FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

Pojišan

Česti član

Post 28 vel 2007, 10:34

a je stefi je studiozan. uvik prati nove akcije i provava ih uigrat. čuja san da Colo Colo trenira s parnom mastionom. meni je oni perić šta igra za njih dobar. Pajo ga hvali na sva usta. lik trči 5 km ispod 19 min. i to ide trkat četvrtkon posli posla i onda igra ligu, i bude uvik najbolji u svojoj ekipi. tako mi kaže ovi momak šta radi s njin. to je snaga.
a čvare je legenda toća. neman pojma jeli još delegat, ali uvik je u malon balunu. Vodija nas je (Smrdečija) na turniru u Solinu, i odma je igrače iz inaša stavija na klupu zbog loše forme. to je trener. nisu smili ni zucnit, jer mu se boje sina, čvare jr.
<<

ticex

Česti član

Post 28 vel 2007, 10:37

Pojišan napisao:a čvare je legenda toća. neman pojma jeli još delegat, ali uvik je u malon balunu.

Ja san ga viđa na FESB-ovin terenima. Sudija je neku ligu veterana, nisan ti pametan...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 vel 2007, 11:13

Pojišan napisao:a je stefi je studiozan. uvik prati nove akcije i provava ih uigrat. čuja san da Colo Colo trenira s parnom mastionom. meni je oni perić šta igra za njih dobar. Pajo ga hvali na sva usta. lik trči 5 km ispod 19 min. i to ide trkat četvrtkon posli posla i onda igra ligu, i bude uvik najbolji u svojoj ekipi. tako mi kaže ovi momak šta radi s njin. to je snaga.

Trenirali smo prošle godine. Sad treniramo sami. Ima nas dosta, svi su redoviti, prava atmosfera. Kad nan fali dovedemo jednoga ili dvojicu sa strane i to je to. Perić je odličan, samo je malo mekan u kontaktu za moj gušt. Više ide na čitanje. Al ako oces dat gol moraš ga tri puta proć.
Jućer je isto otrča maraton i onda doša s nama bacit jer nas je falilo.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 28 vel 2007, 14:11

Poštovanje,ako ima koja zainteresirana ekipa za trening utakmice ponediljkom ili utorkom, vecernji termin oko 20 sati neka se javi.Svi tereni i dvorane osim " umjetne trave " u i oko Splita odgovaraju.Pozdrav GRM & TUNJ.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 28 vel 2007, 14:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
<<

interceptor

Novi član

Post 01 ožu 2007, 07:33

dobro jutro dobri judi. pozdrav pojišanu.
<<

Pojišan

Česti član

Post 01 ožu 2007, 07:37

Sm yachting 14:30 Frim proizvodnja 2

Grm & Tunj Rubidium comp. 15:25 Parna mastiona X2
Kavana Periska 16:25 Dujmovača d.o.o. 2
Amadeus jeans 17:25 Topel mobiteli 1
Inaš 18:25 Zagora Promet 2
HR- Chigra 19:25 Ambasador nekretnine 2
Bili 9 20:25 Banak 1
Ajmo ljudi prognoze?

pozdrav interceptoru.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 01 ožu 2007, 08:03

Pripazi malo na prognoze vezano za GRM & TUNJ,jer bi se moga grdno prevarit
Hajduk Split
<<

Pojišan

Česti član

Post 01 ožu 2007, 08:13

fabio ovi su u gadnom naletu otkad je pajo položija za trenera. igraju najmoderniji presing, šta ga je paji pokaza neki talijan kojeg je mićo doveja. tila je to reprezentacija igrat al nisu znali neku caku koju je talijan samo paji reka, kad je čuja da ovi vodi plaćenike iz diskont tonija.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 01 ožu 2007, 08:19

Ostavit cu se pisanja,vidit ce se sve danas u 15 i 35 ( ko je ispa magarac haha )
Hajduk Split
<<

seinfeld

Post 01 ožu 2007, 11:17

fabo ne padaj na provokacije
<<

interceptor

Novi član

Post 01 ožu 2007, 14:11

Sm yachting 14:30 Frim proizvodnja 2
Grm & Tunj Rubidium comp. 15:25 Parna mastiona 2
Kavana Periska 16:25 Dujmovača d.o.o. 2
Amadeus jeans 17:25 Topel mobiteli 1X
Inaš 18:25 Zagora Promet 2
HR- Chigra 19:25 Ambasador nekretnine 2
Bili 9 20:25 Banak 1X
<<

