže i Jovića ili ludastog Dominikovića, i njihovih ispada, k'o bi im to uzea za zlo kad je borba za zlato. Francuzi su ipak jači od nas za Omeyera i savršenu obranu koju igraju.
Suci su smiješni, ali po meni nisu razlog šta smo izgubili.
Al Čupić će bit najbolji igrač na svijetu ubrzo.
55 post(ov)a
• Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4