1. liga mladi
nadajte se vi da ce stožanac izgubit..bolji su od pb-a i tribalo bi se cudo dogodit da pb uzme bod ili tri..
sinoc domus-antipiros 2:2,utakmica nelosa..mi prvi dolazimo do vodstva ali domus odma izjednacava..nakon toga po par prilika sa jedne i druge strane nakon cega domus dolazi do vodstva 2:1..u nastavku mi igramo presing i dolazimo do 2:2 i imamo jos par prilika za pobijedu ali nista...realno na kraju
sinoc domus-antipiros 2:2,utakmica nelosa..mi prvi dolazimo do vodstva ali domus odma izjednacava..nakon toga po par prilika sa jedne i druge strane nakon cega domus dolazi do vodstva 2:1..u nastavku mi igramo presing i dolazimo do 2:2 i imamo jos par prilika za pobijedu ali nista...realno na kraju
celent se lako obracuna s hercegovcem 10:4 martinac da 6 7 golova .... njemci dobili dujmovacu 4:1 ..........a topel gubija 2 :0 sredinom prvog poluvrimena..........
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 19 tra 2010, 18:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
DUJMOVACA 99 napisao:Dzaba Martincu 100 golova,Strozanac PRVAK!!!!!
bili su oni i prije par godina prvak !!
mislim KIDAN ŽILE su im zafrkali računicu
realno STROŽANAC večeras favorit protiv NARANČINIH momaka,, IPAK NISU ONI SLUČAJNO dva puta prvak zaredom..zadnje kolo PIVNICA,,!!moglo bi biti još papreno kao i zadnje tri godine
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR