5A liga mladi
OFARF napisao:danas u 11 derbi kola ... predvidan pobjedu dice sa skalica .... mladi nadobudni momci koji bi mogli i osvojit ligu))
pametno govori ovaj OFRAF
iako ima tu dosta ekipa koje bi se mogle borit za prvaka
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...
...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
gavra stari plac napisao:stari plac-adorea : milna 2 : 3, uzas nad uzasima, vise trce veterani nego mi
ako je tako,iman ti ja dva u kolicima,ovi jedan zabija livin kolon ko blesav,a da vidiš kako piruetu radi u mistu,poprska bi obe klupe sa mrvicama gume sa terena-malo zajebancije nikad ne škodi,a glavno da mertojak nije puno uteka
I JA SAM NUMERO 10-
sinodium napisao:igramo iduće kolo s ekipom sierra leone pa ako ih je ko gleda može li reć kakvi su jer vidim da su prvi trenutno
Sigurno su puno jači od vas ali to ponekad nije bitno.Vaš je problem nedostatak snage i neuigranost te velika nedisciplina u igri.Svatko igra za sebe.To ni u 5.toj ligi ne može proć.Bez ljutnje,to je moje zapažanje.
Pozdrav!
garry napisao:sinodium napisao:igramo iduće kolo s ekipom sierra leone pa ako ih je ko gleda može li reć kakvi su jer vidim da su prvi trenutno
Sigurno su puno jači od vas ali to ponekad nije bitno.Vaš je problem nedostatak snage i neuigranost te velika nedisciplina u igri.Svatko igra za sebe.To ni u 5.toj ligi ne može proć.Bez ljutnje,to je moje zapažanje.
Pozdrav!
glavno da je tvoja ekipa puna snage i uigranosti i discipline i da vi lakocom igrate u 5 ligi . ajde nemoj ti komentirat druge ekipe ostavi se toga i radi sa svojima jer im treba puno rada iako im i to ne moze pomoc
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
sinodium napisao:igramo iduće kolo s ekipom sierra leone pa ako ih je ko gleda može li reć kakvi su jer vidim da su prvi trenutno
a slusaj oni su ekipa s glavom i repom jedna su mlada ekipa kao i vi no imaju dosta vise nogometnog znanja a pogotovo organizacija igre...vas problem je totalna neuigranost i cini mi se da svak igra za sebe nesto...nikakvih akcija ni organiziranih napada nema u vas...al glavno je da se igra i da ne izgubite volju....prva vam je sezona ovo glavno da izdrzite a rezultati ce doc poslije,,,