Intersport Challenge Cup
31 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
gledajte ljudi jednu stvar; da su ovo napravili neki jaki ljudi s puno para sigurno se ne bi oglašavali na forumima nego na televiziji, radiju i ostalim medijima. ja mislim da su ovo obični ljudi koji imaju- po mom mišljenju-bombu od ideje!! paq gledajte kako je mala kotizacija a velik nagradni fond, dok mi igramo po ligama di moramo pljunut 4-9000kn da bi uopće igrali a na kraju dobijemo kikiriki??!! ovo je ambiciozan projekt i treba se prijavit jer treba gledat malo dublje u cijelu ovu ideju. liga je za amatere a ne za neke poput nacionala ili potpićna koji bi nas zgazili i uzeli pare, ovako mi možemo se boriti i zaraditi lijepe novce, a uostalom nema nikakvog rizika jer se novac od kotizacija vraća kao što je i adrian napisao. treba probati jer ionako nemamo ništa za izgubiti a možemo dobiti mnogo kunića za lijepu fešticu
. ja ću se prijavit a vi kako hoćete

josip napisao:pa da mu deset ljudi uplati opet je vridno truda.. 4000kn za malo truda
Ako si ovako pametan kao na slici... :rolleyes:
Malo truda...? Ma ti si stvarno lud. Polomili smo se za ovo i to unazad godinu dana. A šta da si radimo sa 4.000 kn? Ostavljaš me stvarno bez teksta ovakvim postovima. Ajde ukljući malo glavu, i razmisli ( ali nemoj previše da se ne pregrije ) od ćega se plaća nagradni fond, od ćega se plaćaju troškovi terena, sudaca, delegata i vlastitog putovanja i troškova na malim turnirirma te na završnom turniru. Nemoj se ljutiti, no ako želiš nešto argumentirati čini to sa činjenicama a ne pljuvanjem bez razmišljanja.
Stvarno me ovakvi komentari ispilaju. Nitko ne zna koliko smo novaca uložili, živaca i vremena na realizaciju. Svatko sa malo iskustva će prepoznati koliko je ovo kompleksno. Probaj ti nešto novo progurati kod sponzora i ćega usput ima ko pljeve.
adrian.assad napisao:josip napisao:pa da mu deset ljudi uplati opet je vridno truda.. 4000kn za malo truda
Malo truda...? Ma ti si stvarno lud. Polomili smo se za ovo i to unazad godinu dana. A šta da si radimo sa 4.000 kn? Ostavljaš me stvarno bez teksta ovakvim postovima. Ajde ukljući malo glavu, i razmisli ( ali nemoj previše da se ne pregrije ) od ćega se plaća nagradni fond, od ćega se plaćaju troškovi terena, sudaca, delegata i vlastitog putovanja i troškova na malim turnirirma te na završnom turniru. Nemoj se ljutiti, no ako želiš nešto argumentirati čini to sa činjenicama a ne pljuvanjem bez razmišljanja.
Stvarno me ovakvi komentari ispilaju. Nitko ne zna koliko smo novaca uložili, živaca i vremena na realizaciju. Svatko sa malo iskustva će prepoznati koliko je ovo kompleksno. Probaj ti nešto novo progurati kod sponzora i ćega usput ima ko pljeve.
Slušaj, nisam bezveze komentirao. Kako možeš biti ozbiljan ako najavljuješ ligu a nemaš službenu web stranicu(bar prije dva dana, sad vidim da je stranica u izradi..). Ove podatke si objavio pod nickom adrian assad(bez punog imena i prezimena) na svim forumima. Na Hajdukovom forumu se na tvoja tri posta, identična ovima ovdje, javlja neki ''forumaš'' sa originalnim nickom ''Ajmo bili ale'' i prvim postom koji kaže ''super je, sviđa mi se''.
Vidim da ima i na facebooku grupa koju je kreirao izvjesni Alen Džombić? Jesi to ti?
Stavi na web npr. sliku s nekim direktorom iz Intersporta. Zašto na službenim stranicamam intersporta ( www.intersport.com.hr ) nema nikakve najave?
Možeš li mi dati ime i prezime, e-mail ili broj telefona osobe iz Intersporta s kojom surađujete?
I mislim da bi kao suorganizator ovoga natjecanja morao biti pismen i na ti sa ''č'' i ''ć'', ako ti se već čitav projekt odvija preko weba i e-maila.
Nije mi se namjera pravit pametan, puno vam sreće u svakom slučaju, ali puno mi je rupa u vašem sustavu.
Zadnja izmjena: josip; 22 lip 2009, 22:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
josip napisao:adrian.assad napisao:josip napisao:pa da mu deset ljudi uplati opet je vridno truda.. 4000kn za malo truda
Slušaj, nisam bezveze komentirao. Kako možeš biti ozbiljan ako najavljuješ ligu a nemaš službenu web stranicu(bar prije dva dana, sad vidim da je stranica u izradi..). Ove podatke si objavio pod nickom adrian assad(bez punog imena i prezimena) na svim forumima. Na Hajdukovom forumu se na tvoja tri posta, identična ovima ovdje, javlja neki ''forumaš'' sa originalnim nickom ''Ajmo bili ale'' i prvim postom koji kaže ''super je, sviđa mi se''.
Vidim da ima i na facebooku grupa koju je kreirao izvjesni Alen Džombić? Jesi to ti?
Stavi na web npr. sliku s nekim direktorom iz Intersporta. Zašto na službenim stranicamam intersporta ( www.intersport.com.hr ) nema nikakve najave?
Možeš li mi dati ime i prezime, e-mail ili broj telefona osobe iz Intersporta s kojom surađujete?
I mislim da bi kao suorganizator ovoga natjecanja morao biti pismen i na ti sa ''č'' i ''ć'', ako ti se već čitav projekt odvija preko weba i e-maila.
Nije mi se namjera pravit pametan, puno vam sreće u svakom slučaju, ali puno mi je rupa u vašem sustavu.
Moje puno ime i prezime je ADRIAN ASSAD. Iz Pule sam, 24 g. Broj mobitela ti piše u prvom postu ali ću ga ponoviti - 099/ 1900 - 698 ( jedini koji koristim ) Direktor Intersporta je Vedran Catela a njegov broj mobitela neću ovako javno iznositi, valjda shvaćaš zašto. Prije nego je išta dogovoreno sa Intersportom trebalo je proći upravu Mercatora koji imaju koncesiju držati njihove centre u zemljama bivše Juge. Zanimljivo je da ljudi povezuju taj sportski lanac sa Mercatorom kao da je njihov podbrand, a zapravo je taj lanac najveći i najjači u svijetu. Oprostite mi na č i ć no morate shvatiti da primam na desetke mailova i da ovo nije jedini forum ( kako si primjetio ) na koji sam izašao.Tipkam na pamet sa deset prstiju i nemam vremena provjeravati pravopis u ovakvim dopisima neformalnog karaktera.
Ako tako jako želiš broj direktora Intersporta poslati ću ti a na mail skupa sa pravilnikom. Osoba za kontakt ( koja je ovo i odobrila ) je Iva Jurković iz Mercatora. Uskoro ćeš vidjeti u svim Intersportovima i Mercator trgovinama naše plakate, možda onda nećeš imati sumnje.Također, normalno da ćemo biti i na njihovim službenim web stranicama ( Intersport ). Plakati nisu rađeni jer još nije definiran medijski pokrovitelj. Ne znam što te još interesira. PItaj slobodno i ja ću ti odgovoriti kao što odgovaram svima.
Način na koji se oglašavam preko foruma je nužan s obzirom da smo sve sami financirali i nemamo dovoljno sredstava to činiti adekvatnije. Probaj dobiti nešto od sponzora, jedino što ćeš dobiti jest odgovor sa teškim vremenima. No naravno, ovaj projekt se još mora pokazati i dokazati. Tada će, vjerujemo, sami biti u puno boljoj poziciji sa sponzorima.
Pozdrav i hvala na podršci.
31 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3