TH14

Novi član

Post 01 ožu 2007, 23:16

Moj Pojišan. ne mogu virovat kako podcjenjuješ Topel, odigrali smo 3:3 sa amadeusom a tribalo je bit u najmanju ruku 7:3 za Topel. Da ne govorin da su dali gol 30 sekundi prije kraja iz akumuliranog koji nije postoja. Uputili su 4 šuta dali 3 gola. Nevjerojatno. Samo Duka je ima više šansi nego cili Amadeus. Tako san razočaran, ali to je draž baluna jer je to jedini sport u kojem ne pobjeđuje uvik bolji.
<<

Scoutinho

Novi član

Post 02 ožu 2007, 01:32

Slazem se TH14, Topel je zbilja bia bolja ekipa, jednostavno ulaze u sanse,ali primili su glupe i nesritne golove, ja cesto dodjem pogledat kad oni igraju,neznam im svima imena ali Dukic i Peric su po meni dvi udarne igle, kad krene njih dvojicu nek se paze protivnicki golmani!!! Zivila Torcida Brda! Gledan ih kojon lakocon igraju... Fabo svaka cast i na vasoj pobjedi,lipo ste se poslozili! Vi ste mi jedni od favorita, Dujmovaca ima maloga Matiju i oni mogu s njim puno,vidit cemo sljedecu kako ce bez njega! Amadeus je po meni za klasu ispod tih ekipa! Kucica i kontrica! To je njihov moto! A ne mogu a da se opet ne vratim na Topel jer su me stvarno dojmili, tia san samo rec da su i po imenima daleko isprid svih neznam dvojicu kako se zovu ali ovi ostali ako ostanu jos godinu dvi dana na okupu, bit ce svega!
<<

Pojišan

Česti član

Post 02 ožu 2007, 08:20

a moj TH14. Niko vas ne podcjenjuje, ali smin reć da su momci dobri i mislija san da će vas dobit. Neznan kakvi su bili kad ste ih vi dobivali, al sad rutinirano odigraju nerješeno s vama. Bili ste dobri, imali ste šansi, al njihove su mi nekako uvik opasnije. Uvate vas na kontru i pritrče vas ka iz šale, jedino nisu uspili stavit nogu par puta na drugu. Čuja san da mali pingul iduću odmara, da može namazat Topela, i napunit mrižu svom rođaku Simi ka i prošli put. Topel sve van je stalo u jednu utakmicu ako oćete u superligu. Izgubite li od Stefijevih zaledit ćete se na -8. Skužajte falija san u prognozi - Parna je teško stradala, a Ballac je srknija dva gola od Gračanina, majstora iz Radunice.
<<

cartilago

Novi član

Post 02 ožu 2007, 11:44

evo mene opet. na zahtjev vjernih obožavatelja ponovno sam na forumu. a sad da se uvatim posla. amdeus i dujmovača su se po tko zna vec koji put izvuki u zadnjin momentima. dujmovača očito ima velikih problema kad se odlipi na 2-3 gola razlike jer u tom momentu odjednom dolazi do pada u njihovoj igri i protivniku redovito dajušansu da se vrati u meč. bacoST poradi malo na tome. srića njihova da imaju simunića u ekipi pa kad zagusti uzme sve u svoje ruke (noge) i rješi susret. al čujen da ga nema sljedeće kolo i to protiv neugodne ekipe grm i tunj. e tad će se vidit prava snaga dujmovače, i saznat ćemo odgovor na pitanje jesu li u stanju pobijeđivat i bez simunića? mislim da će grm i tunj tu uzet 3 boda. mislim da je sad više nego očito da se i topel uključuje u trku za prvaka, i mogu reć da su oni moji favoriti.
ps.pitanje za bacuST, koliko su one silne poruke o efendiću utjecale na rast njegove minutaže u zadnjim kolima? pari mi se da si podlegao pritiscima sa strane ili si nekim čudom otkrio da efendić odjednom može pružit više nego što si mislio? samo da znaš, čujen da trenira sa ekipama koje su zainteresirane za njega, očito ni povećanje minutaže nije puno pomoglo.
always outnumbered never outgunned
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito