Pozz od ekipe GT Trade-a.
GOF 2010
Evo me ovde samo da dam podršku Garry-u i njegovoj ekipi. Nedaj se starino provocirat, guštaj u balunu šta je i cilj igre bilo na parketu ili travi.
Zadnja izmjena: GT Trade; 21 lis 2010, 17:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
analiza12 napisao:numero 10 napisao:analiza12 napisao:je ponosno nosiš-vidi se po rezultatima-skini bar jedinicu sa dresa-ionako si nula-da ponosno nosi....ha ha ha.....vidičemo u nedilju očeš li se ponosit klipane-i neman 12 nego DESET godina
Nisi mi baš ni pismen..a nemaš ni kulture spodobo..dođi na teren pa da vidimo koliko znas o balunu...
PAS KOJI LAJE NE GRIZE
a moj numero-i jesi samo broj-a ja da s tobon izađen na teren,pa da me neko vidi s kim igran...ha ha ha,možda JA nisan kulturan,al ti si samo broj a usto si i smiješan-vidin koliko te pogodilo moje pisanje,sigurno si kad si pročita otrča dva kruga oko kuče da se smiriš i dobiješ snage SAMO SAM BROJ-NA DRESU,ZIDU I PAPIRU-SAMO SAN BROJ i zato mi se smiju-spodobo....
Je ..u pravu si.. aj pozdrav i ostani mi dobar.
Zadnja izmjena: numero 10; 22 lis 2010, 12:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
D-ex 15 napisao:numero 10 napisao:Ako može u 20 h trening da mogu i ja stić???
Izgubili smo 5-3
kako to misliš izgubili, kako se to može dogodit moj karlito,ko je da golove.ko je igra?triba pitat analizu šta je to bilo,koji su razlozi poraza,možda on zna ha ha ha-
GOLOVE DALI SAŠA,KARLO I JOPE IZ PENALA koji je napravljen na Karlu.Nije bilo 4,5 i 3.Vratar bez iti jedne obrane.Trening BATERIJE utorak u 19 h.Za 10,dođi odmah posli posla!
garry napisao:Obavijest svim igračima:u nedilju se ne igra.Odgođeno je cilo kolo a termin se prebacuje za iduću nedilju.Večeras trening na Baterije u 19 h.Za br.3 i 9.vrijedi:ponit nešto za branit u slučaju da Dexter-ex 15 ne dođe.
obavijest garryu-d-ex15 dolazi sigurno,možda me i registrirate za drugog golmana,kad može ex golman branit za torcidu,ja mogu za galaxticose,posebno sad kad san dobija dozvolu od doktora da mogu igrat punim intenzitetom