FAQ  •  Registracija  •  Login

GOF 2010

<<

D-ex 15

Česti član

Post 18 lis 2010, 13:10

numero 10 napisao:
D-ex 15 napisao:
numero 10 napisao:Jebote, pa kad se 15-tica ukljucila na forum, onda smo svi..ali Starješino, ovaj forum je premali za dvi škovace!

nisan moga odgovorit odma,mater me poslala u dučan da ukraden nešto za pojest-valjda če bit dosta dvi paštete,jesi li se ono zadnji put ozlijedija kad si zapea priko crte-jeli ti bolje-očeš li tužit organizatora?voditelj ti je neka glava u savezu,neka in on reče da spuste malo te crte,da nebi takvi ko ja i ti(škovace) nastradali i uništili karijeru-hihihohohehehaa

Jeheš ti ovakve karijere....A od mene najbolje TEK dolazi..ZAPAMTI TO !!!!

HA,HA,HA-to je pozitivan način razmišljanja,tako treba,uvik može bolje,virujen u tebe-možeš ti odjednom proigrat i bit majstor baš kao tevez i njemu slični-samo se trebaš ponovo rodit i da ti neko veže balun za nogu-moj karlito več sutra imaš priliku dokazat svoje tvrdnje(samo mi nemoj slomit nogu) i počet igrat s glavom,do tada budi pozdravljen i pazi na baterijama je prilično sklisko(ima pijeska).............
<<

D-ex 15

Česti član

Post 18 lis 2010, 13:35

miho napisao:legendo dejo pozdrav .aj javi za koji termin baš bi bacija

kralju pozdrav-evo moji ti dogovaraju trening sutra(utorak) na baterijama u 19h,moga bi pitat voditelja jeli možeš doč malo se istrčat-ja ti slabo treniran u zadnje vrime(u 7 misec san ima problema sa srcem)i nebi smija naprezat se,ali dojen pa stanen na branku i tako,ako mi voditelj da zeleno svjetlo jati se javin-možeš mi poslat poruku sa svojin brojen na 0955735669 i ja ti javin jer moj voditelj nevoli da dovodimo nekoga sa strane, pa da njegovi štičenici manje igraju-a i dragi bog zna da njegovin pulenima treba treninga i treninga i treninga........i pored toga još treninga-pozdrav!
<<

.8.

Novi član

Post 18 lis 2010, 21:21

dolazin u nedilju na utakmicu sutra neću
<<

numero 10

Član

Post 19 lis 2010, 07:24

U nedilju dobivamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<

D-ex 15

Česti član

Post 19 lis 2010, 10:27

numero 10 napisao:U nedilju dobivamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja se nadan-samo nemoj da te vata euforija ka i prošle godine oko 6-7 kola pa smo završili tu di jesmo,nadan se da smo nešto naučili ovih par kola i da čemo počet igrat s mozgom-pitanje sad za voditelja,očeli se igrat danas s obziron na vremenske uvjete,ja svakako moran ić do grada,do doktora po tablete,ali bi tija znat očuli se odma vračat doma ili ču ostat do večeras?
<<

garry

VIP član

Post 19 lis 2010, 12:49

Teško je to u ovom momentu reć.Sada je kiša i sve je mokro.Po tome,ne bi se igralo ali ako do 17 30 stane,osuši se,onda se igra.
<<

numero 10

Član

Post 19 lis 2010, 13:45

garry napisao:Teško je to u ovom momentu reć.Sada je kiša i sve je mokro.Po tome,ne bi se igralo ali ako do 17 30 stane,osuši se,onda se igra.

Iz pouzdanih izvora (www.meteoinfo.hr) vidljivo je da danas iza 16 h nece padat kisa...pa mislim da bi treninga trebalo bit. Moramo pratit forum danas :)
<<

garry

VIP član

Post 19 lis 2010, 15:27

DEFINITIVNO otkazujem trening!Mokro je,pada kiša,padaće i padaće!Ko ne čita forum definitivno će se zaje.pa će doć!Vidimo se u nedilju u 17 20h!
<<

numero 10

Član

Post 20 lis 2010, 09:01

Nikako mi nije jasno ko je ovaj analiza i cemu on na nasem forumu???
Zadnja izmjena: numero 10; 20 lis 2010, 09:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 20 lis 2010, 13:26

analiza12 napisao:
numero 10 napisao:Nikako mi nije jasno ko je ovaj analiza i cemu on na nasem forumu???

JA SAN TU DA CRNIN I VRIĐAN SVE ŠTA NEVALJA I HVALIN SVE ŠTA JE DOBRO-AKO SI TI ONA IGRAČINA IZ GOFA SA BROJEN 10 O TEBI NEMOGU REĆ NIŠTA DOBRO,SPALI TAJ DRES ŠTA GA NOSIŠ JER NEZASLUŽUJEŠ NOSIT TAJ PLEMENITI BROJ NA LEĐIMA-NEZNAN KAKAV SI KA ČOVIK,ALI KA IGRAČ NEVALJAŠ NIŠTA,MORAŠ SE SRAMIT KAKO IGRAŠ,GLEDAN TE ZADNJE DVI SEZONE I NIKAKO MI NIJE JASNO ZAŠTO TI JE GARRY DA DESETKU DA NOSIŠ,KAD NEZNAŠ HODAT NA TERENU A KAMOLI DA ODIGRAŠ NEŠTO-AJDE SE SAD NEMOJ UVRIDIT I DOKAŽI MI DA GRIJEŠIN TJ..NAPRAVI NEŠTO DOBRO SAD U NEDILJU I JA TI OBEČEVAN DA ČU SE IZBRISAT SA OVOG FORUMA I NEČU VIŠE NIKAD RIJEĆ NAPISAT( a pod nešto dobro nemislin da samo štopaš balun,iako bi i to bilo previše)

a šta si se ti naša komentirat nečije kvalitete,ti si kao neki veliki igrač,tužit ču te garryu pa nečeš imat mira po forumu,iman prijatelja hakera pa čemo saznat ko si,pa čemo se mi malo tebi rugat-osin toga momak je prva liga i to šta nije neki igrač nije razlog da nenosi desetku,ja bi mu da da nosi i dvi desetke da može,zato momak ne p.... i prekini nas provocirat-doji u nedilju i pogledaj kako momci ginu iako nisu znalci.......
<<

numero 10

Član

Post 20 lis 2010, 14:14

D-ex 15 napisao:
analiza12 napisao:
numero 10 napisao:Nikako mi nije jasno ko je ovaj analiza i cemu on na nasem forumu???

JA SAN TU DA CRNIN I VRIĐAN SVE ŠTA NEVALJA I HVALIN SVE ŠTA JE DOBRO-AKO SI TI ONA IGRAČINA IZ GOFA SA BROJEN 10 O TEBI NEMOGU REĆ NIŠTA DOBRO,SPALI TAJ DRES ŠTA GA NOSIŠ JER NEZASLUŽUJEŠ NOSIT TAJ PLEMENITI BROJ NA LEĐIMA-NEZNAN KAKAV SI KA ČOVIK,ALI KA IGRAČ NEVALJAŠ NIŠTA,MORAŠ SE SRAMIT KAKO IGRAŠ,GLEDAN TE ZADNJE DVI SEZONE I NIKAKO MI NIJE JASNO ZAŠTO TI JE GARRY DA DESETKU DA NOSIŠ,KAD NEZNAŠ HODAT NA TERENU A KAMOLI DA ODIGRAŠ NEŠTO-AJDE SE SAD NEMOJ UVRIDIT I DOKAŽI MI DA GRIJEŠIN TJ..NAPRAVI NEŠTO DOBRO SAD U NEDILJU I JA TI OBEČEVAN DA ČU SE IZBRISAT SA OVOG FORUMA I NEČU VIŠE NIKAD RIJEĆ NAPISAT( a pod nešto dobro nemislin da samo štopaš balun,iako bi i to bilo previše)

a šta si se ti naša komentirat nečije kvalitete,ti si kao neki veliki igrač,tužit ču te garryu pa nečeš imat mira po forumu,iman prijatelja hakera pa čemo saznat ko si,pa čemo se mi malo tebi rugat-osin toga momak je prva liga i to šta nije neki igrač nije razlog da nenosi desetku,ja bi mu da da nosi i dvi desetke da može,zato momak ne p.... i prekini nas provocirat-doji u nedilju i pogledaj kako momci ginu iako nisu znalci.......

Pita san se sta znaci broj 12 u tvom nicku..ali sad shvacam..12 godina. Samo šta ja ponosno nosim broj 10 na ledima i ne krijem se ni ko sam ni sta sam, a ti?
I da..ja sam ta igračina sa brojem 10 na leđima, a to šta ti ne možeš reć ništa dobro , samo govori koliko znaš o balunu maleni, a kad bi se uvridia na ovakve komentare od ovakvih likova, onda nebi nosia broj 10!
Jer da imaš iole pametnijeg posla nego stat na forumu i "gledat" druge amatere kako igraju, onda bi te i svatia ozbilno, a ovako... ccccc
Zadnja izmjena: numero 10; 20 lis 2010, 14:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

GOF#7

Novi član

Post 20 lis 2010, 14:56

Garry je spomenia sve u kontekstu pobjede osim Tonela koi je gospodario domacom obranom..... Dobro dobro sad tucemo iduce 2 utakmice NEMA IZGOVORA ko ce nas sad zaustavit :)))))) GOF u <3
<<

numero 10

Član

Post 20 lis 2010, 15:10

GOF#7 napisao:Garry je spomenia sve u kontekstu pobjede osim Tonela koi je gospodario domacom obranom..... Dobro dobro sad tucemo iduce 2 utakmice NEMA IZGOVORA ko ce nas sad zaustavit :)))))) GOF u <3

O čemu ti :) ?
<<

garry

VIP član

Post 21 lis 2010, 12:43

analiza12 napisao:je ponosno nosiš-vidi se po rezultatima-skini bar jedinicu sa dresa-ionako si nula-da ponosno nosi....ha ha ha.....vidičemo u nedilju očeš li se ponosit klipane-i neman 12 nego DESET godina

A baš sam pomislio da si se upristojio kad ono ti opet po starom.Toliko nekulturno vrijeđaš ljude po forumu da mislim kako je i tebi neugodno.Svašta bi ja još mogao napisati ali ne želim se spuštati na tvoj nivo.Ovo je zadnji put da uopće komentiram tvoja škrabanja.Jako si neodgojen i bezobrazan.Aj,malo pročitaj sve što si dosad napisao od kada si se registrirao pa ćeš možda uvidit koliko je to sve nisko.
<<

numero 10

Član

Post 21 lis 2010, 12:45

analiza12 napisao:je ponosno nosiš-vidi se po rezultatima-skini bar jedinicu sa dresa-ionako si nula-da ponosno nosi....ha ha ha.....vidičemo u nedilju očeš li se ponosit klipane-i neman 12 nego DESET godina

Nisi mi baš ni pismen..a nemaš ni kulture spodobo..dođi na teren pa da vidimo koliko znas o balunu...

PAS KOJI LAJE NE GRIZE
Zadnja izmjena: numero 10; 21 lis 2010, 12:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito