FAQ  •  Registracija  •  Login

Topic o Frafi i Trulji

<<

dalEr 1

Česti član

Post 07 lis 2009, 14:54

a da angažiramo privatnog istražitelja...
<<

josip

VIP član

Post 07 lis 2009, 15:02

Mislim da bi Frafo i Truljo jednostavno trebali ostavit ovdje svoje podatke sa MBG, slikama i preslikom svjedodžbi te potvrdu o nekažnjavanju, preslik obiteljskog stabla, uvid u poreznu karticu, uvid u popis imovine isl, domovnicu, rodni list...

Onda bi možda nešto više znali.
<<

dalEr 1

Česti član

Post 07 lis 2009, 15:07

josip napisao:Mislim da bi Frafo i Truljo jednostavno trebali ostavit ovdje svoje podatke sa MBG, slikama i preslikom svjedodžbi te potvrdu o nekažnjavanju, preslik obiteljskog stabla, uvid u poreznu karticu, uvid u popis imovine isl, domovnicu, rodni list...

Onda bi možda nešto više znali.

nije ti ta loša...ajde frafo i truljo..budite face...
<<

FRAFO

VIP član

Post 07 lis 2009, 16:59

Pozdrav!
Vjerujte,tek sam sada vidio da mi je posvećena tema na forumu(skužaj Truljo,ali ja sam ipak jedan jedini!) i mogu vam reć da sam ugodno iznenađen...hvala Josipe.Ima tu svakakvih zanimljivih komentara,različitih razmišljanja...u razgovoru sa mnogim igračima saznao sam da mnoge zanima tko sam ja zapravo.Ljudi,igrajte balun i uživajte u sportu...ja sam vam kao Big brother:sve vidim,sve komentiram,a nitko me ne vidi.
Ovim putem bi posebno pozdravio forumaše s kojima sam na kakav-takav način došao u konflikt putem foruma:GARRY,GRADIENT i AUTO SIMPET.
S velikim nestrpljenjem očekujem vaše komentare...i naravno TORRESA,neokrunjenog kralja foruma
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 07 lis 2009, 19:11

SAMO JE JEDAN KRALJ FORUMAS A TO JE FRAFO!!!!!!!!!!!! VIDIMO SE SUTRA :) ::)
<<

josip

VIP član

Post 07 lis 2009, 19:54

Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.

Reka bi ja koju lipu rič i za npr. onog golmana Hercegovca al neću jer govno uvik tipova protiv nas hahahahahaha... ipak čarolija je Split i mali balun, jer svak svakog uvažava al se i svak svakom ruga :)
<<

Drle-huligan

Član

Post 08 lis 2009, 12:48

Nije sve kako izgleda. Pretpostavka je majka svih zajeba.
Krasan nam je izbornik!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 08 lis 2009, 14:52

josip napisao:Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.

Reka bi ja koju lipu rič i za npr. onog golmana Hercegovca al neću jer govno uvik tipova protiv nas hahahahahaha... ipak čarolija je Split i mali balun, jer svak svakog uvažava al se i svak svakom ruga :)

mislis na onog papucara od golumana :) :) DALER 1 tako mu je nick ja mislim :) :)??????? ....SLAZEM SE S TOBOM......
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 08 lis 2009, 14:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

dalEr 1

Česti član

Post 08 lis 2009, 14:57

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
josip napisao:Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.

mislis na onog papucara od golumana :) :) DALER 1 tako mu je nick ja mislim :) :)??????? ....SLAZEM SE S TOBOM......

hahahahahaahahaahahahahahahahahahahaahha...bego ja nisam odjeba ekipu na torcida kupu radi ženske...:P...a josipe ja stavim kontra vas kako se nebi previše opustili...evo sad će me bego napast ali priznat ću da ste jedna od dvi ekipe koje će dogodine sigurno igrat u 3. ligi..
<<

FRAFO

VIP član

Post 08 lis 2009, 15:14

BEGO- STAKLO MAAS napisao:SAMO JE JEDAN KRALJ FORUMAS A TO JE FRAFO!!!!!!!!!!!! VIDIMO SE SUTRA :) ::)

Danas se ne igra 2.liga zbog praznika,pa ćemo se možda viditi nekom drugom prilikom...možda već u subotu ili nedilju.Slobodno se mi se javi,možda ti doista znaš tko sam ja...iako sumljam u to.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 08 lis 2009, 15:18

dalEr 1 napisao:
BEGO- STAKLO MAAS napisao:

hahahahahaahahaahahahahahahahahahahaahha...bego ja nisam odjeba ekipu na torcida kupu radi ženske...:P...a josipe ja stavim kontra vas kako se nebi previše opustili...evo sad će me bego napast ali priznat ću da ste jedna od dvi ekipe koje će dogodine sigurno igrat u 3. ligi..

papuco jedna :) :) provociras bolje bi ti bilo ostavi se foruma i treniraj :)...pa zasto bi te napada kad je to sta govoris istina......

btw ovo je topic o frafi i svoje komentare ostavi za druga mista

btw FRAFO ja se nadam da se vidimo danas na terminu :) :)
Prethodni

Vrati se na: Općenito